Kako izgleda u realnosti?
  • Kurd

Zanima me ko kakvu sliku ima u svojoj svesti o ličnosti nekog člana koga sasvim dobro poznaje, ali virtualno - ovde na Vukajliji?
    Naravno, većina zna ko kako fizički izgleda, slike su se često razmenjivale, ali pitanje je kako zamišljate njegovu ličnost, osobine, navike...što bi rekli na "Pink"-u, kakav mu je personaliti? ;-)

Za početak, kako mene zamišljate? :-)

• s

ja tebe zamishljam kao nekog malog jebacha koji ne pije alkohol

• s

E prsta zamishljam kao nekoga ko je jako strog i smotan,i da nosi vunene charape,i da je sav dlakav axaxaxaxa

• s

Najzanimljivije mi je da zamishljam Barracudu,i sve sto zamislim me nervira :0)kao on je neki klinac koji pisha iza zgrade kada mu je veliki red u wc-u.ima malu sobu i razne stvari za rachunar.Svira harmoniku kao dete-chudo po svadbama i od toga daje da nabudzhi komp :O)

• Kurd

Ma imam 120 kg i veći sam za glavu od tebe, a jedno vreme se nisam treznio godinama, to zna 90% članova...nego pitam o karakternim osobinama.:-)

Daj da vidimo ko kako koga zamišlja, majke vam!:-)

• s

ja imam 183cm pa sta ti mislis kur o mojim karakternim osobinama,meni je zanimljivije ovako,tesko je to sa karakterom

• Hydrog3n Cyanide

@sevast: Sve što zamišljaš o meni je pogrešno. xD

• Kurd

Pa jbg...ovako ti pošaljem sliku i gotova priča.Ali fora je kakav sam u stvari kao čovek...:-)

• MaRgO

kako kurd ima 15000 deluje mi kao neko ko uteruje strah, mnogo pametuje i strog je, kad procita neciju definiciju u 90% slucajeva kaze : "Gle koji seljak, sta li lupaju ovi ljudi...kakvih sve debila ima..." E, kurde, nema ljutnje, a i dobar ti taj nakurnjak! :)))))

• MaRgO

ili bolje nakurdnjak :)

• MaRgO

a za sevasta bi stvarno trebalo da se potrudim, a da ne budem banovana hahaha

• moja devojka

ja sam taman htela da kazem kako mislim da je sevast prdavac,kad ono...183 cm :O
    ali dobro.i dalje mislim da ima shiljate usi i 3 nozdrve. x)

• swed

Osetio golgotu.Aj ba da zapalimo koju???????????????????????

• Christine

Kurd je najverovatnije kao i svi Vranjanci, čovek sa neverovatnim smislom za humor, ostalo je manje važno.

• swed

Okle vam to ono popularnost 1200 ko vam dade to .

• Earthworm Jim

:D
    swed, za svaku definiciju koju napišeš, ljudi glasaju, tako stičeš popularnost. svaki pozitivan glas ti povećava popularnost za 1.
    Ali nije ovo mesto za to :D
    pozz, i dobrodošao:D

• neobavesten

Kurd je osoba sa istancanim osobinama, dakle, fleksibilan, ali samo do (tacno utvrdjene) granice. Granice neukusa. :)

Sad ja, sta mislite? :)))

• Kurd

Neo je skoro fenomen ovde, upravo zbog neverovatne iskrenosti. On je čovek koji se ponaša onako kako se tada u tom momentu oseća i nema nikakav problem sa time kako to nekome izgleda(ili ne izgleda).

Ukratko, nije folirant! :-)

• МаријанаП

Нео је мис'им, у ствари - обавештен, иако стално тврди супротно, само то још увек не зна... Воли да банује због оптерећивања чета сликама и клиповима што значи да можда има слаб интернет, а то даље значи да није баш у могућности ни да буде нешто обавештен... :)
    Кад је био мали, сигурно никад није знао о чему се прича у друштву, и пошто је увек био последњи обавештен о томе да су сва деца већ на улици, никада није био у току са тим шта се игра, да ли рата или фудбал. :)

Курд је као мали упао у буре са ракијом. Остале су трајне последице. Чак ни после дугогодишњег испитивања, није доказано на који су тачно начин повезани упадање у ракију и прво место по популарности на Вукајлији.
    Наравоученије - погружујте повремено своју децу (кад их будете имали) у буриће са ракијом, можда он њих једног дана буду неки нови курди.

• M

Zar se ne piše kurdci Marijana?

• .Vule

a mene kako zamisljate??

• M

Pa, ako si ovo na avatar ti Vukašine, onda teško da te mogu drugačijeg' zamislit'. A i što ima tebe koji kurac da zamišljam, 'ajde što si muško, nego još i mlad, 'oli u prdekanu da zaglavim!?

• Earthworm Jim

Kako mene zamišljate?

• .Vule

cekaj bre, prvo treba mene da zamisle! :)))))))))))

• Earthworm Jim

pa vidim te na avataru, šta ima da te zamišljam... :D
    Što se tiče psihe, klasičan osnovac, zezeš se po ceo dan, sve i svašta te nervira, takodje ti je sve i svašta smešno i tako... :D

Sad ja:D

• .Vule

pa... tako nekako...
    tebe smatram kul likom, skroz gotivan i do jaja tip, ma extra si!!!
    da se vratimo na mene sad????

• Kurd

'Ajde da vidimo kako zamišljamo da izgleda neko malo "mističniji"...recimo, recimo...Reservoir dog!

• piro

http://www.ad-promotion-gift.com/uploads/img13/Smiley_Person_Stress_Ball_15838.jpg
    Ovako ja zamišljam Barru.
    Kako jedan ogroman, hiperaktivni hodajući smajli.... Koji voli da nervira cimera. :D

• neobavesten

Roservoir dog - lik od 30ak godina, zaposlen, neozenjen. U mladosti bio zajebant, radio sve i svasta (u granicama tolerancije), a sad se primirio, zivi finim zivotom, medjutim, jos u njemu ima nekog kreativnog haosa koji nam tako lepo predstavlja kroz definicije.

Vule - sto bi prst rekao, dete koje odrasta "online". :)

Gamby - malko hiperaktivan lik, uvek na usluzi, povodljiv (mada ne previse), vaspitan da "drzi mesto", ali vecito zeljan avanture.

Barracuda - za svoje godine, poprilicno stabilan i odmeren. Ne rasipa energiju na gomilu stvari, vec je usmerava na nekoliko (njemu) bitnih. Kontam, bas dobar drugar.

• neobavesten

http://img22.imageshack.us/img22/2018/38058554.jpg

Ovo je piro zaboravio... Samo zamislite moju facu.
    (ne smem da je prikazem, zbog pogubnih efekata po mene...znate vec kako :))) )

• .Vule

khm,khm!!
    Neobavesten- Njega zamisljam kao kul lika koji je super drugar u stvarnosti, sa zenskim svetom zna kako treba da postupa sto ga stavlja u sam vrh svalera i zajebanata, salim se malo, inace super lik!!!

• piro

A ja? A ja? :)
    (Reče on sa svojom slikom na avataru:) )

• .Vule

ovako, Piro:
    Ti mi nekako licis na nekog mirnog tipa, koji samo radi i steka pare za buduce crne dane, retko izlazis i ne pijes mnogo ali ponekad se ubijes ko majka, takodje extra lik

• piro

Šteka pare za crne dane!? :):):):)
    Ja spiskam platu za nedelju dana, i ostatak meseca se grebem za pivo.
    DA! JA sam jedan od "onih" koji vam prilaze na ulici, imaju bolesnu tetku i treba mu samo 20 dinara, kako bi tekti kupio pivo.... :D

• .Vule

ma zezam se BRE Piro koj' ti je k**ac, otkud ja znam sta ti radis sa parama, ovo mi je prvo palo na pamet :)

• piro

Trošim svu kintu koju imam na ladan beton...
    Navukao sam se. :'(
    Kad nema para za beton, ladan parket mi je sve što imam... :'(
    Ne! nemojte tako da me gledate! Nisam ja kriv... to je bolest. Ja sam bolestan čovek...šmrc! :'(

• moja devojka

a ja? x)
    ajde da vas vidim :D

• piro

Sorry, ali tvoj avatar me podseća na one znake iznad ženskog wc-a, tako da sam u nemogućnosti da zamislim išta više od ogromnih wc vrata za kompjuterom. ;)
    http://farm3.static.flickr.com/2162/2045107346_a275a3eec5.jpg?v=0

• Љижанин

Немам појма зашто, али ја севаста замишљам као лика који има доста другарица. И тим другарицама прича све своје проблеме. Стварно не знам зашто те повезујем са другарицама... :)

А мене ?

• Љижанин

хахах прешироке :) Па и не баш, на мојих 76 кг и 192 цм :)

• celt

kakav utisak ja ostavljam? kako zamišljate mene?
    Živo me zanima.

• Gvozzden

Ja mislim da si pajdoman.Ali dobrog srca.

• M

Pajdoman dobrog (zdravog) srca? Ljiž, kakva su ti pluća?

• МаријанаП

http://vukajlija.com/recnik/autori/8703

Србин међу Ирцима. Смеје се на послу док седи за рачунаром, а колеге, Ирци, се само згледају. Чита нешто на њима непознатом и тотално замршеном и грубом језику и гледа неке "као" смешне слике и повремено прасне у смех. Мистериозна личност. За Ирце, наравно. А пошто ја нисам Иркиња, могу да кажем да ми Келт изгледа као једна ведра и весела особа која не мари много за то шта други мисле о њему. Посебно ако су у питању Ирци.

• celt

@gvozdenovic :)) kome bre ti kazes da je dobrog srca?
    @marijana - srbin medju ircima a irac medju srbima. izgubljen u vremensko prostornom sistemu evrope. :) prevodim im ponekad neke zajebancije odavde (sto mogu da se prevedu) i mogu da ti kazem da im se svidja.

• Џими

Љижанине, јбт имаш исто кила и исто си висок као ја.

• celt

:) jedete li bre vi ljudi nešto? ja sam 7-8cm niži od vas, a bar 10 kila teži.