Како сте замишљали поједине чланове док нисте сазнали како изгледају?
  • .,.

Питање је јасно, па да не правим неки увод, него да кренем ја први.

- Чича- Матори ратни ветеран из рата у Крајини, иако изгубио много, ипак му је оптимизам и смисао за зезање остао на високом нивоу. Ту сам омануо, дебело.

-Јавио- Њега сам отприлике успео да 90% тачно замислим, сем што сам мислио да је зајебан лик овако уживо и да фура фајерку.

-Џими- Рошави, дугокоси металац сав у црном, не воле га људи, нити он воли њих, и једини успех му је што је модератор на Вукајлији, а иначе је обичан паразит у РЛ. Далеко сам се зајебао.

-Гамби- Висок, мршав, у раним тридесетим годинама, велики смарач уживо, јер само прича о музици. Зајебао се скроз.

- Бурзум- Класичан скандинавски метал фан(вероватно због ника), висок, крупан, познавалац музике, комплетно се носи у метал фазону, са све ланцима и катанцима, има косу до буље, фазонирану брадицу, оно... Уредан задрти металац. И ту сам омашио.

- Блек Хол- Рмпалија од 220 цм, који закуцава из места, има 120 кг и делује застрашујуће, па сам зато избегавао да се качим с њим и овде :). Ту сам тек омашио дебело.

- Цара- У почетку сам мислио да је револтирани четрдесетогодишњак(дефиниција за Адидас браду је крива), без посла, породице, пара, који је под старе дане уплатио нет и уживао у томе да прозива виртуелно људе, јер је комплексаш. Онда се јавио са налога Мајонез и по тим неким постовима сам променио мишљењњ, Сад сам помислио да је луди пијани клинац који уствари не зна шта хоће и од живота и од овог сајта. На крају, кад сам се бацио у дубљу спику са њим, и видео како лик изгледа, скапирао сам да је то ЦАРИНА која уствари само поседује изванредну моћ трансформације, и и даље ми је најјачи лик овде.

-ЦрнаБО- Бојана која слуша неку тешку сатанистичку секталику, а кад видех слике скапирао сам да сам погрешио опасно, а мислим и да се не зове Бојана :)

- Лула- Паметна, згодна, опасна мачка... Ту нећу рећи ни да ли сам у праву, нити да ли сам погрешио :)

- Војтек- Брката педерчина, али занимљив лик. Онај легендарни аватар је крив за то, извини Војо :)

-Целт- Рмпалија који само прича о јебању и у стиховима. За то је крива једна тема на којој смо он и ја писали стихове. Много добар лик, и ту сам исто омашио.

- Минг- Отприлике сам погодио, само сам мислио да је много виши. Али није ми било тешко, јер је више пута за себе рекао "дебели Сремац" и захваљујући стереотипима народа сербског нисам имао проблем да га препознам :)

- Предражињо- Можда мало нижи, али оно... Тако сам га у принципу и замишљао, цар човек.

- МрМун- Повучени стидљиви, дебели дечак, фино васпитан, који вулгарности једино сме да користи на нету и зато је срећан. И имао је кратку косу. Ту сам најдебље омашио од свих :)

-МараМуња- Мала, дебела, буљава девојчица(аватар са совом је крив), која скакуће кад прича. Испоставило се скроз другачије :)

-ФејзбукМанијак- Мали, напаљени нолајфер који има животни циљ да постане Предражињо, дакле да упозна цео интернет једног дана. И има много бубуљица. То сам опет погрешио, али не много. Слоба(вероватно подсвесно) ипак жели да постане Предражињо ЛОЛ

-Аксен- Мислио сам да је много старији, али сам претпостављао да је фаца у својој генерацији, и ту мислим да нисам погрешио много. Чуо сам да многе са сајта луче влагу на њега.

-ФМН- Пааа, тако сам је и замишљао још са теме "к'о последњи победник", само оно... Није ми на памет пало да је црвенокоса.

-СОС- низак, напаљени клинац(опет она тема "опалим те голим" је крива), који не ради ништа по цео дан. Међутим дечко има 2м, а пре неки дан написа да је тек сад пао први испит у животу, помагао је у одржавању сајта, интелигенција. Највеће изненађење за мене.

- Дотер- Замишљао га као Огњена Амиџића, кад оно... Он пљунути Маџгаљ!

- Гвозден- Далеееко старији лик који је одавно завршио факс, сад ради за супер кинту и дође овде ето чисто да набија комплексе осталима. И ту сам фино погрешио.

Остале сам пре упознао или видео слике, него што сам стигао да их визуелизујем, али ако сам неког заборавио, едитоваћу. А сад... Да чујем остале.

• Hipnos

Човече. :)
    А мислила сам да сам једина која је готово све погрешно замислила.

• Bioshocker

Dobra tema , cuj odlicna , dobra , dobra ...

• .,.

Па удри онда, Хипнос :) Да те чујемо, ово има потенцијала да буде занимљиво.

• Christine

ja sam sve potrefila. sve. :D

• бури

au brate, pa samo si Javia malo pogodio...

duncan- debeli, niski čovjek sa sela... zbog slike sa bajom, na kojoj se ne može baš precizno ocijeniti...

yomax - rane tridesete, mršava... malo omašio...

slavk0, faca i sergios - njih sam upoznao, a nisam ih stigao ni zamisliti...

ostale drugi put

• .,.

Е, тако. Удрите сад сви као Бури!

• Борко

Мислио сам да је Џими висок око 175 и да носи наочаре.

• Bioshocker

Npr. ovako sam zamisljao Duncana cini mi se da je imao neki avatar sa ovim cikom :
    http://topnews.in/light/files/sylvester_stallone__2_.jpg

• mylyca

Хахаха биошокеру :Д Где сам ја Данкане, гмаз брката девојчица?
    едит: ја ћу сутра писати овде, листа је подугачка, а немам сад снаг :)

• бури

mogu li se opisati ljudi koje nismo upoznali, a nismo ih ni vidjeli na slikama

• menijesamodosadno

- Лула- Паметна, згодна, опасна мачка... Ту нећу рећи ни да ли сам у праву, нити да ли сам погрешио :)

Да си погодио, вероватно би и признао да јеси, ха? Овако, из пристојности...:))

• Hipnos

Исто к'о Мулуца. Кад скрпим снаге, пишем.

• .,.

бури

mogu li se opisati ljudi koje nismo upoznali, a nismo ih ni vidjeli na slikama

Па, може. Свака идеја је добродошла.

• l

predražinjo - mali, debeo, okruglast, mastan, sa okruglim cvikerima, vazda nasmejan. samo ovo "nasmejan" sam ubola!

maramunja - isti trip ko dankan što je imao

čiča - al bandy. rane ridesete, polako ćelavi, debeo, krupan, nos kao babura, nešto kao šešelj... nisam mogla više da omašim, kriv je avatar....

• .,.

То, то, што каже лемаја. Аватари су криви, јебали нас они :)

• marcipan

Meni su se toliko izmešali utisci, da sada mislim da nikada nisam ni imala raniju predstavu. Pokušaću da se setim...
    U stvari, i nisam se mnogo prevarila. :)

• Hipnos

То и ја кажем. Буквално очекујем да људи уместо главе носе аватар са сајта. :)

• Christine

ee samo sam kotnala da je lemaja drugačija, msm dok joj nisam videla slike.
    mislila sam da je neka u kasnim tridesetim, a izgleda kao da ima 44, ima tako crvenkastu kosu.. eto, tu sam se za'ebala :D

• BH

Brate, dankane, jes da si omašio za 30 santima, al ja zakucavam iz mesta. Tačnije, pre pet, šes godina jesam, sad bih se pomučio i izatrke. :)

Ja sam za većinu mislio da su dosta stariji, a ono se ispostavi da su juniori koji samo dobro guglaju. :)

Jedno veče sam kupao pljesku u gud fudu i uđe neki lik sa cvajama, neki fensi kaput, smeđa kosa, kulturiška...i ja kažem sebi "ovako mora da izgleda mrmun" I stvarno, tako i izgleda, sem što nema kaput.

Džimija sam promašio, mislio sam da je nizak i ima jedno 35 godina i da je ispušio za mesto ritam gitariste u Galiji. al sam pogodio da je crn.

Dankan - pa jbg, kao dankan ferguson, tako da je vizuelno promašaj. Al ovako nije, borben je, prgav i emotivan kao Dankan, ima dušu.

Za gvozdena sam mislio da je neka gomila od čoveka, ima jedno 30 i doktorirao je na 4 fakulteta.

Surovi - visoki, mršavi, namrgođeni posdiplomac neke filozofije. Kako sam se zajebo.

obelix - i za njega sam mislio da je grdosija, jebiga nik me navuko.

Predražinjo je jedini pogodak. Čovek se pretvoio u avatar, ili avatar u njega.

Ribe sam zamišljao u nekim drugim situacijama, neću sad o tome. :)

• Џими

Ја сам мислио да Борко носи шешир. :))

• Борко

Ја сам мислио да Борко носи шешир. :))

ШКК? :)

• Christine

Predražinjo je jedini pogodak. Čovek se pretvoio u avatar, ili avatar u njega.

taaako tačno.

• Hipnos

Ахахаха, Борко. :)))

• Električar 

Ja sam smislio da je Ming jedno 10 centi viši i jedno 30 kila mršaviji. Ali jebiga... A i šta imam koji moj da zamišljam nekoga.

• Myth

Ja mislio da je:

messalina - baba devojka u ranim četrdesetim, džangrizava. Grdno pogrešio.

natnat - vesela studentkinja. Zamalo pogrešio.

Džimi - džigljavi metalac sa dugom kosom i despotskim ponašanjem. Mislio da nema pas za šta da ga ujede. Ispade sasvim suprotno.

Jocko - lik sa bradom, povučen. Delimično pogodio.

Ming - debeljuškasti veseljak. Ubo 99%, skoro sve isto.

HugoCavez - mali galamdžija, valjda zbog nicka...Grdno omašio. Veliki galamdžija.

Fejsbukmanijak - ono, mislio sam da je ludak. Sve isto, samo malo viši.

Lemaja - visoka brineta, mirođija. Dobar savetodavac, duša. Ispalo skoro sve suprotno. Oštra na jeziku i plava je. Al i dalje daje dobre savete.

Nadžak - nisam ni mogao da je zamislim, pored 'nolkih slika!

Dodaću još nekog ako se setim. :)

• k

Milica- teška zmijetina, zlo iz očiju seva, hejterka koja te spušta u svakom trenutku, ružna, kompleksi vrište. Onda videh sliku. Lepa devojka bokte. Onda je upoznah. Čak i emotivna, fina, ne ujeda. Majke mi :)

Cara- hiperaktivno čeljade, koje pandaniše po ceo dan i ne ume da kaže ništa osim JA JEBEM. Mislila sam da je ružan, dosadan i naporan. Onda sam kroz dublju priču skontala da je kul i zavolela ga. Onda sam ga upoznala. Šok. Dečko je izuzetno inteligentan, svestran, miran, bez pandanskih reči i pokreta. Vrlo je kulturan i fin.

Dub- kontala sam da je morončina. kasnije sam ga zgotivila jer je jako iskren. Onda sam ga upoznala i sad se družimo često i oduševljava me koliko je neposredan i emotivan. Kao drugarica mi je :)

Remac- Mislila sam da ne jebe. Upoznah ga i skontah da jebe više od pola ljudi sa sajta i da je vrlo dobar dečko.

Sos- njega sam još ranije znala iz viđenja. Mislila sam da je lud, nadrogiran, psihopata i bežala sam na drugu stranu ulice kad ga vidim. Upoznah ga i skontah da je prava mica od dva metra. Inteligentan vrlo.

Musaši- Mislila sam da je neki klinac, neozbiljan i da nije vredan pažnje. Upoznah ga i promenih stav. Vrlo je prijatan i lepo smo razgovarali i iako me je zezao jer ne umem da primim poraz, dobar je dečko :)

Mrmun- On je onakav baš kao što sam i mislila. Emotivan jako, pametan, kulturan.

Hugocavez- Mislila sam da je klošar, narkoman i huligan na spidu. Onda sam malo češće pričala sa njim i skontala da je pametan dečko. A sad znam i da je jako kulturan i totalna suprotnost od onoga što sam mislila. Takođe je glavni beogradski jebač :)

• l

Hipnos

То и ја кажем. Буквално очекујем да људи уместо главе носе аватар са сајта. :)

e to!

• .,.

Ja sam za većinu mislio da su dosta stariji, a ono se ispostavi da su juniori koji samo dobro guglaju. :)

О, даааа. Колико ми се то пута десило овде, не могу све ни да их набројим.

• Električar 

messalina - baba devojka u ranim četrdesetim, džangrizava. Grdno pogrešio.

Zajebao si se samo tako. Najbolja riba na poslednja dva okupljanja.

• NadžakBaba

Ja sam sve ljude zamišljala da su isti kao ljudi na njihovom avataru i da mislila sam da su svi nešto ružni a ispostavilo se da nisu xD

• бури

evo...

predražinjo - dijete od nekih 17-18 ljeta, vazda se samo keseri i ne može ništa ozbiljno reći... jebi ga, tako nešto priali, za godine omašio, ostalo ne znam...

mylyca - riba i po, nema dalje... kasnije sama priznala da nije, mada mora se provjeriti

črča - mršava, ljepuškasta... lololol, ne znam jesam pogodio

staklena - slično kao i črča

džimi - klasičan dukatlija, skoro skonto da i nije baš tako... zapravo ispočetka sam mislio da je neki naduvani tridesetogodišnjak kod koga postoji ja i samo ja...

eto dosta...

kad ih upoznam pisaću još

• Џими

Али никад, значи НИКАД нисам могао да претпоставим да Електричар толико личи на Банета Бакстера!!!

• Стеван

Мени је један члан рекао да је мислио да имам 30 година... Брате.

• Električar 

Džimi smorio si sa Banetom, jebao te Bane više. Mislim da je i onaj lik u kafiću skontao to posle 4 sata ponavljanja.

• Џими

Па, кад много личиш на њега, јбт! :P

• Myth

Zajebao si se samo tako. Najbolja riba na poslednja dva okupljanja.

Ja sam sedeo pored Hipnos. Ona je riba. :)

• Борко

Овај Џими шешир? Де појасни. Ово шешир ме вуче на капут и ништа испод, и препадање жена на гробљу.

• Električar 

Pa digni mi spomenik lolololo

• Борко

Ja sam sedeo pored Hipnos. Ona je riba. :)

• .,.

Е, ја не знам Хипнос, али је контам из неких постова као 190цм високу жену, која прича тихо и паметно, али кад јој дође увати неког лика и њиме обрише патос. То ме одувек одбија да се упуштам у било какву конверзацију с њом.

• Myth

električar - mica mala. Ne nosi testeru, nit li bilo kakvo hladno oružje. Giljotinu takođe ne nosi. :)

• Борко

Гаговање.

• Џими

Овај Џими шешир? Де појасни. Ово шешир ме вуче на капут и ништа испод, и препадање жена на гробљу.

To, то. Манијачки капут и педофилска брада.

http://www.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU

• Električar 

Hahaha Džankane nema 190, ali opet može da obriše patos sa tobom. Ali ja sam se usrao kad je SandžakBaba rekla da je visoka 180 i da ima 65 kila jbte! Prebila bi me samo tako.

• Hipnos

Жена? Висока 190 цм? Брате, Данкане. :)

• BH

JTU - niska plava devojka sa loknama. promašio sam. trebalo je da dodam i lepezu.

• Christine

@black hole. dodaj i ružna :)