Дакле, ко је први аутор који вас је нервирао, кога сте почели да не подносите или сте га узели на зуб? Или их има више? Многи имају непријатна искуства при доласку на сајт, јер су млади и неискусни, па напишу лошу дефиницију, па онда дођу матори чланови да просипају своју мудрост и да кењају.
Ја се сећам, кад сам се регистровао, написао неколико глупих дефиниција (мада опет, у поређењу с данашњим просеком су суво злато) и нико ме углавном није констатовао. Онда се након пар месеци улогујем поново, напишем још нешто и видим да је неки аутор (надимак му ''Зли!'') нешто кењао у коментарима и приде ми исхејтовао све дефиниције. И ту ја испиздим и извршим вукајлијашко самоубојство и побришем све дефке и мислим се ''Јебем ти нолајфере на Вукајлији, мислио сам да је кул сајт, а оно све сами паћеници''.
Пар месеци после тога била Вукајлија у Слагалици на асоцијацима, ја направио оне фотке, улоговао се и до дана данашњег сам углавном ту, но небитно.
После ми је ишао на ганглије ЈТУ, испрозивао ме на некој мојој дефиницији, па се правио паметан нешто, тако што је пејстовао садржај из неке литературе о санскриту.
Дакле, који су то аутори који су вам први ишли на пимпекс и вагину пекторис?

Autor Abraxus i ja smo se pre malo više od 4 godine, igrom slučaja, istog dana registrovali na ovaj sajt. Ja sam u prvih par dana napisao možda 10ak defnicija, a on je napisao 300. Na sajtu koji je do tada možda ukupno imao 100 definicija.
Nisam ga mrzeo, ali je u to vreme važio za najvećeg spemera, smarača i dosadu na svetu. Sve u svemu, iako mi je veoma drag, nikada nisam podržavao taj spemerski stil u definisanju. Ne volim nametanje na silu.
Tako da, autor koji me je najviše nervirao prvih 3 meseca mog bivstvovanja na sajtu je Abraxus.

E, ja zaboravio... Pozdravio vas je Đimi sve!
Ovako, meni je prvo kad sam se registrovao na živce išao mali prst, ali sam ga ubrzo baš zavolio, tako je i sad, on mi je jedan od najdražih članova inače....
Za ostale... Pa.... Vejvern mi je išla isto na živce, mada nisam imao kontakta sa njom uopšte, nešto sam je gledao po čatu tamo, nešto je kenjala, nemam pojma, i svađala se sa kumarom mojim, pa me nervirala, a evo sad trenutno pričamo na skajpu dok ja ovo kucam...
EDIT: ima veliku glavu inače, to sam zaboravio!
I tako...
Da, i taj JTU mi je išao na kurac isto, nismo imali nikakav kontakt, ali jedne prilike sam rekao da ne volim surovog, a on je rekao da ni mene ne voli većina ljudi koje on zna, mis'im, boli me kurac za to, nije morao da se izjašnjava....- k
Ja sam prvo zamrzela Bleka, jer je kritikovao sve što napišem. Kasnije je bio kul skroz.

Hahaha ko bi reko da si i ti bio mlad :)
Ja nikog ne mrzim ali sećam se da sam ispizdela, prva defka mi je bila nešto kao Novi dečko - razlog da se čak i zimi kupam svaki dan.
Naravno par ljudi je shvatilo da se šalim ali su me neki napali u fazonu zašto se ne kupaš, kako te nije sramota i šta ti ja znam... a od svih me najviše iznervirao komentar dotične Orko koja je napisalaDala sam minus na definiciju, jer ima dosta kontradiktornosti.. Šta kao kad nemaš dečka, onda ne treba da se kupaš svaki dan?I dan danas ne mogu da verujem da je neko mogao da pomisli da se stvarno ne kupam i javno pričam o tome...
Elem, ovih dana mi vadi mast Dulli sa svojim komentarima, čak i kad znam da troluje uspeva da me izbaci iz takta, npr na moj poster kurve koji ima kometar: Natura - moja omiljena valuta plaćanja on je decko napisao
Jeste eto i ti da napravis dobar poster
Devojka normalna, prirodna, natura a jos malo sminke i pravo zensko
Dobila si plus od meneI dalje ne mogu da verujem :)
Eto istresoh se sad mi je lakše...

А сви су у фазону: ''Изнервирао ме тај и тај, али сад је кул!''. :) Као.
Нико да каже ''Од старта ми је ишао на курац, а сад ми иде још више. Пичка!''.
Koji je kontraš ovaj Džimi. :)
Recimo da jedno vreme nisam gotivio mulucu, mada mi je sada skroz ok. Nešto mi intezivno srala po komentarima, al to me držalo par dana.
JTU mi delovao kao smarač.
I Surovi zna povremeno da me iznervira, al' samo kad se izdrkava, sad ga volem trenutno, dok stavlja smajlije itd.
da se tema zove malo drugačije, možda bih pisao još, ali ovako jebiga, koncipirana je samo za jednu priču po autoru, tako da hebidža :D

Секунда секунда секунда, Џими натерао си ме да изнесем на видело ону моју исповест..
ФејзбукманијакЕ ај и ја да напишем нешто озбиљно... Јебени сајт, са друге стране јебене сличице ал опет, ај да напишем.
Поглавље прво: МОДОВИ
Иде ми на курац већина модова. Први од свих је Блек холе... Још од вајкада, пре него што сам уопште дошао на сајт, и кад сам први пут био.
Џими, човека не могу никако да сконтам, шта глумата... зајебаног лика, нема ни везе, иде ми на курац.
Мали прст због приче других аутора склопио причу па оформио мишљење да ми и он иде на курац.
Келт, обрисао ми прву дефиницију која је имала потенцијал да разбије после ми дао глуп разлог за брисање, од тад ми иде на курац.
Пеки д мод, човек ми ишао на курац још одавно, сад је то веома јаче зато што од кад је мод почео да трипује да је уфатио бога за тестис.
Луллабу је ок мада се променила од кад је мод и мало ме то нервира.
Сурови, његов брат је нуклеарни рат, и он је мени овде вр' мод... нема човека нигде не улази у никакве расправе, ради човек свој посао.
Урош, све похвале, од кад је модератор још више га поштујем.
МаријанаП, човече риба нашпише плагијат и стави га на ону јебену страну! Па добро мајка му стара. Иде ми на курац
Ивана, не знам је! Ништа
Шива, контам трипује да је вр' риба, иде ми на курац... можда грешим
Литијум, добар лик...
Чеву, све похвале
Нож, поштујем, веома пријатно чељаде.
Корлеоне за крај, у рангу је Суровог.. Готивим тог ликаПоглавље Друго. АУТОРИ
Пар њих ми иду на курац али углавном су сви океј....
Ови први би били: Ен дотер, Тулумбаћ, Гамби, Визард, Френки, Стивен...
Неки су ми ишли ал сам променио мишљење... То је Страја!
Има пун курац аутора које готивим што због начина дефинисања што због начина понашања на сајту, вероватно ћу успети све да их набројим.Прво, али прво место деле Аксен и Ништа. За њима иду Неки небитан лик, Цакана, Пуфна, Данкан, Хрњау, СМАРКО (Био сам убеђен да сам те написао),Предражињо, Уна., Даркман, Енергија, Јавио, Елек, Млата, Хипхоза, Домина, Мулуца, Експо (био је цар ал се после продао). Комерцијални предах
Не у том рангу ал ми веома куљ кад куцам са њима и кад читам редове које они напишу има још афтора... Мара Муња, Црна Бо, њен момчић Канаме, Мешја, Сељак Весељак, Лемаја, Мила, ВанГога, НатНат... Сањичица :).... Готивим оног малог Енемија!
Поглавље треће: ДЕФИНИЦИЈЕ
Дајем минус на одабране дефиниције осим на сленг који је тамо. Не зато што ја као мрзим све што није сленг или обрнуто, већ зато што једноставно на сленг не могу да дам минус... Остале би плус добиле да их сретнем негде другде... Јеби га, моје мишљење да тако треба, неће нико умрети због мог минуса.
Сленг ПЛАШ! Дам плус после наслова па је онда оцењену читам..Да свршавам док читам дефиниције неких аутора... И то више пута, што би се рекло ланчано свршим!
Много сам нарцисоидан па зато идем по сајту и причам како сам ја вр' квалитетан аутор, јеби га можда није у реду да то радим, ал шта ћу кад јебем кеве како дефинишем.
Поглавље Четврто: КРАЈ
Ето, искењах се мало, Једно 25 минута сам на ово изгубио... Не знам зашто... ал ми дошло! И немој да мислите да сам Кајзена заборавио... што се њега тиче већ сам овде писао!
Ту је углавном све писало лолол да си тад отворио ову тему, било би без овог сад ми је ок, мада рекох већ није увек ок...
Сурови, његов брат је нуклеарни ратsamo za ovu lepu rimu:
http://www.youtube.com/watch?v=FbC3e88ptuc- sc
Dok sam išao u školu, mrzeo sam autore onih smor lektira koje sam morao da čitam iz interpretacija da ne bih dobio keca ukoliko bih pokušao da ih prepričam svojim rečima, a posebno one romantične tuberane iz 19. veka. Danas su mi na spisku Isidora Bjelica, Biljana Srbljanović, Anabela Basalo (iako bih je arčio), Vesna Radusinović, kao i mnoge druge poznate spisateljice.

Presvetli Motika. Ni zbog ceg drugog do zbog pretencioznosti. Bio me napljuv'o na nekom mom plagijatu, onako, posteno, vec u prvom komentaru. Obrisala bih o naravno, ali tako ne mogu da podnesem to vredjanje i izdrkavanje. Do tad smo bili kul. Ne znam da li me vise iznervirao on ili drkanje na presvetlog Motiku tipa "o, gresnice, kako si mogla da mu ista kazes, brzo u crkvu svecu da zapalis, nije bogougodno dirati Velikog.
Uglavnom, i sad se iznerviram kad se setim svega toga. I nismo posle nikad bili cool. Pala sam u iskusenje da ga hejtujem, ali nisam mogla; posteno mu ocenih dosta definicija i mislim da je u debelom plusu. Htela sam da omiljenim gajenje iluzija, posao mi mis sam po sebi, ali nisam. Ne mogu. Gresila sam, o da.
Kada sam video naslov teme, pomislio sam "šta ima koga da mrziš na sajtu", ali nakon nekoliko pročitanih izlaganja sinu mi, i izlistalo se čak dvadesetak idača na kurac. :) Ko je bio prvi, ne'm pojma, psv i jtu su mi bili donekle nesimpatični u ono vreme, ali Jana bi morala na tron, bila mi vanredno iritantna (toliko da sam gasio čet i preskakao komentarisanje definicija na kojima je ona komentarisala) i ostala, samo eto, nije više aktivna koliko primećujem, ali i sada bih odgrizao sebi sisu kad se setim nekih postova.
- sc
Pa jes stvarno, malo je nezgodno dirati veliku motiku. :P
- sc
Blago tebi. Mene keva svaki dan hejtuje što se ne skidam sa neta. :P