- Пд
Ако вам се свиђа, кажите зашто вам се не свиђа, и обрнуто. Нема потребе за овим.
Едит: Знам, зајебо сам се. :)
- P
To ima svaki mogući sajt i forum osim ovog. Za.
Ако вам се свиђа, кажите зашто вам се не свиђа, и обрнуто. Нема потребе за овим.Peki, za ovo bih ti dao zvezdanu da može. Jesi izvalio šta si napisao? :)
elem, ankete su go kurac. Ja kao profesionalac mogu da vam kažem da se u većini anketa postavljaju bolidna pitanja i ne pružaju dobre mogućnosti za odgovor. Tipa: Koji vam je omiljeni lik na Farmi?
1. Firči
2. Bojanić
3. Ona dobra pička
4. Neko drugiMa duvaj ga, niko mi nije omiljeni lik, povraća mi se od jebene farme itd. Drugo: Na ankete mnogi ljudi klikću preko kurca, čisto da nešto kliknu pa su rezultati nerealni. Tu ljudi daju mišljenje bez mišljenja i argumenata. Glupo.
- Пд
Знате шта сам хтео да кажем. :)
- ПдJa nisam skapirao kako je on mislio da se to uvede na defke?
Da kao ispod defke ima:
-sviđa mi se
-ne sviđa mi se
-sranje je
-plagijat
-glupa je
itd, ili kako?Мислио је само на форум. Нпр: Отворим ја тему да се гласа, ко навија за Доње Сушице, а ко за Суботинац, знамо ко има више навијача. У првом посту би постојао неки график, мерач, јебемлига. Тако је на другим форумима...

Ja sam za Ovaj predlog.
Mada nešto me i vuče protivJer čemu će da služi ta anketa
šta? Biće tema ovako nešto
"ko je najjači član na Vukajliji"
-Džankee
-EN_dotter
-mylyca
-Žnji in Čeins (zaboravih njeno sadašnje ime)
-Moja baba
-ne znam
-SLEYER!!!Ja bi ovo uveo ali samo da ktitori i moderatori imaju pravo da otvaraju ovakve teme.
I da Bilo bi dosta sukoba jer bi 102% Otvorili temu XboX360 vs PS3 vs PC.
Legendarna tema na svim forumima i na kojoj se najlakše zaradi ban.Edit:
Anketa bi bila dobra za temu
"najgluplji Poster"- l
kake ankete kake picke materine sta koji kurac bre?!?!?!

Meni je ovo glupo ja se samo nadam da niko neće predložiti da postoje ona govna ispod postova tipa
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-15.png
jer to takođe postoji na mnogim forumima a glupo je do zla boga ako postoji na drugim forumima ne znači da je dobro- l
more marko ne ori drumove!
- l
heheheh ma neces, valjda modovi imaju smisla za humor... ili ne? :P
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.