У овој теми сазнајемо шта или кога је ваш познаник видио. Дозвољени су и случајеви гдје знате лика који зна лика који је...
Не мора се радити о познатој личности. Можда знате лика који зна лика који је урадио нешто несвакидашње. Рецимо, откинуо баби сису. Или, ПРЕШАО УЛИЦУ НА ЦРВЕНО!За почетак, знам лика који је видио Стивена Сигала у Москви. ФАК ЈЕА!
Кога ви знате?

znam lika koji je vidio ovog lika... jest da nije popularan, al ga zna
a da znam i čovjeka, koji zna čovjeka koji može ući u bajernovu svlačionicu kad poželi :)
- DP
znam lika koji je na ekskurziji ukrao motor i stavio ga u onaj gepek od busa...uvatili ga grci i lezao u solunu par nedelja
- P
Znam lika koji je u stanju da po 3 dana ne mora ići u klonju na "broj 2".
- DP
znam lika koji stavlja majonez na sarme
- S
Ja znam lika koji zna lika koji krade kulenje!
- S
Ja znam lika koji na vukajliji prijeti preko PVT-a.
- DP
znam lika koji radi ko kamerman i jebe reporterku redovno
- k
Знам лика који уме да тимари.
- P
Moj otac zna lika koji je flašom pogodio Željka Bebeka i ovaj je jedva posle održao koncert.
- DP
znam lika koji je prebio Djordja Davida...ali ko ne zna?
- S
Ja znam jedan čopor emo cavi koje znaju Stefana Kostića.
- DP
ja znam ribu sto pusila aci lukasu
- sc
Ja znam lika koji je čuvao Noleta i moram vam priznati da je pravi http://vukajlija.com/profesionalni-telohranitelj/292891.
- P
Ja i svi mi znamo nekoga koji znaju nekoga koji zna dvojicu likova kojima su rekli "zadnja klupa napolje" i oni istu izbacili kroz prozor.
- DP
ja znam jednog sto se kljukao steroidima i rastu mu nokti ko t-rexu...sece ih na 2 dana
- S
Ja znam lika koji zna copor emo cavi.
- k
Ја знам лика коме не може да си дигне туки.
- DP
ja znam jednog bugarina!!! nadmasite ovo!