http://vukajlija.com/forum/teme/1506?strana=1
Reči, reči, reči... :)
Ajd', sad da vas čujem...- M
Jebala te ljubav! :)

Ne znam.Ne radim nista.Sto ne znaci da ne bih.
- R
Još uvek radim jer ljubav je konstantna.

Nisam nista,jer sam tako jebeno ponosna,tako jebeno volim da zajebavam,podjebavam,sipam otrov na sve strane,tako sam jebeno agresivna,i lazem,a to je u stvari zato sto se bojim!
Bojim se da budem nezna,fina,dobra,brizna...
Sve to radim jer se bojim da ne budem povredjena,i na kraju uvek ispadnem povredjena,samo sto to niko ne vidi.U drustvu se smejem,pred deckom u kog sam zaljubljena glumim radost,podjebavam,zajebavam(on i ne zna da ga volim),a kada ostanem sama u 4 zida placem i zelim da nestanem!!!
Na kraju nadjem nekog decka kojeg ne volim i budem s njim,ostavim ga,nadjem sledeceg,spopadaju me udvaraci,izlazim sa drugim momcima usred oluje u mojoj dusi...
Cak i kada dam nagovestaj tom decku koji mi se svidja,ja posle zalim zbog toga i pravdam mu se!
A,inace sve ostale sfere mog zivota funkcionisu!Imam prijatelje,izlazim,uspesna sam u skoli...- dl
Šano jel' si se ti kresnula?
- M
Evo, da skupimo svi pare da joj kupimo jedan dildo ili neko veliko pašče, mada je bolje pašče, jer od čišćenja za njim neće imat' vremena za oluju u njenoj duši.

Za ljubav?Ne,to jos nisam doziveo.Al za dobru picku,oho.Pa naravno sibao se sa ostalim muzjacima i dokazao svoju silu.I posle je seks bio jos bolji...

Pa kad sam imao deset godina zbog nje sam bio ispljuvan i isprebijan jer sam stao u njenu odbranu. Posle smo bili zaljubljeni jedno u drugo dva-tri dana, izgubio sam sve pare jer sam njoj mlad i naivan davao novac i posle svako otišao na svoju stranu ni da se javi. Uglavnom sa deset godina sam imao iskustvo sa jednom devojčicom koju mnogi kasnije sa ženskim rodom steknu kad su stariji...
- M
Tasmanijski, aj da se nađemo neđe ja i ti, pa da zajedno čekamo, a?

http://img27.imageshack.us/img27/1729/capturecw.jpg
Cisto da vas podsetim sta se radi za ljubav. :p
- M
Nisam siguran da razumijem ovaj gej razgovor. :)
- zp
Ma kako da ne.
- p
bio sam celo leto u njivi!
- V
Ja bih za ljubav prema novcu sve uradio.
- zp
Bila fina za promenu.
Су се попели сам највише планине
Су покренули сам кроз поља
Само да буде са вама
Само да буде са вамаИмам покренути сам индексирао
Су смањени сам ових зидина
Само да буде са вама
Али ја још увек није пронађен
Оно што ја тражим
Али ја још увек није пронађен
Оно што ја тражимСу пољубила сам усне меда