Sta bi sve uradili za milion evra?
  • Rasni

Naslov sve kaze

• Zhajk

Platio bih državi da ti isključe internet za sva vremena.

• (

Šone, ne pita se ovde šta bismo uradili sa tim parama, već za te pare...
    Ja bi' jebo Lisu An.

• Марко 

ЗА јебо вас курац, ЗА, не СА.

• Punjac

otiso bi u pm odavde

• Мулти

Унајмио бих ти бољу учитељицу.

• Шоне007

Сконто сам, па сам обрисао пост, не бих ништа урадио...

• Punjac

ja tripujem kakav sam indijanac potrosio bi te pare za godinu dana hahahaha

• Rasni

Ja bi pristao da se go prosetam po Kalemegdanu :-)

• Radijacija

Lupio Vučiću prstenac.

• Punjac

Ja bi pristao da se go prosetam po Kalemegdanu :-)

ja bi to uradio za 200 evra lolo

• CapooN

To bih uradio i za 10 000e.

• (

To bih uradio i za milijardu evra, nije problem...

• Rasni

Ja bi pristao da me jebe naka plavusa citavu noc na javnom mestu

• Radijacija

Sinko ja bi to i za džabe uradio.

• Rasni

Pa ako je sisata i ja bi

• Larry Underwood

Koliko nebitnih tema si otvorio do sad?

• Rasni

Ovu i jos jednu

• Rasni

Nemoj umreti temo!!!

• izijem flips

kad bi mi neko dao toliko novca pristao bih da ubijem jednog navijaca zvezde rukama

• mR. RoBBeN

Прокоцкао, што би друго?

• izijem flips

e da gospodine robine i ja isto

• СМарко

Је ли могуће да је 90% одговора на тему што би урадили са тим парама, а не ЗА те паре ка' што је наслов теме

• izijem flips

ja sam stavio OBA hahaha

• PuppetMaster

Vratio neke dugove xexe

• izijem flips

jesi se tapiro pupete?

edit: OPET

• Petar Pan Pezo$

spavao sa predebelom zenom koja je polomila kicmu kamili koju je htela da jase

• Рус

....Platio da mi skrate kurac, da mogu da jebem nesto u zivotu.....

• Valdemar

Učlanio bih se u URS.

• Bruce

Učlanio bih se u URS.

I voleo bih to.

• al pacino bre

rasni, ima ljudi koji ne bi ni za sto miliona prešli u partizan
    http://www.youtube.com/watch?v=kAVCrE6Piwg

• Puzzle-Fox

Pa jebemu oca, nije pitanje što bi ste uradili SA milion eura nego što bi ste uradili ZA pomenute pare.

Pa uradio bih dosta toga osim što ne bih pružao seksualne usluge istom polu i osobama suprotnog pola mlađim od 18 godina.
    Ako se snima ono što radim, onda bi se lista stvari značajno suzila.

EDIT: Ako bih već i dobio te pare, onda bih dao 200k u humanitarne svrhe, uložio 700k u nekretnine od kojih bi jedna bila i neki lokal u centru, 100k u banku neku van države i živio bih tako do kraja života bez da podignem išta teže od kašike.

• Bruce

pa jebiga Pazle, ja i napisao ZA, a ne SA

• Puzzle-Fox

PA jebi ga Bruse, ja nijesam ni rekao tebi konkretno, nego gledam većina šta piše.

• Valdemar

Pa uradio bih dosta toga osim što ne bih pružao seksualne usluge istom polu i osobama suprotnog pola mlađim od 18 godina.

A što da ne, ja bih i to, pa bih posle sagradio prihvatilište za decu bez roditelja, ili narodnu kuhinju za gladne... Šta je moje telo prema dobrobiti nemoćnih?

• Puzzle-Fox

Jes' ti sagradiš prihvatilište i onda tu đecu zajebavaju i kažu im kad ih neko usvoji ne samo da su usvojena, nego da su usvojena iz prihvatilišta koje je osnovao peder.

• Србијанка

Прочитала "са" и почела да пишем. Дамн.

Значи, да урадим нешто што ће да вреди милион? Па није то уопште тешко, само не могу сада да детаљишем у вези рекламирања.

• Valdemar

Jes' ti sagradiš prihvatilište i onda tu đecu zajebavaju i kažu im kad ih neko usvoji ne samo da su usvojena, nego da su usvojena iz prihvatilišta koje je osnovao peder.

Pa da li bi pisalo na spomen-ploči na ulazu u sirotište "Ovo sirotište svojom guzicom osnova taj i taj"? Mislim da ne bi, osnovao bih sirotište tamo gde me niko ne zna.

• Puzzle-Fox

I odselio tamo da živiš ili nastavio ođe đe te svako zna i zajebava?
    Ako odeš tamo onda si opet sjebao život sebi jer si promijenio sredinu skroz, ali onda opet više si odsjebao živote te đece nego što si sjebao svoj valjda... Zanimljivo... mada ja bih ipak radije otvorio lokal u centru i to po mogućnosti ne svojom guzicom lel.

• Skočimiš

Svašta, brate, mnogo je to para.

• Valdemar

I odselio tamo da živiš ili nastavio ođe đe te svako zna i zajebava?
    Ako odeš tamo onda si opet sjebao život sebi jer si promijenio sredinu skroz, ali onda opet više si odsjebao živote te đece nego što si sjebao svoj valjda...

Dobro, uzeo bih 100.000 i platio profesionalca da poubija sve koji nešto o tome znaju, i onda otvorio sirotište sa ostalih 900.000 i živeo kao dobrotvor ne-peder do kraja života, u svom mestu.

• Valdemar

Interesuje me samo, kada bih zaradio tih milion evra prostituišući sebe na najodvratnije načine, i da odem s punim koferčetom pravo u Patrijaršiju i kažem: tako i tako, pare sam zaradio bludom i grehom, ne kajem se ni zbog čega, evo vam pare, završite onaj Svetosavski hram, ili dižite neku crkvu, šta god... Da li bi pristali?

• Bruce

To je bilo retoričko pitanje?

• Skočimiš

Dali bi ti i oni još milion za te karače u dukat.

• Фејзбукманијак

ЈА БИХ ОЧО У БОСНЕ УШО БИХ У БУРЕКЏИНИЦУ И РЕКО БИХ "ДАЈТЕ ЈЕДАН БУРЕК СА ЗЕЉЕМ" ПА МАКАР МЕ УБИЛИ ТО БИХ УРАДЕО!

• Србијанка

Da li bi pristali?

Већа је захвалност оног ко дугује више па му се греси опросте, његова је хвала на небу већа. Сигурно ће да приступе са радошћу да ти отпусте велики грех. Велики грех, велике паре. Ситни грехови нису на небу похвала...пише тако а они се држе Писма, не доводи то у питање.

Црква нас подстиче много да грешимо да бисмо се много захвалили. А када смо безгрешни, онда не дајемо паре, па Црква каже нико није безгрешан.