- (
Šone, ne pita se ovde šta bismo uradili sa tim parama, već za te pare...
Ja bi' jebo Lisu An. - (
To bih uradio i za milijardu evra, nije problem...

rasni, ima ljudi koji ne bi ni za sto miliona prešli u partizan
http://www.youtube.com/watch?v=kAVCrE6Piwg
Pa jebemu oca, nije pitanje što bi ste uradili SA milion eura nego što bi ste uradili ZA pomenute pare.
Pa uradio bih dosta toga osim što ne bih pružao seksualne usluge istom polu i osobama suprotnog pola mlađim od 18 godina.
Ako se snima ono što radim, onda bi se lista stvari značajno suzila.EDIT: Ako bih već i dobio te pare, onda bih dao 200k u humanitarne svrhe, uložio 700k u nekretnine od kojih bi jedna bila i neki lokal u centru, 100k u banku neku van države i živio bih tako do kraja života bez da podignem išta teže od kašike.
Jes' ti sagradiš prihvatilište i onda tu đecu zajebavaju i kažu im kad ih neko usvoji ne samo da su usvojena, nego da su usvojena iz prihvatilišta koje je osnovao peder.Pa da li bi pisalo na spomen-ploči na ulazu u sirotište "Ovo sirotište svojom guzicom osnova taj i taj"? Mislim da ne bi, osnovao bih sirotište tamo gde me niko ne zna.

I odselio tamo da živiš ili nastavio ođe đe te svako zna i zajebava?
Ako odeš tamo onda si opet sjebao život sebi jer si promijenio sredinu skroz, ali onda opet više si odsjebao živote te đece nego što si sjebao svoj valjda... Zanimljivo... mada ja bih ipak radije otvorio lokal u centru i to po mogućnosti ne svojom guzicom lel.
I odselio tamo da živiš ili nastavio ođe đe te svako zna i zajebava?
Ako odeš tamo onda si opet sjebao život sebi jer si promijenio sredinu skroz, ali onda opet više si odsjebao živote te đece nego što si sjebao svoj valjda...Dobro, uzeo bih 100.000 i platio profesionalca da poubija sve koji nešto o tome znaju, i onda otvorio sirotište sa ostalih 900.000 i živeo kao dobrotvor ne-peder do kraja života, u svom mestu.

Interesuje me samo, kada bih zaradio tih milion evra prostituišući sebe na najodvratnije načine, i da odem s punim koferčetom pravo u Patrijaršiju i kažem: tako i tako, pare sam zaradio bludom i grehom, ne kajem se ni zbog čega, evo vam pare, završite onaj Svetosavski hram, ili dižite neku crkvu, šta god... Da li bi pristali?

kopo bih bunareve, skeptičke jame. sve što treba.
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/t1/c1.0.179.179/s160x160/1489128_226925680813099_2075912643_a.jpg
Da li bi pristali?Већа је захвалност оног ко дугује више па му се греси опросте, његова је хвала на небу већа. Сигурно ће да приступе са радошћу да ти отпусте велики грех. Велики грех, велике паре. Ситни грехови нису на небу похвала...пише тако а они се држе Писма, не доводи то у питање.
Црква нас подстиче много да грешимо да бисмо се много захвалили. А када смо безгрешни, онда не дајемо паре, па Црква каже нико није безгрешан.