- M
Pjevao narodne pjesme.
- d
Povraćao sam u produžni kabl, srećom sklopka je izbacila pa sam ja ostao živ do dan danas!
- Ž
Otkopcao sam jedno dugme na kosulji. :$:$:$
- m
najgore je popušiti (dobar) džoint posle pijanstva. Mislim, alkohol vuče na jednu stranu, vutra na drugu i tu nastaje kidanje. Jednom sam sedeo na tribinama do pet ujutru i mrzeo sebe zbog pohlepe. Doduše, bilo se mladje i ludje... sad samo mladje...
- M
Pod dejstvom alkohola sam:
Uša' u osnovnu školu posle Nove godine, oko 00:40 ujutru, poskida' sve ukrase sa jelke, stavio ih u kesu i bačio neđe usput. Takođe sam sa sobom ponio bio i jednu stolicu iz škole, za druga.
Zaspa' sam bio pored ulaznih vrata od kuće, zaspa' sam go od pasa nadolje na vece šolju, zaspa' sam za upaljenim parkiranim autom otvorenih vozačevih vrata, p'jan sam vozio rođake na auto, i jedna od njih je pala, mada ja mislim da je ona namjerno skočila, p'jan sam slomio čoveku retrovizor od auta, p'jan sam poliza' kurvi sisu u javnu kuću, pred rođacima, ko zna ko je sve po njoj to veče svršava' bio. Ima toga još, ali aj se ti svega śeti.
Ovaj moj spisak se vodi pod imenom "Najgluplje stvari koje sam p'jan uradio" a ne "Najluđe stvari koje sam p'jan uradio". 
skakala pod saobracaj, bacala flase u narod, ucila policiju kako se regulise saobracaj, sedela na stepenicama zgrade vlade i pevala "moj deda milutin , druga klupa do vrata...", skakala u vodu do kolena da izvrsim samoubistvo, opambrcila sa ljuljaske(u 22.godini), opambrcila glavom u beton pri pokusaju skoka(za naovu godinu na gradskom trgu), a sinoc sam saznala da sam pri jednom od epizoda, pre pet godina, preteci napravila neki salto preko glave i neke klupice, zato sto je neki lik nesto pricao sto nije bilo istina, jurila nozem neke ljude sto su negativno kometarisali plakat mog prijatelja( iskreno nisam imala pojma da imam noz u ruci, ali kad su momci videli da iza prijtelja koji koji nije neka velicina(vec su poceli da se nadrkano ponasaju i da govore ono"brte, brte") ide naoruzano cudoviste, primirili su se i i kulturno izvinuli. Ne secam se vise...a da i uplasila neku devojku jer je mislila da sam manijak. Pocela je vristeci da bezi a neki kavalir koji se tu nasao, potpuno zbunjen izjavio je:" Sta?!?!"

dve drugarice i ja smo naduvane sedele u kaficu i takmicile se koja moze bolje/citkije da procita neke glupavu reklamu na a4 formatu. pobedila je zeljka posle sat vremena koja je procitala ceo tekst, ali tad vise niko nije obracao paznju na nju xD ovo mi je prvo palo na pamet, nije neka ludost ni glupost ali je dogadjaj :)

tad sam se napio pred matorcima na jednoj svadbi, ja i drug uvatili da pijemo... cale nije mogao da veruje koliko sam popio (par nedelja pre svadbe me je pitao koliko sokova popijes kad izadjes u diskotekuad sam se ismejao ko nikad), a popio sam par litara vina... kad smo stigli kuci kako sam izasao iz kola bacio sam peglu i onda jos jednu u wc-u... a jos povrh svega legao sam skroz go a keva kad je isla na spavanje to vece skontala da sam ja legao go i obukla mi bokserice... sva sreca pa mi je keva lik pa me jos i zajebavala zbog frizure koju sam napravio dole :D :D
- M
Još smješnije bi bilo da te je majka slikala tako gologuzoga dokle spavaš, iskopirala slike i okačila ih po čitavome naselju ujutru kad bi pošla da kupi 'ljeb i var'niku.
- Пд
Прошле године за први мај одем са две другарице из одељења на Бубањ.Ја се напијем ко стока и прва фикс идеја ми је била да гасим ватру у канти за смеће , ватру коју сам направио тако што сам просуо остатке жара и ћумура тек пар минута по завршетку прављења роштиља.Епилог:Изгорене нове најк патике за трлање и повраћање по трави после двочасовне дремке.
Иначе на Бубњу у Нишу се увек окупи гомила људи тако да узмите у обзир да је ово под великим аудиторијумом.
- Пд
вероваћемо ти , причај :)
- SB
Na Beer festu uzela ortakovu praznu čašu i bacila na pod.
A, ne, čekaj, bila sam trezna.