ne bi bilo bajno da se izbrisu posteri,i posecenost bi pala,a i bilo bi monotonije...msm kad imas dvocas srpskog + dodatnu jer ides na takmicenje + pripremu za malu maturu, ne zelis da vidis vise od 4 reci na istom mestu... a ovo, mislim da treba da se stavi ban za to trolovanje sportom, ali realno ima i dobrih postera na temu sporta....
- [
trol posteri se brišu čim ih neko prijavi, ne znam što otvarate temu kao da modovi ne znaju da treba da brišu glupe i trol postere...

Ma daj, sta sad zabraniti, svi vec znate da ti posteri prolaze ocajno, i vecina uglavnom bude izbrisana, postoji mnogo drugih tema za postere koje bi po mom misljenju pre trebalo zabraniti nego ovo... Npr. osmica, ETF, Cak Noris, Tadic i Obrad madafakeri, fejsbuk, licne slike, 3 sestice, trolovsko-verske (tu je 10 puta vece trolovanje nego na sportskim...). Tako da ja sam protiv! Das minus, i to je to, i ti posteri ionako traju po par dana, kao i svi sportski...
- Š
Admini ih ionako obrišu,navijačkim prepucavanjima ipak nije mesto u posterima...Imamo onu temu na forumu s vremena na vreme :D
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.