Kako ste upoznali ženu/čoveka svog života
  • z

Šta znam, gledam ponekad onu seriju "Kako sam upoznao vašu majku" pa mi palo na pamet.
    Opišite upoznavanje sa vašom lepšom polovinom ili jačom polovinom ako je ima.
    Ako je nema, opišite upoznavanje sa nekom vašom velikom ljubavlju.
    Neke fine, zabavne priče. Mojne ono video je na ulici i oma pala na moj šarm. Ili na moju pesnicu.
    Ako smatrate da je suviše intimno, a vi recite, pa da kažemo modovima da zaključavaju.

• Др Јанковић

Упознам је на сајму књига. После трећег сусрета јој саспем у лице: УДАЈ СЕ ЗА МЕНЕ!
    И ето, још мало нам је 6 месеци :)

• z

a koju je knjigu kupila? šta je imala na sebi, kakav je bio dan?....pitaće te to za 10 godina...:)

• Скелетор

bilo je to u pabu...ali se ispostavilo da nije žena mog života...
    normalno kad tražim u pabovima i kafanama, a ne kao doktor na sajmu knjiga.

• z

Buksno, nije ili jeste?

• Cara™

a jbg, ne mogu sada da znam ko je žena mog života, moram valjda prvo da me upropasti, sjebe imovinu i otme decu pa da bih mogao da tvrdim da je to ta!

• z

pa daj neku veliku ljubav...

• VanGoga

C,c,c,c samo muški postuju ovde!
    Ehehehehehe ;))

• z

si videla Goga...tužno...:))

• Скелетор

zavisnik
    Buksno, nije ili jeste?

pa nije, al zamal da se oženim...

EDIT. Ispravio sam prethodni post, moja greška, sad je jasnije

• Cara™

ja se ne zaljubljujem jbg, ja sam čisti seksualac, samo me jedno zanima od žene jbg

• Др Јанковић

a koju je knjigu kupila? šta je imala na sebi, kakav je bio dan?....pitaće te to za 10 godina...:)

Она је купила Хесеа, а ја колекцију Алан Форда :))
    Дан је био променљив, а она је носила плаву мајицу :)

• Џафтара

ja se ne zaljubljujem jbg, ja sam čisti seksualac, samo me jedno zanima od žene jbg

Е, јебога ти, па мораш макар у ОНО да се заљубиш!

• VanGoga

"Alan Fooord"!
    E,za takvog bih se i ja udala! :)

• z

ja sam ženu svog života upoznao na zemunskom keju...radio sam kod burazera u servisu bicikala, a ona terala bajs...svaki dan..i tako, nameštao joj neko zvonce, kočnice štelovao i pozovem je na piće..imala zelenu majcu i plavi šorc..oće..al kad je krenula da priča ja rek'o "ova mene zajebava"..ništa, popijemo piće, ćao-ćao i kažem sebi "u sine našao se neko i tebe da zezne"..nisam je video posle toga godinu dana, bio kraj sezone, septembar...vidim je sledeće godine i kažem joj "jebote sudbina, da se sretnemo posle godinu dana"..ona se nasmeje kaže "pa kad radiš i dalje tu"...i tako krenemo u neke priče, vidim nije glupa, fino izgleda, ne smeta joj što imam ćerku..

rodila mi troje..

• Др Јанковић

VanGoga
    "Alan Fooord"!
    E,za takvog bih se i ja udala! :)

Клонираћу се, па се удај :)

• Cara™

Е, јебога ти, па мораш макар у ОНО да се заљубиш!

U pravu si, i to je žena :)

Ma ja glumim neku budalu a u stvari sam patetični ziljkoš

Sećam se, u 5tom osnovne, neka me je toliko morila da sam morao da je lupim pumpom od bajsa po glavudži kako bih skrenuo pažnju na sebe lololololo

• VanGoga

Fala,doktore,ali meni je jedared dosta udadbe :)
    Al' ne da ti je viteški čin.. :)))

• Срна

e,ovako,nije bio čovek mog života,ali ljubav velika da.znali smo se od šestog razreda,drugar iz tetkine ulice,tad se on nešto raspitivao kod burazera,ja reko'-ma,gde onaj.družili se svi džumle i znali sto god.i četvrta srednje krenemo intenzivnije da se družimo,milion poruka sprdnji i kraj godine,upisala faks,milina,neće niko na more jbt.,a meni se ide dumrem.i njemu. i kao-ma,ko neće,ne mora,idemo mi,turska.i spanđasmo se,nikad bolje.nikad ljubomorne scene,gluposti,poverenje i ostalo,opstali šest godina,ali kao klinci se smuvali i istrošilo se sve,razišli se k'o ljudi.

• p

Pobegla nam Lasta za Pazovu i cekali smo samo nas dvoje na stanici.
    Namontirana cica buduci magistar,radi na fakultetu,na moje pitanje ides kod nekog?
    Rekla je da ide u njivu da radi:) tu sam shvatio da sa njom nije bas sve u redu i da je moj broj :)

• brainiac96_Dio

@marya dee
    E jebaga, šteta...

• Bizon pickica

Na nekoj poetskoj večeri. Jedno od najboljih večeri koje sam imao u svesnijem delu života, a da pri tom nisam ništa očekivao. Most perfect non-date.

http://workitmom.com/bloggers/singlemomatwork/files/2010/01/carrie-bradshaw.jpg

• brainiac96_Dio

^
    Ovo je JTU verovatno...

• боби браун

Играо сам фудбал у њеном селу, међуопштинска лига,она је са другарицама дошла да гледа утакмицу, иначе био сам талентована лева спојка. Она је препознала мој квалитет и само се насмешила када сам испуцао лопту преко пруге да би јој пришао и намигнуо преко жице.
    Следећи викенд сам некако скупио кинту за 10 литара бензина ( јебеша га, криза Милошевић, '90- те, санкције...) и изашао у њено село. Ту смо се смували у дискаћу "Пантер". Виђали смо се викендима, кад сам ја био у могућности да дођем. После неког времена сам отишао на КиМ, почео рат, био доле све скупа годину и по. Вратио се, пио 6 месеци, таки је ред и кад сам дошао себи, нашао посао у Новом Саду. Она дошла исто, ал' код тетке, шатро да ради.
    Узели смо се 2000. године, још је био Слоба на власти.

А, тек баскет што сам играо...

• shitbrix

bilo je to u pabu...ali se ispostavilo da nije žena mog života...
    normalno kad tražim u pabovima i kafanama, a ne kao doktor na sajmu knjiga.

Ajriš?:)

• Скелетор

Ajriš?:)

pa zar imamo drugi lololO!

• shitbrix

Hahaha.
    Pa otkud znam...možda nije u JA. :)

• brainiac96_Dio

Čekaj bre, ko je još iz Jagodine sem Edija i mene? :D

• a

aaaaaaaaa trenutak nežnosti na vukajliji, znala sam da će zavisni da otvori kad tad ovakvu temu.

• Срна

nježni nam muški aurora:)

• бури

ja je još nisam ni upoznao... al nadam se da 'oću brzo, viče mati da se ženim

• l

ne kažu rvati zadžabe "nježnik"....

• Срна

nježnik lemajo,upravo.

• Скелетор

ma ja zamalo da se oženim, ali ne lezi vraže...
    čekam pravu i u 28!

• shitbrix

Čekaj bre, ko je još iz Jagodine sem Edija i mene? :D

buxna :)
    I još jedan lik valjda...vidi na onoj temi.

• a

Dolazio međed u kafić gde mi drugarica radila i smarao nas četiri šatro čašćavanjem kafe.
    Mi kažemo NEĆEMO KAFU a nećemo jer nam pun kurac kafa jer je najjeftinija bila a on
    MA JOK SAMO TI DONESI OVAMO KAFA, prođe sat vremena on opet DAJ IM PO KAFU.
    Smorio nas kafama. Mislim štaš od čoeka koji ima facu odbeglog robijaša s prekinutom karijerom ragbiste. I tako on nas domio kafama mi ga odjebavale i u tom dođe vreme da jedna od ekipe slavi rođendan.
    Moj tadašnji dečko je bio lep ali glup. Našao za shodno da je interesantno praviti se mortale pijan odmah na početku žurke pa glumio ludilo, mene nervirao, odem u drugu sobu i vidim kako ovaj paćenik bari redom neke al kakav je malo po malo sve pobegle od njega. Meni bilo smešno, onda on pitao da plešemo i mi tu ostanemo tri debela sata na nogarama jer je i jednom i drugom bilo glupo reći AJ ŽIV BIO JE L' I TEBI DOŠLO DA SJEDNEŠ? I eto tako...
    Rodila mu jednog, bog me pogledao pa na mene liči, lepo dete.

• боби браун

lemaja
    ne kažu rvati zadžabe "nježnik"....

Кажу и споловило и пимпек. Ваљда има неке везе са ловом, риболовом, пи(м)пањем... Појма немaм.

• p

AJ ŽIV BIO JE L' I TEBI DOŠLO DA SJEDNEŠ

xaxaxaxa

• Срна

štaš od čoeka koji ima facu odbeglog robijaša s prekinutom karijerom ragbiste.

imah jednog kikboksera sa slomljenim nosem.isti opis.

• бури

auroro jel ti čita on ovo?

• a

Normalno. I zbog njega sam napustila muzičku karijeru kad jer reko
    DE DAJ NJIMA TU GITARU, AJ SE LJUBIMO...bio bre dosadan.
    I nosao violinu jednoj mojoj drugarici hahahhaha

• Скелетор

hahahahaah!
    plus za auroru!

• бури

e taj je moj idol... počeo sam vjerovati da imam šanse kod pametnih žena...

• l

završio se rat, i vratili se ljudi u liku, oslobođenu od okupatora. bilo veliko veselje, skupili se svi iz okolnih sela, kad jednan mali, mršavi, ali prekaljeni ratnik, koji se istakao u narodno oslobodilačkoj borbi, u masi ljudi video jednu lepu, mladu devojku, stoji sa nekim drugaricama. raspitao se on koja je ta, kažu milica marijina i vaskova iz divosela, iz čestite kuće, ali pobili joj celu familiju, i majku i sestre i babu, ostao samo otac, on u kanadi, otišao još pre rata.. priđe on njoj, uhvati je pod ruku, odvede do obližnjeg brda, pod jedno drvo i kaže "slušaj, ja sam mišo, iz smiljana. tebi su pobili celu familiju, meni su sve pobili samo mi jedan brat ostao, šta kažeš ti na to da se mi lepo uzmemo, pa da mi svoju porodicu stvaramo? nemam mnogo, skoro ništa, ali sam se istakao u ratu, dobiću službu, pa će biti dovoljno za nas dvoje za početak. a? šta kažeš?" i ona pristade...

eto tako su se upoznali moji baba i deda davne četrs pete...

• a

I treba da ti bude bre idol, sedmicu na lotou je dobio.
    Nego mene nasmejao naslov ja mislila nešto drugo.
    Žena mog života- tako vazda zajebavam najbolju drugaricu da nikad neće naći muža ako je čuje ujutro da kašlje k'o tuberan od cigara. Kažem joj EEE moja ti zamisli sad da te đuvegija gleda ujutro kako ripaš i pomisli Bože, zar je ovo žena mog života?!
    A i svu picu pojede kad je neko časti. Tc tc nema za nju udaje, cjok.

• brainiac96_Dio

lemaja doktorirala :D

• komad1974

ja svog dragog našla na internetu......stvarno sam moderna....a bome, evo i priznajem, ovisna o internetu :)

• p

ja svog dragog našla na internetu......stvarno sam moderna....a bome, evo i priznajem, ovisna o internetu :)

meni to bilo skroz out dok nisam zaglibio 2 godine :)

+

• z

a ja sa svojom ratujem....:)

ratujemo ti i ja, ko izrael i palestina, ko bin laden s amerima,
    ratujemo mi, ratujemo mi....

ima jedna osoba koju baš nervira kad pevam...:)

• komad1974

meni to bilo skroz out dok nisam zaglibio 2 godine :)

tako sam i ja govorila...ma gdje ćeš preko neta nešta počet.....kad ono!!! :)