Kako naći lojalnu ženu, poput žene Ilije Čvorovića?
  • Ejdus

Kakav je blagoslov imati takvu ženu kao svoju suprugu. Čini mi se da je danas gotovo nemoguće naći takav primerak.

Da li biste i vi voleli jednu takvu kod kuće? Jednu Danicu?

• Бохор

Jebem majku i tebi i ženi

• Srpski Del boy

Kakva tema? Šteta što je nepravedno zapostavljena.
    Od početka 21. veka ih je drastičnije sve manje. Za deset godina ih takoreći neće imati, izuzev negde u nekim zemljama trećeg sveta.

• DP

Osoba: 01. Ime: (Nije upisano.) 02. Vukajlijski pseudonim: Srpski Del boy. 03. Zemlja porekla: prostor obe nekadašnje Jugoslavije (Srbija, Crna Gora, BiH i RS, BJR Makedonija, Slovenija i Krbavska). ------------------------------------- O meni: - Pacifista i boem u duši, koji voli umesne šale, čak i na svoj račun. - Član vukajlije od one godine, koja je 75. godina po redu, od završetka II Svetskog rata. - Jedan od prvih 20 najpopularnijih autora definicija 2020. godine (12. mesto). ------------------------------------- Vukajlijska ambicija: - Voleo bih da makar jedna moja definicija, bude odabrana

• Srpski Del boy

Ko spemuje, nek' puši, dok ga ne ispermuje.

• Earthworm Jim

Srpski del boj

Pusi kurac moj

• Srpski Del boy

Ko spemuje, nek' ga tuki spermuje.

• DP

Osoba: 01. Ime: (Nije upisano.) 02. Vukajlijski pseudonim: Srpski Del boy. 03. Zemlja porekla: prostor obe nekadašnje Jugoslavije (Srbija, Crna Gora, BiH i RS, BJR Makedonija, Slovenija i Krbavska). ------------------------------------- O meni: - Pacifista i boem u duši, koji voli umesne šale, čak i na svoj račun. - Član vukajlije od one godine, koja je 75. godina po redu, od završetka II Svetskog rata. - Jedan od prvih 20 najpopularnijih autora definicija 2020. godine (12. mesto). ------------------------------------- Vukajlijska ambicija: - Voleo bih da makar jedna moja definicija, bude odabrana

• Srpski Del boy

,,Hoćeš da mi identifikuješ nepoznatog arhonta?'' - koja pamet, jebo te?

• Ejdus

Nema ih moj Del Boje.

• Srpski Del boy

Ako ih i ima, to je svega 10 %, više od toliko ne može da ih bude.

• Srpski Del boy

U svakom slučaju, moram pohvaliti temu i originalnost imena iste.

• S

U svakom slucaju govna
    Njih jedi

• хезно

na selu pička vam materina beograđanska ona nesposobna

• Sevastokrator_95

хезно
    na selu pička vam materina beograđanska ona nesposobna

kurca moga, kad odem u selo samo se prica ko je ciju zenu jebo, ko da se trkaju za titulu mie kalife macvanskog okruga jebo ih ja

• Mister_NO

Drugo je to Sevaste, svaka promena vredi, belu vešalicu da jedeš svaki dan pa dosadi, a kamoli pasulj kad kusaš. Imaj razumevanja...

• хезно

kurca moga, kad odem u selo samo se prica ko je ciju zenu jebo, ko da se trkaju za titulu mie kalife macvanskog okruga jebo ih ja

ma bre odeš tražiš ruku mlade seljančice i vrnete se zajedno u prijestonicu

• s

Hahah to sam i ja mislio dok nisam otkrio da se seljaci jebu ko stuke a seljanke zatrudne sa 15 la ga no

• s

Nisi ni svestan veruj mi. Pitaj Bohora

• Srpski Del boy

Nisu ni seljančice što su nekad bile. Do pre nekih tri'es' godina.

• s

Ma tebra kroz prozor jedni drugima upadaju, a veruj mi da nema veceg psihickog terora nego se uopste druziti sa seljacima a ozeniti seljanku pa ti si buraz za lecenje. Nemas zajednickih tema veruj mi bio sam sa jednom pre 5-6 godina Boze ne ponovilo se

• s

Nadjes sebi neku studentkinju, profinjenu devojku, koja ume da te voli, vrednuje i postuje, sa kojom mozes da gradis medjusobno poverenje i vezu, a ne seljacku spermulju koja se jebe na jen dva

• s

Ako zelis sirov seks bolje plati kurvu 50-100 evra jeftinije ces proci

• Скелетор

2000-3000e i pravac Albanija pička vam materina nesposobna

• s

E nek' si im rekao

• Srpski Del boy

Nije problem u našim nekadašnjim srdačnim i poštenim seoskim domaćinima i njihovim privrženim domaćicama. Već o postarletizovanim curetinama, koje neće da rađaju Srpčiće, što kaže Baća iz ,,Južnog vetra'', koje čim završe srednje škole, gledaju da pobegnu iz sela, zarad dobrog uhlebljenja i dobre prilike za udaju i zarad luksuznijeg života. Stoga nije čudo i ne treba da čudi i nije ništa smešno, što se jedan deo neženja iz zabačenih i opustelih sela, ožene Albankama. Nije stvar u tome, već što naše mladice neće da rađaju decu.

• Скелетор

oće one da rađau al neće da im decu prave šonje i govnjivi simpovi

• Srpski Del boy

Što kaže Šešelj, ako naše žene neće da rađaju - uvozićemo žene iz Kine!
    Pametan čovek.

• Galantni kosovac

Kako jednom Del Boju pa jos srpskom nece da rodi nijedna?!?!11