- DP
Osoba: 01. Ime: (Nije upisano.) 02. Vukajlijski pseudonim: Srpski Del boy. 03. Zemlja porekla: prostor obe nekadašnje Jugoslavije (Srbija, Crna Gora, BiH i RS, BJR Makedonija, Slovenija i Krbavska). ------------------------------------- O meni: - Pacifista i boem u duši, koji voli umesne šale, čak i na svoj račun. - Član vukajlije od one godine, koja je 75. godina po redu, od završetka II Svetskog rata. - Jedan od prvih 20 najpopularnijih autora definicija 2020. godine (12. mesto). ------------------------------------- Vukajlijska ambicija: - Voleo bih da makar jedna moja definicija, bude odabrana
- DP
Osoba: 01. Ime: (Nije upisano.) 02. Vukajlijski pseudonim: Srpski Del boy. 03. Zemlja porekla: prostor obe nekadašnje Jugoslavije (Srbija, Crna Gora, BiH i RS, BJR Makedonija, Slovenija i Krbavska). ------------------------------------- O meni: - Pacifista i boem u duši, koji voli umesne šale, čak i na svoj račun. - Član vukajlije od one godine, koja je 75. godina po redu, od završetka II Svetskog rata. - Jedan od prvih 20 najpopularnijih autora definicija 2020. godine (12. mesto). ------------------------------------- Vukajlijska ambicija: - Voleo bih da makar jedna moja definicija, bude odabrana
- S
U svakom slucaju govna
Njih jedi - s
Hahah to sam i ja mislio dok nisam otkrio da se seljaci jebu ko stuke a seljanke zatrudne sa 15 la ga no
- s
Nisi ni svestan veruj mi. Pitaj Bohora
- s
Ma tebra kroz prozor jedni drugima upadaju, a veruj mi da nema veceg psihickog terora nego se uopste druziti sa seljacima a ozeniti seljanku pa ti si buraz za lecenje. Nemas zajednickih tema veruj mi bio sam sa jednom pre 5-6 godina Boze ne ponovilo se
- s
Nadjes sebi neku studentkinju, profinjenu devojku, koja ume da te voli, vrednuje i postuje, sa kojom mozes da gradis medjusobno poverenje i vezu, a ne seljacku spermulju koja se jebe na jen dva
- s
Ako zelis sirov seks bolje plati kurvu 50-100 evra jeftinije ces proci
- s
E nek' si im rekao

Nije problem u našim nekadašnjim srdačnim i poštenim seoskim domaćinima i njihovim privrženim domaćicama. Već o postarletizovanim curetinama, koje neće da rađaju Srpčiće, što kaže Baća iz ,,Južnog vetra'', koje čim završe srednje škole, gledaju da pobegnu iz sela, zarad dobrog uhlebljenja i dobre prilike za udaju i zarad luksuznijeg života. Stoga nije čudo i ne treba da čudi i nije ništa smešno, što se jedan deo neženja iz zabačenih i opustelih sela, ožene Albankama. Nije stvar u tome, već što naše mladice neće da rađaju decu.
- s
Nece?