То јест, у ком тренутку сте престали да верујете у приче типа ''донела те рода'' или ''мама и тата су се пуно волели'' (или која је већ прича код вас бил актуелна) и најзад спознали праву истину, а то је да сте непосредна последица незаштићеног секса између родитеља? Дакле, када и како сте то сазнали?
Мени рек'о старији буразер, али му нисам веровао док нисам одгледао серију ''Моје тело и ја'' чију шпицу пева Рамбо, а примери су илустровани форникацијом неких керова на улици и медведића, чега већ...
- p
meni su rekli da su me usvojili i prebacili temu sa srecne rode na socijalu.....
Ček sad ćeš mi reći da ne postoji ni Deda Mraz.Jel me zajebavate?
Mislim da li je išta u mom životu bilo istina?Da li sam ja uopšte mali dlakavi vanzemaljac sa Alfa Kentaure?Dal promaja može da ubije?Toliko pitanja...Ово би ми било занимљиво да имам једно две деценије мање, да не кажем да имам година ко Пеки д џем.

Корлеоне, Дотере, Cenotaph, да сам хтео да ова тема буде за зејбанцију, ставио бих је у подфорум ''Зезање'', а не у ''Разно''. Отворио сам је да бих прочитао како су се нечији родитељи и средина постављали према овој ''проблематици'' и заиста ме занимају истините приче у вези с тим. Скоро сам имао једну расправу о томе.
Откад се толерише бесомучно спамовање озбиљних тема? Мислим, јебеммумиша, искусни сте аутори, дуго сте овде, а постови налик на клинчадију са теме ''јебање''.
- pСкоро сам имао једну расправу о томе.
cestitam dzime spremaj kosulje :)
- ПдОво би ми било занимљиво да имам једно две деценије мање, да не кажем да имам година ко Пеки д џем.
Признај чича да би опет у моје године. Признај!
- ПдCenotaph
Dzimi izvini.
Dotere ne znam čemu ovo indiskretno napušavanje Pekija.Stvarno.Ма пусти Дотера, зеза се матори. :)
Елем, ја покушавам да премотам филм и сетим се тог тренутка кад сам ја сконтао како то све тачно иде, али неће... Елем, прва ситуација када сам ја наслутио како све то иде, је кад сам са неких 7,8,9 година, јебем ли га кад је тачно било, пронашао дедину колекцију "Пан Еротике". Оно, унутра су углавном биле неке баханалије које нису имале везе са прављењем дечурлије, али ту сам негде наслутио.
Нису ме засипали причама о родама и купусу, тако да нисам имао никакву идеју. Шта више, није ми ни падало на памет до тад да самом себи постављам то питање.

Ja ne mogu da se setim, verovatno je bilo rano kada su mi to objasnili. Ne sećam se da sam ikad verovao u rodu, znao sam da je to samo priča.
Mislim da sam imao osam godina kada mi je keva kupila neku knjižicu za decu o svemu tome, sa puno ilustracija golih teta i čika. Međutim, ćale je procenio da sam još mali za takvu detaljnost pa je to završilo u nekoj fioci. Otprilike u isto vreme je keva htela da me pošalje u mlade izviđače ali je ćale opet bio partibrejker jer su izviđači bili previše gej. :)

Џими, извини што сам недоклепан. Ево, не сећам се шта су ми тачно рекли, али знам да нису спомињали роде. Вероватно је довољно сликовито било да је мој мозак то вешто потиснуо негде у дубине моје подсвести, како би заштитио мој инфантилни мозак од таквих небулоза. Ај сад објасни малом дечаку да треба да има нешто са девојчицом да би се добило нешто још мање... Мисим...

U prvom razredu osnovne nam objasnila drugar'ca učitelj'ca. Ustvari, nju prašio nastavnik fizčkog, neki Krunoslav, a mi klinci voajerisali, pošto je to bilo posle nastave u svlačionici gimnastičke sale.
Šalu na stranu. Jebeš mi sve ako se sećam, mada mi burazer nešto kenjo pošto je stariji od mene 8 godina, pa mi ispričo da se rodio kod kuće, a i viđao sam trudnice, pa već negde kao veoma mali kad sam biJo rekli su mi da će tetka da rodi batu ili tako nešto, mada tada verovatno nisam imao blage veze ko je batu turio unutra, a tetak ni dan danas ne zna.

Moji su imali problema sa sterilitetom, ja sam došla na svet posle 9 godina. Komšinica mi često pričala PRAVIO TE OTAC KO NIKOLA TESLA STRUJU. Hiljade i hiljade sexova.
Do 5-te godine sam verovala u očevu priču da me je donela roda sa sve krevetac i spustila kod kapije, pa da me baka uzela kad se vratila sa pijace. Posle šta je bilo i kako sam shvatila, stvarno se ne sećam.

Prestao sam da verujem u Deda Mraza kada sam sa 8 godina testirao da li postoji. I ja u sebi pomislim nesto tipa "matori, ako postojis donesi mi golu zensku". Jel, to su tad bile gole zenske. I ono dobijem neku igracku i slatkise. Pih... razocarenje.
A kao mali sam shvatao izraz "spavanje" prebukvalno. A znao sam za jebanje, ali mi je bilo bljak, jos sam pricao da cu samo da se ljubim i samo cu da "spavam" sa zenom pa cu opet da dobijem decu.
Deca se generalno ne interesuju za tehniku izrade, takve prljave misli se javljaju tek kasnije. Moja ćerka je pitala može li i ona da dobije batu ili seku i mama joj je ispunila želju. I gledala je stomak u kojem raste beba, gledala je na ultrazvuku svoju sestru i dočekala je iz porodilišta. Mislim da je uopšte ne interesuje moja uloga u celoj priči što je odlično pošto ni meni nije sasvim jasna.
a tetak ni dan danas ne zna.a ovo je pobedilo dan :)))

Ja saznao sa 4, 5 godina... Sećam se da je bio neki film koji sam gledao sa kevom, u kom se pojavljivala neka trudnica. E, sad, valjda do tad nisam imao prilike da vidim trudnicu, u stvari, pre će biti da nisam obraćao pažnju na veliki stomak. Elem, znam da sam tada pitao kevu što je teti tako veliki stomak, pa mi je ona sve potanko objasnila.

Pa nesto slicno i ja..
Do prvog razreda nisam o tome ni razmisljao
sta me boleo kurac..
Bas briga dete kako se rodilo..vazno mu da jede pije sere pisa i igra se!
A posle kad krenula skola krenula zajebancija i psovke i tako to i onda sam valjda sam izvalio.
Ali isto i mene keva nije lagala o kupusu i rodama...
Nije mi bas rekla :
Jeste sine ja sam ga primila i pusila !
Ali je neke delove zacutala...- l
kada sam imala 6 godina, pitala sam mamu, a ona mi rekla da jedno malecko seme iz tate dodje u mamin stomak i spoji se sa jednim malenim jajascetom i to krene da raste. i onda mi objasnila sve o menstruaciji, ne mogu da se setim tacnih reci, ali znam da mi je sve bilo jasno, i kad sam dobila prvu mecu bila sam sva srecna jer "sam sad i ja velika!". ali nije mi bilo bas najjasnije kako to seme iz tate dodje u mamu, i mislila sam da je to preko poljupca. a onda sam, otprilike u 2 razredu, imala neke nesanice zbog glavobolja i na trecem kanalu naletim na "samo za tvoje oci", i od tada mene glava vise ne boli!

nikad nisam verovala u deda mraza, rodu, kupus i ostala sr. i čini mi se da sam, nekako, oduvek znala. i nikada mi nije bio problem (ali doslovno, nikada) da gledam sa roditeljima film sa scenama sexa, iako, moram priznati, njima ni danas nije svejedno :D
inače, kada sam sa nekih 8, 9 god čitala neku knjigu "moj brat sa planete voća" čini mi se, i sada ne sećam se, znam da je nisam baš razumela i bila mi je spuki, ali negde kao on poljubi ribu i sada je ona trudna, sećam se samo da sam bila u fazonu "u jbte, koji moroni. kad bi tako moglo da se zatrudni bilo bi nas više no kineza.." mada, knjiga i jeste bila o nekoj retardiranoj deci..
ali ono, bez priča "mamin tučak, tatino seme, kao kod cvetova" no.. znala sam brate.
znam da kada smo bili kod učiteljice ona nam mi je to još verifikovala, i eto.. :)- BH
Ja sam imo 4, 5 godina. Ćale došo pijan kući i zaspao. Pre toga išao da podigne deviznu štednju. Ja lepo izvučem sve pare iz njegovog džepa, stavim ih u dek kasetofona i uključim fast forward (možda i rewind, nije bajtan smer toliko). Kad se probudio, imao je šta da vidi. Onda se razgalamio na mene i reko mi "E, JEBO SAM TI MATER". I tako sam saznao tajnu mog nastanka. Iseckane pare i danas čuvamo u plastičnoj kesi. Eto.

Немам појма. Од тих срања из раног дјетињства сјећам се само момента кад сам сазнао да Свети Никола не доноси поклоне. Чуо сам стару како се хвали пријатељици да је ту кожну јакну узела јефтино у ''Зениту''. Погледао сам је мојим дјечијим трилер погледом, и није имала куд.
Како год, био сам најјачи рокер стајл клинац у раји.
ja moju decu neću da zatupljujem glupostima tipa "dečaci imaju pišu, devojčice futrolice za pišu, onda se oni vole, i onda nastane dete u stomaku i ono nikako ne izlazi iz pičke, no isključivo carskim rezom" aman -.-
a ako budem imala ćerku čim nauči da čita, simon de bovoar u šake, ljubi je majka, tu je lepo objašnjena i frojdova psihoanaliza i njegova percepcija seksualnosti :)