- S
Gledam i ne verujem svojim očima, nema teme o ovome.
Elem, za one koje ne znaju o čemu se radi:
***1. Igra se na foru tenisa, znači prebacuje se lopta u protivnički kvadrat.2.Lopta može maksimalno jednom da padne u polje pre nego što se izgubi poen.3.Može da se igra 2-2, ili okršaj 1-1. U zavisnosti od dogovora lopta se pipa samo jednom ili dva puta.4.Takođe zavisi od dogovora i da li će se igrati klasika(u pivo) ili neka druga opcija što je već stvar mašte.5. Znači....Kockice-4 polja dobacuju se međusobno, svaki za sebe.
Nožni- 2 polja, igra se jedan na jedan, ili dva na dva.
Kockice se odbrojavaju od 10 do nule, a nožni ko pre stigne do 11 ili 21, sve je u dogovoru.***
Bez oftopika AKO može.
- S
*Kockice i tenis dve RAZLIČITE stvari, u kockama se dobacuju međusobno 4 igrača, a u tenisu postoje 2 polja pa rolaj*
Што не кажеш одма' у буксне?Ne bih pred decom.
ne znam dvajte, kod nas su kockice ovo sto je opisao alfa seljak u prvom postu :)Pročitaj ponovo, pa ako se razumeš u to shvatićeš.
- [
Brate, pročitao sam nožni tetris, uđem, ono piše tenis, dobro da nisam proćitao p...
Elem, mi smo to zvali nogomet ili kocka.
- Brate oćemo nogometa?
- Ustašo, kaže se kocke! - [
To je šesti zakržljali prstić!
Ne stvarno, jel zna još neko ovu igru kao nogomet ili kocku? 
Nožni tenis probija granice, ali smara ako vam u tim zapadnu neke gunjčine.
Ja samo znam za naziv nožni tenis ili kockice, a jebem u ovome jer jedino što mi je ostalo od fudbala je šut. Bio golman, sad debilčina retardirana, samo perem u stonom tenisu.http://vukajlija.com/nozni-tennis/431360
opravite detetu skor, ljubitelji kocaka.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.