To je i meni palo na pamet, al' reko' ostaviću. Mada mi to deluje k'o nemoguća misija, al' jebem li ga. Ali, ne znam da li će porasti cene običnog duvana u kesici. Verovatno hoće, ali za 90%?
PM EDIT:
marya dee
pa,bre ljudi bila ova tema pre neki dan,mara otvorila,pa zatvorili posle,džimi čini mi se.
reći ću što i tad,ili bataljujem cigarete,mada to nikad nisam htela,ili skačem u dunav.Poslao ja Frenkiju pevete, odobrio mi je. :)
To je i jedino što mož'mo. :)- DS
Глуп наслов теме
forget-me-not
Prank, izvini, ali trebalo bi da piše 'ulaska' umesto 'ulazka' i takođe 'unija' malim slovom u 'Evropska unija'... Nadam se da se ljutiš, ali ipak je naslov teme... :)Znam, za "ulaska", to sam napisao u brzini, i izvalio sam da sam se ugasio, al' sam se nadao da niko neće primetiti. I ja idem u Filološku gimnaziju. Zapravo, ako se ne varam, "Evropska Unija" se piše sa oba velika početna slova, jer je "Unija" deo naziva koji je jedinstven, stoga...:) Ali hvala. :)

jebem im semenku. čuo sam i ja sinoć, i prenerazio se.
od sinoć, kad god sam zapalio cigaretu, samo što suzu nisam pustio, kad pomislim da ću da gorim cirka 300 dinara dnevno na marlboro. jebeno. ma, švercuje se sad, švercovaće se tad još više. ko je lud da plaća cigare toliko? prvo jebaše redom sa onim zakonom o pušenju, sad i ovo...
jeb'o faks, odoh do caneta subotića da me uvede u biznis.
Ispravila sam u 'ne ljutiš' u prvom postu :) Ipak mislim da je malim, samo bi to 'Evropska' trebalo velikim, osim ako piše samo 'Unija' (kad se zna na koju se misli)... Ovako, u sintagmi, trebalo bi da je malim slovom, dok je u engleskom 'the European Union', naravno. Mislim, možda grešim, ali tako su nama rekli na časovima prevođenja :)

Ajmo pušači, na ulice...
Šta ste se posakrivali u kuće k'o pičke i ogovarate, nema leba (tj. cigara) od toga. Ako pederi mogu da izađu na ulice da traže svoja prava šta vas sprečava? Prvo su vas sjebali za pušenje na javnom mestu pa sad i ovo... Ako izađete, izlazim i ja, koji sam nepušač, da vas podržim. Da im jebemo majku, onako, po grčkom modelu...- M
Ming, kakve veze homoseksualci imaju s ovim? I mean, nikakva vam prava ne manjkaju, samo su poskupela lolololo
Ming, kakve veze homoseksualci imaju s ovim?Ne skreći sa teme. Tvoje pitanje je iz Blagoje kategorije.
- M
Hvala, Ming. -.-
Good idea, Prank, stekacu se od tebe. :D
Roki, to je zapravo veoma realan ishod svega ovoga, ali to će učiniti veoma nizak procenat ljudi jer nemaju svi gde da zasade.A šta ako ti koji nemaju gde da sade počnu da kupuju, naravno na crno, tu istu krdžu od ovih koji imaju, kao što se sada radi sa rakijom koja se preko određenih veza sa sela šalje i prodaje po gradovima?

Kod nas "postepeno" poskupljuju ima jedno dvije godine i nastaviće u narednim. Npr. od početka sledeće godine će će sve cigare poskupiti za minimum 50 feninga. Što znači da će onaj krš od Morave koštati skoro 3KM (1,5 euro). Jebala ih Evropa, kad već poskupljuje sve redom, što ne skaču i plate? Da je njima, ili bilo kome u svijetu, stalo do toga da se ljudi ne truju cigarama zabranili bi prodaju cigareta skroz. Ovako samo jedu govna. Svi.

Jebes mi mater ako ste vi normalni. Osnovne zivotne namirnice poskupele u jos vecem procentu ali za to se niko ne buni?!?! O poskupljenjima se na ovom forumu raspravlja samo kad poskupe duvan, alkohol i ostali intoksikanti. Zato i jesmo toliko najebali. Niko se ne buni sto nema posla i para ali zato svi spremni da ustanu jer se alkohol ne toci posle 22h, Pa jebote ako ti i to smeta kupi pivo u 6 popodne, taman ces imati vremena da ga ohladis kuci, ali ne, Srbinu je to veci problem nego cinjenica da mu je buducnost ugrozena i da ga teslace sa svih strana...
Jebes mi mater ako ste vi normalni. Osnovne zivotne namirnice poskupele u jos vecem procentu ali za to se niko ne buni?!?! O poskupljenjima se na ovom forumu raspravlja samo kad poskupe duvan, alkohol i ostali intoksikanti. Zato i jesmo toliko najebali. Niko se ne buni sto nema posla i para ali zato svi spremni da ustanu jer se alkohol ne toci posle 22h, Pa jebote ako ti i to smeta kupi pivo u 6 popodne, taman ces imati vremena da ga ohladis kuci, ali ne, Srbinu je to veci problem nego cinjenica da mu je buducnost ugrozena i da ga teslace sa svih strana...+!

cigarete i alkohol se tretiraju kao luksuz i samim tim i treba da budu skupe. međutim, kod nas je problem u niskim platama. jedan nemac ima platu 1500 eura a kutija cigareta ga košta 5 (okvirno) a srbin ima platu 250-350 eura a kutija cigareta će da ga košta 2.5 i više eura. po toj logici bi u nemačkoj cena kutije trebalo da iznosi 15 eura. ipak nešto ne štima tu. lopovska posla u lopovskoj državi.
ja ću najverovatnije ostaviti cigare ako tako bude, nadam se trajno.
Jebes mi mater ako ste vi normalni. Osnovne zivotne namirnice poskupele u jos vecem procentu ali za to se niko ne buni?!?! O poskupljenjima se na ovom forumu raspravlja samo kad poskupe duvan, alkohol i ostali intoksikanti. Zato i jesmo toliko najebali. Niko se ne buni sto nema posla i para ali zato svi spremni da ustanu jer se alkohol ne toci posle 22h, Pa jebote ako ti i to smeta kupi pivo u 6 popodne, taman ces imati vremena da ga ohladis kuci, ali ne, Srbinu je to veci problem nego cinjenica da mu je buducnost ugrozena i da ga teslace sa svih strana...jedan od jačih postova otkad sam na vukajliji...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.