- p
Predlažem (ako pre mene već neko nije slično predložio ili ako tako nešto već ne postoji) da se organizuje svojevrsni konkurs/takmičenje u kome bi od zadate slike (koju odaberu moderatori ili se na neki drugi način odabere) autori pravili postere sa svojim komentarima, pa da biramo najbolji... ovim bi se najjednostavnije pokazalo ko je kreativan i duhovit, a ko krade sa drugih sajtova!

Predložio ja u novembru, nije zaživelo.
http://vukajlija.com/forum/teme/16711-predlog-tema-za-poster- S
To smo radili na onoj Mylycinoj grupi na fejsu.
Ali se slažem sa Frenkijem, da se otvori nova tema, a komentari da se pišu, jelte, u komentarima. Zatim glasanje i pobednik pravi svoj.
Nepotreban je spem takvim posterima. Znači, ili tema, ili ništa.
To smo radili na onoj Mylycinoj grupi na fejsu.Ali se slažem sa Frenkijem, da se otvori nova tema, a komentari da se pišu, jelte, u komentarima. Zatim glasanje i pobednik pravi svoj.
Nepotreban je spem takvim posterima. Znači, ili tema, ili ništa.
U pravu je, stefi, nastala bi tako i zbrka kod sređivanja postera.
Mislim, Frenki je u pravu, odn. ko god da je ovo predložio.- SFrancky Delevra
Френки Мегацар. лолоn.e.ć.e.š m.o.d.e.r.i.s.a.t.i
- [Nepotreban je spem takvim posterima. Znači, ili tema, ili ništa.
Reci im Stefane!
- n
Može, samo da se kači slika na temi i piše komentar, kao što su naveli, i da pobednik kači svoj posle glasanja, posteri nisu toliko bitni, tako da taj posle možemo i da odaberemo, nije problem.
Ovako da svako pravi svoj pa da kači na temu ne ide.Ja sam za, igrajte se.
Samo nek neko od modova otvori temu i sroči to, kao i za konjkurs, da bi imalo nekog reda. Vidite sa enerdži ili milicom ili nekim trećim ko vas bude aminovao.
Gud lak!:ode na more:
p.s. ocekujem dobre postere kad se vratim, ščuli?! :P
- S
Lepo se provedi, Črča :))
Nikola!
Одлазим са сајта оног дана када се Костић умодерише.Pozdrav i tebi.
- [
Inače ja sam za!
- n
Može ovde lok da padne.
http://www.vukajlija.com/forum/teme/30001-posterdzije-oprobajte-sePočelo je.
Poštujte pravila i BEZ SPEMA (komentara tipa ovaj ili onaj pobediJo i sl. - glasaće se sutra pa ćete iskzati mišljenje :D ), da bude preglednije, imate već par primera...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.