Parlamentarni izbori Republike Srbije 2012
  • eu

Možda je nepristojno pitati, ali dobro... Za koga glasate na predstojećim izborima? Ja pravo glasa na izborima stičem krajem ove godine, tako da ću glasati, što da ne, za dobro Srbije ( onih koji dođu na vlast ). Troumim se između stranaka koje imaju male šanse za Vladu. U tome je i draž glasanja.

• Remac

Na kojoj je listi Dodik?

• Dvajt

Раде Лацковић, мој избор.

• dusan1001

Ja čuo da je ranije bila neka stranka koja se zalagala za leteće wc šolje ZA NJIH ĆU DA GLASAM

• Вечити Циник

Шешељ кад се врати и направи коалицију са Јоги летачима !

• eu

Remac Srbija je u pitanju, a ne Republika Srpska.

• Š

Za Đokovića i Marjana Vajdu

• Др Јанковић

Когод склопи коалицију жџедајима- зна се, заокружујем.

• Š

Bora Drljača za mandatara!Biće hasa cele godine

• Crna Guja

Ja ću da metnem moj glas na limundo, pa kojoj stranci treba, nek se javi, ionako su svi ista govna, bar ja da uzmem neki dinar...

• Dub

Vi nemate Dodika.

• Радјард Куплунг

Ја ћу да гласам за цигане, ал не за оне што им је вођа онај здепасти без зуба, него за оне друге.

И ако неко од вас карта кладионицу, нек уплати све паре што има осмог јула 2014. на Бразил - Немачка, тачан резултат 1:7.

• LesTaT

Za Nikolića. Ne nisam poludeo, razlog je sledeći:

Od dolaska DOS-a na vlast, a u toj priči je gospodin Tadić od samog početka, Srbija je dobila preko 40 milijardi evra pomoći i raznih donacija, u tom periodu se zadužila za oko 30 milijardi evra, a rasprodala je državnu imovinu i akcije koje su objektivno vredele oko 50 milijardi evra!

Uzeto odavde: http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=235&cl=05

Jebe mi se kakav je Nikolić, želeo bih samo što pre da sklonim ove trenutne, pa posle da se jebavam s novima. Drugi izbor ne vidim.

edit: zajebava link

• Триша

Ja ću za Dačića ili Tadića....

• Moćni Ming

Za one za koje budem radio na kutiji, na izborima.
    Znači za one koji mi budu dali 2.000 - 2.500 dinara.

• Negroidno Govedo

Za Ljajića, jedino ako ne pojede govna da se udruži sa Dinkićem.

Mada ako sam pijan taj dan mogu da zaokružim i Čedu i Tomu :)

Što je pomak za mene, jer na prošlim predsedničkim izborima sam glasao za Murinja (posle sam shvatio da to izbornoj komisijii uopšte nije smešno), a na prošlim parlamentarnim za Vuka, da mu vrnem što nisam mogo devedesetih jer sam bio jako mali.

• LesTaT

U ovo ni malo ne sumnjam, lik mi zaista ostavlja utisak psihopate.
    Za lenje:

“Борис Тадић је недавно, „на затвореном делу седнице Главног одбора Демократске странке, одржаној у Смедереву… најозбиљнијим гласом са говорнице поручио:
    „Идите од куће до куће и врбујте младе да гласају за нас. Они ће натерати и своје родитеље да их следе. Обећавајте им све што желе да чују, обећавајте им новац, посао, стипендије, државну службу, јер ако изгубимо изборе и одемо са власти, сви ћемо завршити у затвору, а неки од нас ће бити и убијени. Зато се борите да не предамо власт!““

• Negroidno Govedo

Tadić mi je totalno antipatičan lik, ali gotivim neke druge iz DSa..Jeremića, Đilasa...ali jebi ga, to je to...ne mogu da smislim Trivanku, Šutanovca, Đelića, Kolundžiju...i ostale...Mislim u svakoj stranci imam obe "vrste" :)

Konretno, ako je tako reko, možda mu se klima...ali mislim da će opet da pobede.

• Dub

Nisam mislio da ću ikada ovo reći, ali goni sve u kurac, nek Dinkić bude glavni. Ali da bude glavni, a ne u Bokicinoj sjenci. Jer realno, Đomla nije mogao da uradi ništa što je planirao od ovoga. A kad god bi Bokica nešto sjebao, Đomlica je bio dežurni krivac.

• syngrafeas

Ne sviđa mi se niko. Nije ovo ono klasično "političari ukrali naše pare", nego mi stvarno niko od njih ne deluje iskreno. Ne bavim se time uopšte, samo pogledam neki govor u skupštini kad naletim, a to gledam više sa besedničke strane. Verovatno neću glasati.

• Pacijent

Toma ili Palma...ili za neku snj stranku kojoj taj glas nece da vredi mnogo.

• Š

Ovo su mi prvi izbori na kojima ću imati pravo glasa,koje najverovatnije neću iskoristiti.Nešto mi se ne ide u nevažeće listiće,ali ni u glasače naših stranki,jednostavno ne mogu da glasam za nekog po kome sam pljuvao,a pljuvao sam faktički po svima...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.