Dvadeset godina Republike Srpske
  • sunshine

Republika Srpska danas obeležava i slavi 20. rođendan! Dve decenije je jačala, razvijala se i rasla, čvrsto i odlučno štiteći interese srpskog naroda u BiH, čijom snažnom voljom i opredeljenjem je nastala 9. januara 1992. godine.

Tada su Srbi sanjali i želeli da žive u slobodnoj srpskoj zajednici, nisu hteli da pristanu na nametnuta rešenja, nisu hteli da budu potlačeni, krvlju i životima su platili tu slobodu i danas su, nakon dve decenije borbe, ponosni što imaju Srpsku - jaku, stabilnu i jedinstvenu!

Sad nakon dve decenije uprkos svim pritiscima je opstala i ostala i dalje se bori za svoj status. Vaše mišljenje o njoj i kako je vidite u narednih 20 godina i kakvi su njeni izgledi u pogledu trajnosti i samoopredljenju ?

http://www.youtube.com/watch?v=aEbfM-iT8Kg

• Марко 

E, nek je sa s'com!

• Comatose

Као прво живим у Републици Српској, па о њој имам само речи хвале. Што се тиче наредних година, верујем да ће се притисци међународне заједнице и муслиманског ентитета само интезивирати у виду прелажења преосталих надлежности са ентитета на државу. Гледао сам синоћ премијера Милорада Додика у некој емисији, где је помињао војску , као темељ суверености сваке државе итд, било би фино опет формирати ВРС, мада сумњам. Изгледи Републике Српске за трајност њених граница и одређену самоуправу ентитета су дефинитино јачи него изгледи за самоопредељење. Док је Додика, издржаћемо. лолол
    Нека нам је са срећом.
    http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mper/RootImages/_w/Javna_rasprava_o_Nacrtu_zakona_o_koncesijama_png.jpg

• Букснетина™

УЗДРАВЉЕ! НЕКА ВАМ ЈЕ СА СРЕЋОМ!

• Šalabajzer

I ja živim u RS - u i slavio bih ovaj dan da me ne jebe to što će i ove godine sve da poskupi, a moja plata ostati ista. MILORADE, MANI SE PROSLAVA, OĆU DA JEDEM!

• Скелетор

E DA STE MI ŽVI I ZDRAVI SVI TAMO PREKO DRINE:*****

• Слепи

Живи били, срећан празник!

• Valdemar

Штета што је Валсинарб банован па нема ко да каже како је РС геноцидна творевина коју треба укинути да бу БИХ стигла у Европу!

Браћо преко Дрине, срећан празник!

• Давид

Ај уздравље па да се ујединимо још мало! :* * *

ЕДИТ: Мишљење о њој: До јаја, држи се, колко мож се држи, и поред притисака да јој други управљају, лепа земља, готивни људи. За 20 година видим је близу уједињења са Србијом или чак и уједињену.

• marcipan

A kakav je program Milorad spremio za danas? Janje, i šta još? :)

• Марко 

Ako vam nije lose, ne ujedinjujte se sa nama, moze vam biti samo gore.

• Comatose

Ко ће на кога, ако неће свој на свога. Ха, ја.

• Л0Л

Ово није фино, нико тему није отворио за Светог Џонија кад је било 20 дина од стварања РСК. Ни'е лепо, јебига...

• Dub

Ja sad odgledao onaj filim Težina lanaca, ima preko 3 sata. Još me prekinuo PTPC-ov Dnevnik 3 u po filma, al sam ga odgledao do kraja. Mnogo dobar dokumentarac. I sretan nam rođendan.

Tek joj je dvadeset, a već živi u dva vijeka :D

• бури

ja sam bio večeras na onoj 3D maping projekciji ili kako se već zove... jebeno dobro... i varomet je bio dobar...

taj film težina lanaca sam gledao do neke 40 minute i prestao... nisam imao želudac za to...

gedao sam danas onaj triptih o srpskoj... nije loš...

• Dub

buri, nema uopšte puno potresnih scena, ja odgledao do kraja.

• Cenotaph

Ja sad odgledao onaj filim Težina lanaca, ima preko 3 sata. Još me prekinuo PTPC-ov Dnevnik 3 u po filma, al sam ga odgledao do kraja. Mnogo dobar dokumentarac. I sretan nam rođendan.

I ja sam.Slažem se.Mnogo dobra stvar.
    Što se tiče RS, Dodik nek prestane da jede govna i troši pare na multimedijalne projekcije i kojekakve kurce-palce, narod nema leba da jede.

• бури

zemo, znam da nema, ali se samo iznerviram kad vidim kako se manipuliše sa nama... jebaj ga...

http://vukajlija.com/narod-nema-leba-da-jede/219273

• Cenotaph

A šta kao nismo mogli bez jebene multimedijalne projekcije na Banskom dvoru.Bogtejebo kol'ko mi na kurac ide korištenje riječi ''genocid'' 6666666666 hiljada puta i veličanje RS da bi se skrenula pažnja sa činjenice da nam je država u kurcu.

• бури

naravski da se moglo, ali ta lova koja je spičkana u to neće pomoći narodu... ovo je trebalo obilježiti, a to što nam državu već 20 godina vode lopovi, nema veze sa samim obilježavanjem...

• SS

Срећан рођендан са закашњењем!!!
    О Републици Српској знам веома мало. Нисам никада био, и да имам паре - ишао бих стално.
    Моје мишљење о будућности РС је исто као и о будућности Србије - да сваки појединац крене да даје максимум од себе, на најбољи могући начин, да се не чекају политичари и тајкуни да ураде наш посао или украду наше зараде, поверење и снагу. Рука руци, брат уз брата, да се сви уједињују у раду, учењу, знању - најпре у кругу своје куће, потом у кругу своје улице, града и на крају државе. Другачије не иде. Срећно нам!

• sunshine

Моје мишљење о будућности РС је исто као и о будућности Србије - да сваки појединац крене да даје максимум од себе, на најбољи могући начин, да се не чекају политичари и тајкуни да ураде наш посао или украду наше зараде, поверење и снагу. Рука руци, брат уз брата, да се сви уједињују у раду, учењу, знању - најпре у кругу своје куће, потом у кругу своје улице, града и на крају државе. Другачије не иде. Срећно нам!

Aferim brate, svaka ti je zlatna

• _

Каква Република Српска ви сте курац од Босне. Ви сте независни колико и Војводина. Могли сте бар неко име смислити. Сматрате се србима а уствари сте поправослављени богумили и добробошњани. Где је ваше српство било у време кулина бана, котроманића, стјепана косаче... Где су вам српске цркве и српски великани? Државу вам направили херцеговци, крајишници и Раша црногорац. Што нисте неко боље име нашли? Проћићете као Рска. Додик је зајебан политичар.

• sunshine

AJAXE SISAJ NAM RSKII KURAC !!!2431

• Eclipse

vid Ajaxa al pokušava da troluje ahahahhahahahah

• _

Да сте прешли у ислам као ваше комшије више бих вас ценио. На крају се поклали са својима. Јеботе.

• decko_koji_obecava

СРБИА СРБИМА ИДЕМООООООООООО

• sunshine

Šaljiv je momak pravo, žita mi.

• бури

AJAKS TROLOUJE LOLOLOLOLOLOLO... DA ČOEK NE POVJERUJE... KO BI REK'O DA ĆE ISPASTI TROL OD NAKOG DJETETA

• _

Истина боли знам.

• бури

KOJA ISTINA? OVA ŠTO TI PROPAGIRAŠ?

• _

НАЈВЕЋА ЛИЧНОСТ КОЈУ СТЕ ДАЛИ СРПСТВУ ЗОВЕ СЕ МЕХМЕД ПАША СОКОЛОВИЋ. О ЧЕМУ МИ ПРИЧАМО?

• sunshine

A Ognjen Koroman ?

• Slavk0

Buri ba, man' se ćorava posla.

• Comatose

Мене ово нервира.

• sunshine

I mene, ako misliš na ove kockaste avatare..

• бури

Đes Slavčine... ma sprdam se dobro, baš kao i ajaks, samo on više piše...

• Bruce

Раша црногорац

Nisam ja ništa napravio po Bosni.

• Lullaby

ajaksov trol je dosadan. već viđen. :p
    a molimo vas bez kapsloka, ne mučite naše okice više!

• _

Мислио сам на доктора Дабића.
    Председник вам био Поплашен. лоло

• Šalabajzer

Ajakse, čestitaj mi novu godinu, i oni će morati uskoro!

• Skočimiš

Kako bih mu ja pičku polomio za ovakve stvari iako troluje, uf!

Elem....

Neka je potrošio Milorad pare, trebao je više!

Jeste li gledali slučajno one vijesti na FTV ili na Hajatu? Auuu, bokte!
    Brat-bratu k'o da je 1992. godina, majke im ga zadojene.
    Fašizam pa et', ne'a dalje.
    A Bakir je pogodio sa **KRNJA VELIKA SRBIJA**, slušao sam najbolje četničke pjesme na federalnoj, odlično!

• _

Запели сте да је трол иако ја то стварно тако мислим.
    Ценим народ без обзира на боју коже и верску опредељеност, али могу имати своје мишљење.

• _

И мислим да сте толико луд народ да ће тамо бити још рата. Јебали вас политичари.

• enemyofthefreeworld

Ма шта фали мало рата, тамо-вамо...