Rade Lacković vs. Sinan Sakić
  • P

Pošto sam primetio da postoje na ovom sajtu poštovalaca obojice, da vas čujem ko je bolji i zašto?

http://www.youtube.com/watch?v=LHo_O29EVzk

http://www.youtube.com/watch?v=O6l42FvKyx4&feature=related

• Радјард Куплунг

Раде је бољи зато што закива мрсну квргаву курчељу. И зато што је добар лик, једном је свраћао код нас у село а ми тад нисмо још имали на менију дагње у ресторану и није нам замерио.

Поз.

• С

Раде је краљ и све то стоји АЛИ НЕ МОГУ ПРОТИВ СРЦА!

СИНАН ДО СМРТИ!

• С

И молим надлежне да се аутор теме банује јер нас тера да бирамо између две овакве величине!

П.С. Озбиљан сам!

• Vita

Опште је познато да се после првог сусрета те двојице Синан окренуо хероину и стекао ту тугаљиву фацу. Раде, напротив, јебе.

• Вечити Циник

Раде је више лопата на Бауштелу изнео него што је Синан попио чаша, тако да може да се покрије ушима.

• Dvajt

И молим надлежне да се аутор теме банује јер нас тера да бирамо између две овакве величине!

П.С. Озбиљан сам!

+ милијарду! Пекку разочарао си ме као човек и као комуниста...

• С

БОЈКОТУЈЕМ ТЕМУ! ОВО ЈЕ НА ВЕРСКОЈ ОСНОВИ!

• Dvajt

Пекки је страни плаћеник са задатком да унесе раздор међу Радетове обожаваоце. Не дајте се преварити, Ватикан је то.

• Радјард Куплунг

Радјард Куплунг?

• Вечити Циник

СИНАН ЈЕ РАДЕТОВ АЛТЕР ЕГО!

• P

RADE JE NAPRAVIO SINANA KAD JE GOSTOVAO U MIRIJEVU U CIGAN MALOJ MALI LESKOVAC!!

• дебели пацов

NE MOŽETE DA POREDITE BOGA OCA I BOGA SINA SUNCE VAM JEBEM BLASFEMIČNO! TORKEMADA DIGNI SE DA RAZAPINJEMO NEVERNIKE!

• P

Zašto Rade Lacković i Sinan Sakić ne naprave zajedno koncert?
    Zato što ne može da stane nigde 4 milijarde ljudi.

• Vita

СИНАН ЈЕ РАДЕТОВ АЛТЕР ЕГО!

ГНУСНА ЛАЖ! СИНАН ЈЕ НУСПРОДУКТ РАДЕТОВЕ МАСТУРБАЦИЈЕ! ОСЕМЕЊЕНУ МАРАМИЦУ КОЈУ ЈЕ ОН КОРИСТИО ЈЕ МАРНУЛА ГАНФЕРКА СА ПЛОЧНИКА ЛЕСКОВАЧКЕ КАЛДРМЕ И ИСКОРИСТИЛА ЈЕ КАО УРАДИ-САМ ТАМПОН!

• Вечити Циник

Плагираш Рокија, и још горе, ГОВОРИШ ДА РАДЕ САМ НЕ МОЖЕ ДА СКУПИ 4 000 000 ЉУДИ???

• Dvajt

4 милијарде? Па сам Раде скупи седам. Да се овакав празник музике догоди устало би 30 милијарди мртвих, само да томе присуствују!

• Vita

и још горе, ГОВОРИШ ДА РАДЕ САМ НЕ МОЖЕ ДА СКУПИ 4 000 000 ЉУДИ???

Раде је јак у овоме.

• kamikaza2

RADE DO SMRTI!!!!!!

• Вечити Циник

ГНУСНА ЛАЖ! СИНАН ЈЕ НУСПРОДУКТ РАДЕТОВЕ МАСТУРБАЦИЈЕ! ОСЕМЕЊЕНУ МАРАМИЦУ КОЈУ ЈЕ ОН КОРИСТИО ЈЕ МАРНУЛА ГАНФЕРКА СА ПЛОЧНИКА ЛЕСКОВАЧКЕ КАЛДРМЕ И ИСКОРИСТИЛА ЈЕ КАО УРАДИ-САМ ТАМПОН!

ОТКУД ЗНАШ?

• Vita

ОТКУД ЗНАШ?

Раде ми се приказао, и изрекао једину истину.

• kamikaza2

NE MOŽE KOKA BITI STARIJA OD JAJETA

• Vita

NE MOŽE KOKA BITI STARIJA OD JAJETA

ОСИМ АКО ЈЕ КОКА РАДЕТОВА, ОНДА ЈЕ РАДЕ ЈОШ ЈЕДНОМ ДОКАЗАО ЦИКЛИЧНОСТ ПРОСТОРНО ВРЕМЕНСКОГ КОНТИНУУМА И СВРШИО НАУЧНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ И СИНАНУ ПО ФАЦАМА!

• Dvajt

Раде је давао часове физике Стивену Хокингу.

• Вечити Циник

Раде је космос, и космос је Раде.

• Vita

Раде је космос, и космос је Раде.

Ваистину. Извадићу цитат из Светог писма Дизелдорфског, Посланица Шапчанима, стих 17:
    "И би песма. А та песма, милошћу Радетовом, доспе до смртника, и би светло."

• dusan1001

SA SINANOM DO KRAJA

• Вечити Циник

Ваистину. Извадићу цитат из Светог писма Дизелдорфског, Посланица Шапчанима, стих 17:
    "И би песма. А та песма, милошћу Радетовом, доспе до смртника, и би светло."

Осећам унутрашњи мир и спокој након читања овог. Хвала ти Раде.

• BH

Ni malo niste kreativni. Banujte se svi na po 24h, neću da prljam klik.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.