Je l' vam dođe trenutak kada ste pored neke osobe koja vas toliko nervira, ali do te granice da vam se prelistavaju slike u glavi kako mu vadite mozak i udarate pesnicom isti , a to je vaš šef , i morate da se suzdržite, jer vam od toga zavisi karijera, a samim tim i život. Pored svega toga znate da bi ste doživeli neki vid orgazma posle krvoprolića lica osobe koja vas sa namerom jebe u mozak. Sve mračno i gadno, perverzno i morbidno što vam padne na pamet od misli, situacija istresite ovde. Bes, BESSS ! Može i u obliku onomatopeje, ili bes prilikom duže apstinencije koitusa . Možda je neki autor podlegao nagonima a da ni ne znamo, i na neki način divim se takvim osobama, voleo bih da čujem njihova iskustva.
NapomenaKrivična dela koja ste izvršili, a da nisu pravno "obrađena", ne ostavljajte ovde, sve što kažete može biti i biće upotrebljeno protiv vas u ime zakona !
- S
Kada bi to bila poenta Lully, onda bi bilo ok. Ali poenta je da se podeli priča o tome kako ste nekad nekome hteli da prospete mozak i igrate po njemu užičko k'o predškolska devojčica, zavijajući pesme Jelene Karleuše, kako bi do maksimuma izrazili svoj bol.
Objasni nam ko je u pravu, Bebac.
- S
Aha, ipak sam pogrešno razumeo. Izvini.
Nego, onaj gore post nije sadržao nikakvu aroganciju, te ne shvatam čime si se uvredio. Razumem da si trenutno u psihički rastrojenom stanju, kao što si naveo, tako da donekle razumem tako pesimistične reči i odbojnost prema drugima.
Destinacija teme je pisanje tekstova mržnje i opisivanje monstruoznih misli ka nekim osobama u životu autora. Mislim da niko ovde ne želi da čita takve tekstove. Znam da bi mogli da zaobiđu temu, ali veruj mi, niko ne želi ni da zna da se ovde opisuju mentalno poremećene slike kasapljenja i masakriranja ljudi.
S toga, tema je za ključ i tu nema nikakve raspravke.
Destinacija teme je pisanje tekstova mržnje i opisivanje monstruoznih misli ka nekim osobama u životu autora. Mislim da niko ovde ne želi da čita takve tekstove. Znam da bi mogli da zaobiđu temu, ali veruj mi, niko ne želi ni da zna da se ovde opisuju mentalno poremećene slike kasapljenja i masakriranja ljudi.Ја желим да слушам туђа описивања масакрирања. Свакако је пријатније од теме "Морам неком да се изјадам".

Zadnjih 5-6 godina naučio sam da kontrolišem sebe.
Pre toga sam bio podosta agresivan lik, mada je u neku ruku to bio i deo mog života, pa je to tako i bilo normalno.
Vremenom sam sebe uhvatio u tome da sam se i navikao da budem miran i da mi se nikakvi "adrenalini" ne dešavaju. Ponekad, kada se sećam nekih situacija iz života, imam osećaj da se tu radi o nekome drugom, a ne o meni.Hoću da kažem, sve je stvar navike i pali i kod matorih veterana kao što sam ja, pa kud neće kod nekog tinejdžera...mada, hormoni su čudo. :-)

Ja sam razmaženo derište, cmizdrim i urlam od besa kad mi nešto nije po volji i kad se dešava nešto van moje kontrole jer sam totalni control freak. Posle godina histerisanja i dalje nisam shvatila kako obuzdati taj grozni nagon, jedino što pomaže je vežbanje i učenje jer kad sam mrtva umorna nemam snage da se izdrkavam.

Danas sam se setio da nisam takao bilo kakvo oružje od kada sam ovde...5 lepih godina. Dole sam i spavao sa oružjem.
Kako onda da kažem da mi je ovde stresno, a da sam u Srbiji opušten? Dobro, ovde ne radim to što sam u Srbiji radio, ali u Srbiji i nisam imao šansu da radim nešto ovako kul kao ovde.
Dole se zna ko sam i šta treba da mi je posao, a ovde sam ono što sam ja rekao da sam, a i posao mi je ono što sam ja hteo da mi bude posao.Niko nije prorok u svom selu, jbg Celt...:-)

Brojim kao lud, kad sam nervozan, ali nekad ni to ne pomaže. :) Živac sam veliki, ali se uglavnom kontrolišem pred drugima.

Bes, ok, svako od nas je to doziveo, ali smatram osvetu (pa i onu putem fizickog nasilja) velikim sranjem. Treba se distancirati od uzurpatora i gledati svoja posla. A svaciji posao bi trebalo da bude sreca i unutrasnji mir. Rekoh, mir. :)
P.S. Trava pomaze, a za one koji vode zdrav zivot, nana (ne baba, nego onaj caj) i kamilica.
A ja mislim da je fizičko nasilje kul i obožavam ga , sad vam bez trolovanja dajem moj bezvredni prijateljski savet , nasilje je najlakše za rešavanje problema , a bes je jedan od uvoda u fizičko nasilje..
http://www.youtube.com/watch?v=IAXnicLaHuM
A zar nije štos u životu razbit nos ?

http://vukajlija.com/forum/teme/19536-smrt-osobe-koju-iz-nekog-razloga-mrzite?strana=7
izvinite što vam rušim Sneška, ali takva tema već postoji, daklem ovde može jedan LOCK. Čak sa boljim uvodnim postom i konkretnim pitanjem. Možda samo da se preimenuje u mučenje osobe koju iz nekog razloga mrzite, ili tako nešto.
Bes, ok, svako od nas je to doziveo, ali smatram osvetu (pa i onu putem fizickog nasilja) velikim sranjemAli nema lepšeg osećaja,naime ja sam kolima pogazio garija koji me je pola sata ranije razbio,usput sam pregazio i njegovu devojku i kera i odgovaraću za to,jebiga, ali ne kajem se,jedino mi kera žao i zato što sam mu naneo samo lake telesne
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.