Malopre sam imo osećaj da bi mogo nekoga da ubijem kolko sam bio besan. Moro sam negde da iskalim taj bes, pa da to ne bude na nekom od ukućana, izašo sam napolje i udaro u šta sam stigo.
Kako iskaljujete bes? Da li ga iskaljujete? Ako da, da li puknete istog trenutka pa sve u vražju mater ili sačekate pogodan trenutak? Jel mislite da je, ako neko nevin najebe zbog vašeg besa, legitimno opravdanje "bio sam besan"?
Pes anti-stres kod mene uvijek pali.

Ma zajebi soni kad bi da ga pojedem u tom trenutku. Nego bre nešto da mu ga dam po volumenu, nebitno koje vrste. Al šta je najpametnije? I ne mislim na onaj bes što ga vučeš duže vreme, nego ovaj što dođe kad ti neko skoči na živac, što ne vredi u teretani ili pičci.
edit: mada, džatarino rešenje i nije loše kad bolje razmislim

Ja to kod sebe zovem Turetov sindrom: ređam psovke u nizu, da se zacrveni od stida i poslednji gusarski krmak sa krastavcem u dupetu u nekom jeftinom bordelu.
Naravno, uvek sam sama kad pCujem, nije red da gadim okolo. I kad je to neki blesav razlog za bes.
Ali, onaj bes kad ti se zakrivi prostor/vreme/mesto...onda stvarno ne prezam od toga kako ću da opletem ili povredim nekoga.
Ipak, sa godinama sam sve više zen, i mnogo više volim sebe ovakvu. Sviđa mi se da sam smirena, mada-eto-baš danas mi se desilo nešto da me je nateralo da puknem od besa.
Iskulirala sam, ali se u sebi jela i počeo gastritis.
Znači, još mi fali zen-treninga.- M
Možda nije pametno ali nabodem vrata ili zid i bude mi do jaja. Jes' da mi se naduje ruka i da furam hematom naredna 3 dana fazon ali blejica.
ManUtdOwn18
Možda nije pametno ali nabodem vrata ili zid i bude mi do jaja. Jes' da mi se naduje ruka i da furam hematom naredna 3 dana fazon ali blejica.I ja to najčešće radim.
Mada najviše bi volo da mi se u ruci nađe bejzbolka i nešto lomljivo, al imak ne previše krhko, da pičim palicom po tome. To mi se čini ko najbolja antibes situacija.
I kad završim bacim palicu, pripalim pljugu i ko nov.
ја унајмим раву па је развалим.

jedi manje masno i slatko kalasnjikov!
jebi ga danas decu samo hrane mrsno, a nista ne rade, pa izbije na nervozu, pobiju se sa zidom...
http://i.chzbgr.com/completestore/2010/9/23/cf7ae334-0bf7-4b75-a37b-5610479a3de1.gif
Dranje. Al' ono, i z peta. Ne bih preporičio makljažu u nešto, jer će te verovatno zažaliti. Trčanje, može trening. U zavisnosi koju muziku slušate, ja pustim neki metal i te fore pa se iskačem ko majmun. Hejtovanje (po netu ili uživo)... trenutno sam fizički retardiran zbog noge pa koristim neke od navedenih.
Treba se izduvati, valja se.