Да ли хомосексуалци нису Срби?
  • Л0Л

Вероватно сте сви чули за ону поруке

Не убијај навијача другог тима, зато што је и он Србин.
    Не проливај српску крв.
    и сличне великосрпске поруке...

С друге стране, исти тај слој друштва прекрива зидове порукама типа

УБИЈ ПЕДЕРА
    СМРТ ПЕДЕРЧИНАМА
    итд, итб...

Питање је:
    Да ли ти људи сматрају да горепоменути педери нису Срби? Односно, мисле ли да се крв која тече њиховим венама разликује од крви истих оних које хоће да спасу оним продуховљеним порукама о ненасиљу према присталицама других клубова?

• YouCantHandleTheTruћ

Па нису. Хомосекуларци су мањина, па нису Срби. Једино што немају смешне шешире као остале мањине.

• Warner von Latinsche

Мислиш педери?

• Давид

Ја, као националиста, свечано изјављујем да могу бити.

• Filozofinjo

dečko, to je seksualna opredeljenost, i nema veze sa nacionalnom pripadnošću. glupo pitanje

• Alkaloid

Pedera kolko ti duša voli, homića nešto manje....

• Warner von Latinsche

Ако је то сексуална опредељеност, зашто би се неко определио да га прима у дукат?

• Butt

сличне великосрпске поруке

Šta ovo znači?

• Filozofinjo

zbog sira i vojne muzike
    bezvezno polemisanje. oni su takvi i gotovo. mene iskreno bole kurac za njih, njihove parade i za one jadne mentalno obolele žgadije što idu da ih biju i da ruše grad
    mene nikad nisu smarali niti su mi smetali, zato ne vidim razlog što bi davao jeb za njih

• .,.

Ја сам упознао још двојицу на летовању, и морам признати да је један од њих већи шовиниста од Образоваца. Човек пропутовао пола света, не знам по ком народу није оплео онако мушки, али ладно каже Роми за Цигане. Ту ме мало сморио, али иначе је онако права Србенда од геја.

• Кукурек

права Србенда од геја

Sto mu dodje da svaki dalji pokusaj diskusije pada u vodu. Sto mu ujedno dodje i odgovor na postavljeno pitanje sa pocetka.

• Warner von Latinsche

Ту ме мало сморио, али иначе је онако права Србенда од геја.

Кладим се да је око дуката истетовирао Косово.

• Давид

КЛИНТОН ЈЕ ПОД БРОЈ 1 ПО ШУНТАВИЛО!

• Filozofinjo

i da, važno je ko je kakav čo'ek, a ne dal' je dukatlija il' nije

• Crna Guja

A da li su pederi iz Jagodine Jagodinci?

• Butt

i da, važno je ko je kakav čo'ek, a ne dal' je dukatlija il' nije

Lololo

Ne.

• Давид

Тачно! Узмимо на пример Клинтона! Он је Американац а под број 1 је по шунтавило и није га жао! И шта му јебем!

• shitbrix

A da li su pederi iz Jagodine Jagodinci?

Svi su proterani. Osim onih što se kriju.lolo

• Warner von Latinsche

Гари, Клинтон свира саксомофон као чамуга, ја сам му опростијо што ме је раком гађао! А педер може бити Србин само ако је православац.

• .,.

А да окренемо ток дискусије, пошто сам ја реално објаснио, и вероватно једини овде не теоретишем, него познајем лично геј особе, па знам каквих има и каквих нема? Дакле, преформулишимо питање из наслова у "Да ли хомосексуалци нису Срби, и да ли су Срби хомосексуалци"?

• S

Predpostavljam da je zajebancija, ali ipak, jebeni fejspalm.

• Кукурек

"Да ли хомосексуалци нису Срби, и да ли су Срби хомосексуалци"?

A zar ovo nije generalizacija???

• Butt

Koji smarač, jbt.

• Crna Guja

Generalizacija je dobra stvar.

• Роки Билбао™

Jebali vas pederi u bulju.

• Давид

а лол отворио тему и заблејо
    као Клинтон својевремено. уа Клинтоне! ти си под број 1 по шунтавило!

• .,.

Не знам, Кукурече, свиђа ми се тема за спемовање...

• Роки Билбао™

Kada bi Ivan Ivanović video ovo verovatno bi rekao 'Kako kada su se svi pederi iz Srbije iselili u Hrvatsku?'

• Кукурек

Pa Fergusone, nek spem bar bude kvalitetan...Sazvakana tema na 1000 strana i tegli se godinama i tek ce se tegli...

• Dub

Homoseksualci nisu Srbi, ali pederi jesu Srbi. Recimo, kažem: Dankane, pederu što navijaš za Everton, a ne homoseksualče, jer to već nije srpski. Savi?

• Роки Билбао™

Dankane, pederu što navijaš za Everton,

Everton ne diraj.

• .,.

Homoseksualci nisu Srbi, ali pederi jesu Srbi. Recimo, kažem: Dankane, pederu što navijaš za Everton, a ne homoseksualče, jer to već nije srpski. Savi?

ТО!

• Џими

Постоји једна тема о дукатлијама, тамо можете наставити дискусију, али без спема и вређања.

Jebali vas pederi u bulju.

Мојне то да радиш, није лепо.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.