- МБ
Šta znate o Hristu i šta za vas predstavlja Hrišćanstvo?
- МБkosmopolita
nek si ti tako pametan, pa si nam svima objasnio...Pa očekujem ja hejt, uvek se to desi kada neko učen pokuša da objasni drugima neke stvari. Ja samo pokušavam da nađem dovoljno inteligentnog sagovornika za ovu temu, ali pošto nema Džimija niti Valsinarba, slaba vajda...
- МБ
Ne sputavam ja vašu kreativnost ili zajebanciju, možete da je koristite, ali ovde ima ozbiljnih tema... Nisu svi klinci koji pojma nemaju o ovakvim stvarima. Pitanje je ozbiljno, da li smo mi HRIŠĆANI?
- МБ
Pa ovo je okretanje drugog, pošto sam šamar jedan već dobio otvaranjem teme o vaskrsenju.
- p
vozdra tema
- МБ
Svi smo kršteni, ali koliko znamo o religiji, po onome u šta verujemo, pre smo BUDISTI!
- МБ
Vidim da pokušavate da me verbalno razapnete ili spalite na lomači, to ljudi rade kada im se ne svidi da neko zna više od njih. Da opet siđe Isus vi bi ga osudili na smrt, evo druga strana, a niko ne odgovara na pitanja...
- МБ
Moilim da napustite temu pošto o istoj veze nemate. Hvala.

Нисам читао уводни пост чим сам видео елементе теозофије у њој, али бих само хтео да кажем следеће: Срби могу бити и православци и римокатолици и протестанти и будисти и агностици и атеисти и да верују у flying spaghetti monster и да верују да су змајеви створили свет и да је Чеда Јовановић творац Сунчевог система, то не мења чињеницу да су они Срби. Националност и вероисповест су независне једна од друге (бар би, јелте, требало да буду).

Hrišćani koji znaju kad je sveti Vratolomije i da ne treba da se penje na drvo tada, jerbo oće vrat da se slomi, a kad se radi na svetu Petku, oće ruke dasosuše, a kad žena ne može da zanese, a ona krišom malo uđe u oltar, i tako sve neke magije i džudžu-mudžu. A kad pitaš da navede četiri jevanđelista (ne daj bože razliku u prikazivanju Hrista između njih četvorice), ili tako nešto, dobićeš bled upitni pogled. Većina Srba su hrišćani samo spolja, a šuplje je to iznutra.
- МБ
Pošto vidim da vam je bilo preteško da pročitate uvodni post, a oni koji su ga pročitali nisu mogli da ga shvate, uprostio sam.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.