- m
nadjoh ovaj podatak pa ako ima neko ko bi ovo mogao (ne)stručno da prokomentariše...
- m
mislim, ako je ovo oralni sex dobar za zube onda će zubari imati manje posla, a ako imaju manje posla...
- dl
A o kojoj korelaciji ovde pričamo? :D
- e
Otvara apetit,beli zube,facu; te osvezava dah.
- Ч
мен` се то гади...ал` шта ћу пеметнији увијек попушта...па тако се помирујем са ситуацијом...:(

Evo ga jedan naucni podatak, nazalos' ne ide u korist oralnom seksu
http://www.newscientist.com/article/dn11819...People who have had more than five oral-sex partners in their lifetime are 250% more likely to have throat cancer than those who do not have oral sex, a new study suggests...
- n
Tačno Jericho, odlično što si to našao. Da znaju ljudi zašto ne valja oralni sex (koji ionako nije sex, već perverzija)
- BH
Uh, pa i klopanje roštiljskog mesa povećava verovatnoću dobijanja kancera nekih vitalnih organa i štatijaznam čega, pitaj kurca koliko posto, pa nas zabole tukidid i jedemo k'o blesavi. Msm, od nečeg mora se umre, lepše od lizanja pičke i cuclanja đoke, nego od nejebice u manastiru.
A to da li je perverzija, to je lični stav. I meni je lično misionarka poza teška perverzija, pa ne kenjam o tome. Perverzija je po mom mišljenju svaka radnja u kojoj ne uživaju oba partnera. Ako oboje vole da seru i pišaju jedno po drugom, to onda za njih uopšte nije perverzija, već čista klasika.
- BH
@ Tulumbać
Don't mix frogs and grandmothers. :) Napravite kompromis, nek popuši cigaru manje, a kurac više, to je takođe lepo.
- l
iju!
- Ч
Шта ба "ију" Наташооо? ;)))
- l
ma mene bre sramota da ovo citam, a kamoli da radim te stvari! :crveni:
- Ч
добро наташоо сад...Божеее мој свако има право на своје мишљење...самооо мсм..оно.... ;):..нешто би рекао али не смијем...
- l
ma naravno, ja sam u fazonu "neka cveta stotinu cvetova, neka se takmici stotinu skola misljenja", ali moj cisti i nevini um se prepao kad sam procitala sve ovo...!
pa reci, sto ne smes? ili da te ipak ne vucem za jezik?
- Ч
немој ме вући за језик, јер знаш на којим дијеловима он најбоље ради ;)))
- l
iju!
pa, msm, ono, kao, recimo da znam.... ima neke veze sa ovom temom, jel da?
- Ч
јбга Лемајићко...ја интиму не износим као што би ти хтјела сада да урадим ;)...то можемо само у четири ока ријешити....или у крајњем случају са 20 прстију на тастатури...тј 15...овај 10 на крају ;))))) хахахахахха
- l
hahahahahahaha! razumeli smo se.... to je skroz okej
elem, ja sam htela reci, da sto se tice felacija, naucno je potvrdjeno ne samo da izbeljuje zube, vec je i veoma zdrav i dijetalan - cist protein, a samo 5 kalorija po porciji... pa vi sad vidite...
- Ч
"elem, ja sam htela reci, da sto se tice felacija, naucno je potvrdjeno ne samo da izbeljuje zube, vec je i veoma zdrav i dijetalan - cist protein, a samo 5 kalorija po porcijи"
видите децо са каквим се предзнањем иде у орал?! ;)))
- l
godine i godine istrazivackog rada.... :P
- Ч
то се цјени !!! :)))

Tja, lepo sam okacio link da se informisete. I nisam rek'o da to ne treba raditi, samo treba biti svestan rizika.
Kao sto je rostilj izrazito kancerogen, tako je nazalost i ovo. Sad, da li ce neko smanjiti konzumaciju, ili mozda potpuno prestati, licna je stvar. Naravno, pricam o rostilju, perverznjaci!
http://vukajlija.com/forum/teme/3416-zubari-preporucuju-oralni-sex?strana=2#post_480261
Na kakvu pricu je pala Lemaja jebem ti
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.