Zubari preporučuju oralni sex
  • m

nadjoh ovaj podatak pa ako ima neko ko bi ovo mogao (ne)stručno da prokomentariše...

• m

mislim, ako je ovo oralni sex dobar za zube onda će zubari imati manje posla, a ako imaju manje posla...

• Negroidno Govedo

to nije dobro za njih, pa s tim ni oralni sex nije dobar za zube.

• dl

A o kojoj korelaciji ovde pričamo? :D

• Energija

ako je oralni seks dobar za zube, bice posla za urologe!
    :))))))))

• Џими

Добар је за зубе. Нашао сам податак да 90 посто људи после оралног секса пере зубе, а само 30 посто пере зубе после оброка, тако да... Оно...

• Триша

Misterija rešena, mada i u jednom i drugom ima puno belila...

• Mirjana The Great

hah, nisam znala za ovo xD

• Earthworm Jim

Preporučujem i ja.

• e

Otvara apetit,beli zube,facu; te osvezava dah.

• Ч

мен` се то гади...ал` шта ћу пеметнији увијек попушта...па тако се помирујем са ситуацијом...:(

• Jericho

Evo ga jedan naucni podatak, nazalos' ne ide u korist oralnom seksu
    http://www.newscientist.com/article/dn11819

...People who have had more than five oral-sex partners in their lifetime are 250% more likely to have throat cancer than those who do not have oral sex, a new study suggests...

• n

Tačno Jericho, odlično što si to našao. Da znaju ljudi zašto ne valja oralni sex (koji ionako nije sex, već perverzija)

• Триша

Шта орални секс перверзија ? То ти је једна сасвим нормална ствар коју сад ови пуританци западњаци сатанизују јер се жене плаше да га гледају...

• Џими

Перверзија би била орални секс мушкарца са женом која је нашрафила оне гаће с дилдом, оно што би наш народ звао ''strap-on''.

Регуларан орални секс уопште није преверзија.

• BH

Uh, pa i klopanje roštiljskog mesa povećava verovatnoću dobijanja kancera nekih vitalnih organa i štatijaznam čega, pitaj kurca koliko posto, pa nas zabole tukidid i jedemo k'o blesavi. Msm, od nečeg mora se umre, lepše od lizanja pičke i cuclanja đoke, nego od nejebice u manastiru.

A to da li je perverzija, to je lični stav. I meni je lično misionarka poza teška perverzija, pa ne kenjam o tome. Perverzija je po mom mišljenju svaka radnja u kojoj ne uživaju oba partnera. Ako oboje vole da seru i pišaju jedno po drugom, to onda za njih uopšte nije perverzija, već čista klasika.

• Џими

Значи, ако га она веже лисицама за цевку од водокотлића и шиба му јајца мувотепаљком и ако се њему то не свиђа, онда је перверзија. Ако му се свиђа, онда није? :))

• BH

Taj rad. :) E sad, druga je stvar što je to za većinu perverzno, bitno je da oni uživaju. :)

• Tulumbac

Cekaj bre Blek, da vidim da l' sam ukapirao... Ako mi drugarica pusi u kolima i uziva, a ja se jedem ziv jer znam da mi treba posle dva sata da izvetrim(a i ne podnosim duvanski tim), znaci da je to perverzija?

• Џими

Tulumbac

Cekaj bre Blek, da vidim da l' sam ukapirao... Ako mi drugarica pusi u kolima i uziva, a ja se jedem ziv jer znam da mi treba posle dva sata da izvetrim(a i ne podnosim duvanski tim), znaci da je to perverzija?

:D

• BH

@ Tulumbać

Don't mix frogs and grandmothers. :) Napravite kompromis, nek popuši cigaru manje, a kurac više, to je takođe lepo.

• Ч

Шта ба "ију" Наташооо? ;)))

• l

ma mene bre sramota da ovo citam, a kamoli da radim te stvari! :crveni:

• Ч

добро наташоо сад...Божеее мој свако има право на своје мишљење...самооо мсм..оно.... ;):..нешто би рекао али не смијем...

• l

ma naravno, ja sam u fazonu "neka cveta stotinu cvetova, neka se takmici stotinu skola misljenja", ali moj cisti i nevini um se prepao kad sam procitala sve ovo...!

pa reci, sto ne smes? ili da te ipak ne vucem za jezik?

• Ч

немој ме вући за језик, јер знаш на којим дијеловима он најбоље ради ;)))

• l

iju!

pa, msm, ono, kao, recimo da znam.... ima neke veze sa ovom temom, jel da?

• Ч

јбга Лемајићко...ја интиму не износим као што би ти хтјела сада да урадим ;)...то можемо само у четири ока ријешити....или у крајњем случају са 20 прстију на тастатури...тј 15...овај 10 на крају ;))))) хахахахахха

• l

hahahahahahaha! razumeli smo se.... to je skroz okej

elem, ja sam htela reci, da sto se tice felacija, naucno je potvrdjeno ne samo da izbeljuje zube, vec je i veoma zdrav i dijetalan - cist protein, a samo 5 kalorija po porciji... pa vi sad vidite...

• Ч

"elem, ja sam htela reci, da sto se tice felacija, naucno je potvrdjeno ne samo da izbeljuje zube, vec je i veoma zdrav i dijetalan - cist protein, a samo 5 kalorija po porcijи"

видите децо са каквим се предзнањем иде у орал?! ;)))

• l

godine i godine istrazivackog rada.... :P

• Ч

то се цјени !!! :)))

• Триша

Ваистину и кажу да је штетно...

• Стеван

Да ли то људи тврде да је сперма канцерогена?

• Jericho

Tja, lepo sam okacio link da se informisete. I nisam rek'o da to ne treba raditi, samo treba biti svestan rizika.
    Kao sto je rostilj izrazito kancerogen, tako je nazalost i ovo. Sad, da li ce neko smanjiti konzumaciju, ili mozda potpuno prestati, licna je stvar. Naravno, pricam o rostilju, perverznjaci!

• Триша

Може бити, мислим богато протеиниама, лако се квари...

• Smirnoff_On_Ice

Daj link tog istraživanja.

• Rasni

Ako vas boli zub popušite nekom kurac :D

• Chule37

Čiča i Lemaja kao da su na forumu Karika, a ne Vukajlije.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.