Zasto je oralni seks zanimljiviji od seksa?
  • V

Oko 90% muškaraca se slaže sa pretpostavkom da je oralni seks zanimljiviji od seksa. Prirodna protivurečnost da je oralni seks samo zabava i da je lišen cilja (potomstvo) ovo pitanje čini zanimljivijim.

• V

Jel ovo nije zanimljivo ili niko ne ume da objasni?

• l

ne ume da objasni... ajd ja da pokusam...

meni lakse da samo legnem i uzivam, da ne moram nista da radim.... pa valjda tako i vama... no fuss-no muss...

• Фејзбукманијак

Мени јесте занимљив, али само са девојкама које ми не значе пуно... Некако се осећам супериорно кад она онако клечи преда мном! Наравно постоје оне које нису заслужиле да клече, оне то раде лежећи... надам се да ме схватате...

• V

Lemaja, namerno nista nisam pisao o zenama, kako one vide to ... valjda ce se diskusija razviti i u tom pravcu.

A ovo za muskarce, mislim da fizicki napor nema neku ulogu u ovoj pojavi, nesto je kvrcnuto u glavi, pretpostavljam.

• V

Некако се осећам супериорно

mislim da je fora ovde, zena oralnim seksom pokazuje vrhunsko potcinjavanje, pa muski mozak uziva i u seksu i u necijoj potcinjenosti, visestruki dozivljaj. Muskarci obozavaju dominaciju skoro kao seks ..

• Remac

ne treba mi redtube uopste, dodjem na forum i krenem da citam ovakve teme.

• Фејзбукманијак

Muskarci obozavaju dominaciju skoro kao seks

Јасно... некад ми је чак и много дражи орални баш из тог разлога.. е сад то не може да се мери са оним сексом кад су уплетене емоције! Ово говорим кад је секс ради секса!

И може да се доминира на масу начина, ово је само један од!

• l

muskarci se osecaju superiorno? ja se izvinjavam, ali to je samo privid, i ono sto biste vi voleli. stono kaze stara poslovice "we may be on our knees, but we have you by the balls". jedan od razloga sto zene vole felacio je taj sto se mi osecasmo superiorno i kao da imamo moc. onaj ko moze da ti priusti ultimativno zadovoljstvo, takodje ima moc da ga i ukine, sto bi bila prilicno surova kazna. (sve ovo pod uslovom ovim ili onim, ne shvatajte ovo kao opsi momenat, samo jedan od mogucih odgovora) :)

• Фејзбукманијак

Лемаја сти мушко?

• Natnat

Čuj dominacija! Lemaja, bilo je krajnje vreme da to neko žeMsko nazove pravim imenom!

• Jericho

Kako moze oralni seks biti zanimljiviji od seksa?

• Natnat

Valjda može ovim dominantnim mužjacima:))

• V

muskarci se osecaju superiorno

radi se o obostranom osecaju superiornosti, ali samo osecaju, koji je prividan i kratkotrajan ... svejedno i jedna i druga "strana" misle da su dobile/dale ono sto je potrebno i zivot ide dalje, svi srecni i zadovoljni

razjasnismo ovo, moz' da okacimo temu o klin

• Џими

http://www.youtube.com/watch?v=iafPzCMfgsA

Разни видови оралног секса умеју да буду зајебана ствар.

• Фејзбукманијак

Лоше си је формулисао... питај неког од модова да промени у "Да ли је орални секс занимљивији"... боље звучи, јер реално некад јесте а некад није... Нпр ако је добила, ако немате кондоме... конташ? Е сад, све гледано из мушког угла... ја у жеМско име да причам нећу ;)

• V

e da, zaboravih, period "oporavka" muskaraca posle oralnog seksa je duzi nego posle seksa

merili ljudi pa kazu da je muskarac u kracem vremenskom periodu spreman za novi seks posle klasike nego posle oralnog

mozda ovo i bude nekome od koristi

@facebook ne treba menjati jer ankete kazu tako,ti navodis neke situacije koje ne treba ovde razmatrati

• V

@jeriho, razumem tvoju potrebu da se nametnes sa misljenjem, ali u prvom postu jasno pise da se radi o fenomenu koji vazi za 90% muskaraca. Komparacija se odnosi na releciju oralni seks-klasicni seks, ako vec treba da se crta

• Jericho

Da sam hteo da se namecem sa misljenjem, napisao bih post na pola strane, dao bih analizu fenomena i tumacenje. Samo sam iskazao cudjenje.

• l

Лемаја сти мушко?

vise ne, zahvaljujuci doktoru Hadzifakicu! :D

• Фејзбукманијак

Е како ондак можеш да кажеш да је нешто само привид, мајка му стара ја ваљда знам како се осићам :Д :Д

• V

Da sam hteo da se namecem sa misljenjem, napisao bih post na pola strane, dao bih analizu fenomena i tumacenje. Samo sam iskazao cudjenje.

@Jeriho, pa sad kazi sta je cudno i napisi taj post, nemoj da si stidljiv, znam da imas sta da kazes i to pametno

• Jericho

Nije mi toliko zanimljiva tematika, ovo je pre tema kad izadjes sa ortacima na pivo, nego tema za forum. Eto, kajem se sto sam uopste ista pisao ovde.

• V

Nemoj da se kajes Jeriho, kad odemo na to pivo objasnices mi.

• rockangel

Nije uvek oralni seks zanimljiviji od seksa. To zavisi od situacije, raspolozenja i vremena koje partneri imaju na raspolaganju. Sto se dominacije tice, nije tacno da se ona ispoljava samo kod oralnog seksa. Dominacija moze da se ispolji u jos nekim pozama seksa. Ja smatram da je dominantniji onaj koji diktira tempo i koji usmerava odnos u nekom pravcu.

• Earthworm Jim

Baš ti hvala, usra mi večeru.

• rockangel

Gamby, bas ne verujem da se gadis! Musko, pa se gadi! Da te ne znam licno, pomislila bih ko zna sta. :))))))))))))))))))))))))))

• Burzum

Људи, па уста је најбоље метути. Зашто? Па ни пичка ни чмар немају језик. Језик је најбољи полни орган.

• С

Е ова роканџел је женски Могша. Хе-хе.

• rockangel

Језик је најбољи полни орган

Slazem se s tobom burzum.

• Mirjana The Great

POKAJTE SE NEVJERNICI NAŠMINKANIH LICA

• rockangel

Ahahahahahahahaahhahaaahahahahahhahaaahahah

• mylyca

Imam poznanika kojeg više zadovoljava oralni, nego regularan, vaginalni seks. Zbog osećaja dominacije koji mu pruža. Žali bože kretena od devojke koja bude s njim.

• rockangel

Ma, taj tvoj poznanik je samo lenj. Iz iskustva znam da muskarac moze da postigne dominaciju u vecini poza.

• Gregor Samsa

Oralni seks jeste seks.
    Ili, ako nije seks, svakako je posao. Mnogo posla.
    Nelagodan položaj zuba, kočenje vilice, usisavanje, svo to klečanje, savladavanje nagona za povraćanjem, tamo-amo i uzdisanje, dok pokušavaš da dišeš na nos. Lako? Ne zove se job bez razloga.

• mylyca

Gregore, iskusno :) El bi mogao da napraviš neki tutorial, za početnike?

• rockangel

Gregore i za to si u pravu.

• Insolent Defender

I dobro, dosta o pušenju. Aj sad malo o lizanju.

• DP

gde je taj kresimir kad je najpotrebniji ahahah ...pa zanimljiv je iz striktno strebersko-naucnih razloga...jednostavno jezikom neke receptore vise mozes da nadrazis nego vaginalnim seksom...a da ne pocinjemo o g-tackama itd...ma ziveli receptori!

• Gregor Samsa

Hej, što znaš, to govori.

• mylyca

Zevonjo, ti si gej u horoskopu, ti se ne računaš :p

• zevonja

milice,mojne ti moj jupiter poseti veneru kuci :P

• mylyca

Daj bože, pa da se istračarimo ko prave, sestro slatka!
    :briše žvale u uglovima usta:

• zevonja

peri fildzane i stavljaj kahvu,dolazim!
    :oblaci bele bokserice:

• l

Nelagodan položaj zuba, kočenje vilice, usisavanje, svo to klečanje, savladavanje nagona za povraćanjem, tamo-amo i uzdisanje, dok pokušavaš da dišeš na nos. Lako? Ne zove se job bez razloga.

gregore, da li si ovaj samantin govor c/p sa nekih quotes, ili si gledao seks i grad toliko puta da si naučio napamet?

• Energija

Oralni seks je jedna tako emotivna stvar. To je najintimniji poljubac, to sto ljubis svaki deo tela svog partnera, pruza ti onaj neopisivi osecaj da volis. To sto nema reproduktivnu funkciju, daje mu na tezini jer je ljubljenje samo zbog ljubljenja. Pruzanje zadovoljstva nekome koje je potpuno bezuslovno, potpuno posvecivanje drugom bicu. Oralni seks vodjenju ljubavi daje posebnu draz! I nemojte da banalizujete jedan tako divni cin!
    Nebitno je da li si na kolenima ili lezis, bitno je da si posvecen nekome!

• Earthworm Jim

Energijo, oćeš da se udaš za mene?

•  električar

Odgovor potražite kod riba sa Ibarske, one će vam najbolje objasniti.