- V
Oko 90% muškaraca se slaže sa pretpostavkom da je oralni seks zanimljiviji od seksa. Prirodna protivurečnost da je oralni seks samo zabava i da je lišen cilja (potomstvo) ovo pitanje čini zanimljivijim.
- V
Jel ovo nije zanimljivo ili niko ne ume da objasni?
- l
ne ume da objasni... ajd ja da pokusam...
meni lakse da samo legnem i uzivam, da ne moram nista da radim.... pa valjda tako i vama... no fuss-no muss...
- V
Lemaja, namerno nista nisam pisao o zenama, kako one vide to ... valjda ce se diskusija razviti i u tom pravcu.
A ovo za muskarce, mislim da fizicki napor nema neku ulogu u ovoj pojavi, nesto je kvrcnuto u glavi, pretpostavljam.
- VНекако се осећам супериорно
mislim da je fora ovde, zena oralnim seksom pokazuje vrhunsko potcinjavanje, pa muski mozak uziva i u seksu i u necijoj potcinjenosti, visestruki dozivljaj. Muskarci obozavaju dominaciju skoro kao seks ..
- l
muskarci se osecaju superiorno? ja se izvinjavam, ali to je samo privid, i ono sto biste vi voleli. stono kaze stara poslovice "we may be on our knees, but we have you by the balls". jedan od razloga sto zene vole felacio je taj sto se mi osecasmo superiorno i kao da imamo moc. onaj ko moze da ti priusti ultimativno zadovoljstvo, takodje ima moc da ga i ukine, sto bi bila prilicno surova kazna. (sve ovo pod uslovom ovim ili onim, ne shvatajte ovo kao opsi momenat, samo jedan od mogucih odgovora) :)
- Vmuskarci se osecaju superiorno
radi se o obostranom osecaju superiornosti, ali samo osecaju, koji je prividan i kratkotrajan ... svejedno i jedna i druga "strana" misle da su dobile/dale ono sto je potrebno i zivot ide dalje, svi srecni i zadovoljni
razjasnismo ovo, moz' da okacimo temu o klin

http://www.youtube.com/watch?v=iafPzCMfgsA
Разни видови оралног секса умеју да буду зајебана ствар.
- V
e da, zaboravih, period "oporavka" muskaraca posle oralnog seksa je duzi nego posle seksa
merili ljudi pa kazu da je muskarac u kracem vremenskom periodu spreman za novi seks posle klasike nego posle oralnog
mozda ovo i bude nekome od koristi
@facebook ne treba menjati jer ankete kazu tako,ti navodis neke situacije koje ne treba ovde razmatrati
- V
@jeriho, razumem tvoju potrebu da se nametnes sa misljenjem, ali u prvom postu jasno pise da se radi o fenomenu koji vazi za 90% muskaraca. Komparacija se odnosi na releciju oralni seks-klasicni seks, ako vec treba da se crta
- lЛемаја сти мушко?
vise ne, zahvaljujuci doktoru Hadzifakicu! :D
- VDa sam hteo da se namecem sa misljenjem, napisao bih post na pola strane, dao bih analizu fenomena i tumacenje. Samo sam iskazao cudjenje.
@Jeriho, pa sad kazi sta je cudno i napisi taj post, nemoj da si stidljiv, znam da imas sta da kazes i to pametno
- V
Nemoj da se kajes Jeriho, kad odemo na to pivo objasnices mi.

Nije uvek oralni seks zanimljiviji od seksa. To zavisi od situacije, raspolozenja i vremena koje partneri imaju na raspolaganju. Sto se dominacije tice, nije tacno da se ona ispoljava samo kod oralnog seksa. Dominacija moze da se ispolji u jos nekim pozama seksa. Ja smatram da je dominantniji onaj koji diktira tempo i koji usmerava odnos u nekom pravcu.
- С
Е ова роканџел је женски Могша. Хе-хе.
- DP
gde je taj kresimir kad je najpotrebniji ahahah ...pa zanimljiv je iz striktno strebersko-naucnih razloga...jednostavno jezikom neke receptore vise mozes da nadrazis nego vaginalnim seksom...a da ne pocinjemo o g-tackama itd...ma ziveli receptori!
- lNelagodan položaj zuba, kočenje vilice, usisavanje, svo to klečanje, savladavanje nagona za povraćanjem, tamo-amo i uzdisanje, dok pokušavaš da dišeš na nos. Lako? Ne zove se job bez razloga.
gregore, da li si ovaj samantin govor c/p sa nekih quotes, ili si gledao seks i grad toliko puta da si naučio napamet?

Oralni seks je jedna tako emotivna stvar. To je najintimniji poljubac, to sto ljubis svaki deo tela svog partnera, pruza ti onaj neopisivi osecaj da volis. To sto nema reproduktivnu funkciju, daje mu na tezini jer je ljubljenje samo zbog ljubljenja. Pruzanje zadovoljstva nekome koje je potpuno bezuslovno, potpuno posvecivanje drugom bicu. Oralni seks vodjenju ljubavi daje posebnu draz! I nemojte da banalizujete jedan tako divni cin!
Nebitno je da li si na kolenima ili lezis, bitno je da si posvecen nekome!