Размишљ`о сам о овоме и баш ме занима. Редовно се сусрећем са тим да неки мој ортак или познаник кад му је кер "непослушан", он му опали пар васпитних шаком ил новинама. А рецимо нисам никад чуо да је неко тукао мачку јер је непослушна, или папагаја. Ил корњачу. Па ни хрчка.
Пси су наши највернији пријатељи, а ми их опет бијемо да би их издресирали. Чему то? И одакле та навика?
- Sлош је наслов. Треба да буде "који се дресирају батинама" овако испада зашто се керови крљају међусобом
To sam i ja pomislio dok nisam pročitao uvodni post. :)
Zašto se dresiraju batinama? Jebiga, radilo je sa crncima.

папагаја не мож да удариш јер ем би му тешко пало, у смислу мож се озбиљно повреди, ем не може ништа да научи на основу тог преваспитавања па да се други пут понаша како доликује. притом они углавном и нису несташни.
мачку мож понекад да удариш по буљи и она запамти па следећи пут неће рек тако да скочи на сто.
са корњачама и хрчцима исти случај као са папагајем.

Ja mog dzukca retko opalim dobio je samo jednom dobre batine jer je izleteo pred kola uglavnom posluša samo treba raditi snjim da skapira šta oćeš recimo naučio sam ga da pre spavanja ode da kenja jer spava u kući da ne bi lajo ko blesav celu noć ode i vrati se sam u kuću.Ne treba tući pse jer sve mogu da nauče i bez toga samo treba biti uporan al jebi ga objasni to nekom ko je ubeđen da samo tako možeš naučiti psa da sluša
- P
Video sam par puta da je i mačka dobila po njonji, no ona odmah pobegne, dok ker nije toliko spretan. Sve zavisi koliki je gazda idiot.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.