Od dinara pravim dva
  • cernogod

Kako na najlaksi i najbrzi dozvoli ekonomski najefikasniji nacin od 6000 dinara napraviti 12000 dinara? Kreativne ideje trazim, konstruktivan spem je ok.

• paninaro

šta znaš da radiš?

• Букснетина™

Одеш на рулет, ставиш све на црвено или црно. Зависи коју боју више волиш. Шансе су 50% да идеш са 12 сома гајби, и 50% да идеш празних џепића.

• Зна Мурињо

Одеш и играш ЛШ вечерас. Мени је то једини поштен начин да зарадиш паре.

• .,.

Обрежеш се, пустиш дугачки зулуф, прочиташ Талмуд и онда ће ти Жидови већ помоћи...

Сретен

• Сантјаго Коровјов

Продај своје тело некој старијој госпођи.

• sunshine

Одеш и играш ЛШ вечерас. Мени је то једини поштен начин да зарадиш паре.

Nema večeras LŠ čika Murinjo...

Al može odigraj tiket.. Nadji neku utakmicu gde je kvota otp. 1.40. i odigraj iz 1-1, trebalo bi da se vrti oko dvojke kvota...

• Aphōph

Позајмиш још 6000 хиљада од неког, и не вратиш му никад.

• cernogod

Обрежеш се, пустиш дугачки зулуф,
    прочиташ Талмуд и онда ће ти
    Жидови већ помоћи... Сретен

Ovo mu dodje sigurica,
    Al veliki je talmud majku mu.

Cernogod

• dusan1001

daš brankici dojavu da su te pustili u kladionicu bez lične a ti si maloletan i onda ucenjuješ vlasnika kladionice da ti da 6 iljada ako oće da demantuješ to

• Tito skuvao svinjsku

Kupi od Džankija dojavu, ne da ćeš duplirati pare, nego ćeš zaraditi i za omanje auto.

Džankeee, daj nam neki iz keca u dvicu, evo ima čovjek pare!!!

• cernogod

Продај своје тело некој старијој
    госпођи.

Za to mi 6000 dinara ne treba. Investicije, decko.

• Dzankee

stavis na 2 utakmice, jedna kvota 1.45 a druga 1.40..

• En_Dotter

прочиташ Талмуд

Ако прочиташ целу Тору имаћеш око 23.233 пута бољу зараду.

• cernogod

Ljudi, samo sam se jedanput kladio u zivotu, rulet mi je primamljiva ideja.

• Сантјаго Коровјов

Ја знам само како од 6000 направити 3000. :) Јебига. Де си Ћеро, ја ти стер'о? Кад ће вопс да падне?

• cernogod

Je l' zna neko koliki je minimalni ulog na ruletu? I de da idem? Cuo sam za onaj grand kazino.

• Dzankee

Какав рулет, то ти је срећа...играј клаџу то ти је СУВО ЗНАЊЕ

• Сантјаго Коровјов

Имаш рулет и у Мозарт-у. Моцарт кладионица и Моцарт рулет ваљда или како се већ зове, погледај.

• cernogod

Какав рулет, то ти је срећа...играј
    клаџу то ти је СУВО ЗНАЊЕ

Zato su se svi kladionicari obogatili lolo
    Al znam da svi igraju nesto na sitno, a ja bi svih 6000 bacio na tiket al mi treba dobar tiket, a u to se razumem ko marica.

• Dzankee

јебига, од коцкања се нико није обогатио..

• cernogod

What Gordon Gekko would do? Think!

• dusan1001

јебига, од коцкања се нико није обогатио..

Jeste zato sve kladionice propadaju
    pusti dzankija zajebi klađenje to ti je suvo govno nego poslušaj dankana pročitaj talmud i onda idi u banku da se zaposliš daće ti poso sto posto ako poveruju da si židov
    EDIT ovo ako oćeš poso da zaradiš veći keš jer kad postaneš židov 6 iljada će ti biti malo

• bojanboj

Napiši nekom posterdžiji definiciju za naslovnu, al' nek ti prvo uplati 6 iljade, a mi će sredimo kod modova da je ture :)

• Tito skuvao svinjsku

Obogatio se moj stric od kockanja, drži neke slotove i rulete, para piči, saljeva.

• cernogod

elem, evo otkricu vam moj poslovni plan za buducnost. Svi ste gledali sfrj za pocetnike? Olrajt. E, znate oni crveni kiosci sa virslama? Znate da su kod nas ljudi nostalgicne picke bez buducnosti? Pa, razmisljao sam. Otvorim jedan takav ali umiven kapitalizmom. Stvorim jebeni brend, sa sve petokrakom. Ljudi se prime, posao krene, udaris marketing, lepo upakovano govno je slatko ljudima to dzobs kobjasnijo, a ja bi da pakujem kvalitet i po koju sisatu radnicu iz zarkova kojoj ne bi dao zdravstveno. Prosirim mrezu, idu prvo gradovi po srbiji a posle ko zna mozda pocnem da pakuje po lajbahu i zagrebu.

• Цар

Sa 60 evra?

Ваљда са 120 јура.

• Tito skuvao svinjsku

Ah, da, moja greška...

Buraz, ako imaš love - piči u biznis, al u nekim jugonostalgičnim mjestima tipa Kumrovec, Ljubljana i Makedoniji.

• cernogod

Ваљда са 120 јура.

Znam da mislite da sam ekonomski genije loloo al'
    Koje ste dileje. 120 jura mi treba za cipele, a za ovu goreiznesenu ideju mi treba mnogo vise tipa za pocetak 500.000 dinara.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.