Transfer blama dva / Трансфер блама два
  • .,.

...ЈЕР НАМ ОПАСНО ИДЕ НА КУРАЦ КАД ВИДИМО "АКТИВАН ПРЕ 180 ГОДИНА".

• Jericho

Umodujte Che Vu-a!

• Truleks Krpa

jeste! kajzere zamoduj mene na neko vreme da mi prođe ćef. Budi drug!

• Roberto Bomba

Malopre je zaključao temu kurd, ja vidio. Znači baguje sajt, bio je aktivan.

• Шоми 

ЗА! али пошто је курд поставио Ц4 на неколико стратешки важних места у кајзеновом дому и двоје снајпериста који раде у сменама и 24/7 мотре на поменуту резиденцију и реагују притискањем црвеног дугмета уколико виде да долази полиција или јединице за уклањање експлозивних направа, не верујем да ће се то икад догодити

• kosmopolita

neka kurda tu gde mu je i mesto. šta kome smeta?

• Tuccini

Da se mod raskurduje ili da se ne vidi na listi kurdova

• plok

predolog:da se kurd ishshutira u stomak

• .,.

ОНДАК БИ МОГЛА И ТЕМА ПРЕДЛОГ: ДА СЕ КУРД УЛОГУЈЕ ПОШАЉИТЕ СМС НА 1003

• Tuccini

Kurd moduje oflajn, samo šibne mejl sa listom za odabrane moderatorima i oni pretvore.
    U danima hipsterluka to čini putem standardizovanog koverta.

• Pajo Dačak

Ja glasam da se Jebac razmoduje! pozz

• Сантјаго Коровјов

Ja bih umodovao Malog Prsta, šta ti Dank misliš o tome? :-)

• celt

pizde jedne, morali sta da se bunite za razmod zbog neaktivnosti, da i ja najebem a? :)

• Сантјаго Коровјов

Hahaha stani, nisi više mod? KAIZEN DURADI NEŠTO

• .,.

Реме, свакако да мислим да је то ОКЕЈ предлог, знаш да сам њега највише волео увек. Може он место Курда.

Келте, теби никад није писало АКТИВАН ПРЕ 230 СВЕТЛОСНИХ ГОДИНА.

• director©

celt više nije bugarin?
    jeeeeeeee

• .,.

Хахаха, сјебо сам Келта ладно ЛОЛ. Извини, брт :(

• celt

nista, sad ces morati nekako da se iskupis, kako znas i umes. znas da je meni moderatorovanje bilo sve u zivotu?

• .,.

Е докурца... Увек кад се спрдам направим срање. Искупићу се Келте, знам колико ти је ово значило... И то баш у дану кад сви код тебе славе божић, а ти само имаш разлог за тугу...

• director©

to te bog kaznio što nisi ukinuo ban psetu

• .,.

НИшта... Ристо се роди. Закључавај тему!

А да, не можеш ЛОЛЕК

• celt

to te bog kaznio što nisi ukinuo ban psetu

nije, suprotno je. kaznio me sto sam ukidao banove, pa par moderatora pocelo da place i trazi razmod sto im se ne postuju osecanja i misljenje pa reko ajd bolje ja da se razmodujem nego oni, i onako samo smrdim tu :)

a i realno, zadnju def sam obrisao 2010

• dusan1001

UMODUJTE KELTA
    KOGA DA PLJUJEMO KAD BUDE NEKO SRANJE NA SAJTU :(

• .,.

Келт је овим постом само доказао кулоћу.

• director©

pričaj nam još šta je bilo
    svoji smo
    neću nikom pričam, a ni dankan neče

• Makaronac

nije, suprotno je. kaznio me sto sam ukidao banove, pa par moderatora pocelo da place i trazi razmod sto im se ne postuju osecanja i misljenje pa reko ajd bolje ja da se razmodujem nego oni, i onako samo smrdim tu :)

http://media.247sports.com/Uploads/Assets/486/888/2888486.jpg
    Respect!

• .,.

Келте, омори, наспавај се мало, узми доста течности... Па од сутра заједно са нама да нападамо ових 10 што је остало.

• plok

ljudi se dele na one koji smatraju ban znakom slabosti i one koji ga smatraju znakom jakosti

• plok

one koji ga smatraju znakom jakosti

oni nemaju kurac

• S

Skinite Remcu medatora a Keltu vratite jer je bugarin.

• Бохор

Kurda boli patka, na državnim jaslama, staž, plata, soc, penz a bavi se privatnim biznisom. Na 2 stolice sedi

• A

Ja nisam hteo da moderisem s Keltom.

Pozz.

• celt

necu nazad, ocu da uzivam u penziji i novcu koji sam pokupio korupcijom kao moderator.

• plok

kurd je zadni put video svoju patku 1976.

• Бохор

Celte sad si se sjebo za avatar onaj!!!

• celt

sto, sta ces mi radis, mozes isto ko i pre. :P

• Carl Cox

Celte, nadam se da ćeš stopama musačea. On je postao duplo kulji od kad je razrešen.

• Бохор

Da te jebem!!!
    Pre bi mi napakovao silovanje :-D

• plok

lol celt skida banove,pa razmodovan,umesto da budu razmodani ovi sto ih daju

• celt

nije, treba da se banuje kad je neko kreten. ne valja kad se moderatori osile pa misle da prave neku pravdu ili poboljsavaju sajt samo banovanjem. ne valja ni ovo sto sam ja radio a to je - nista. dobro kad se ima neka sredina, pa neki banuju a ja kenjam kad mi se ucini da preteraju, mislio sam da nikom to nece da smeta, al jebi ga, ja reko pogresio si, oni jesam jel, sad cu trazim od kajzena razmod, ja ovo ne mogu vise da podnesem.

hnjohnjohnjohnjo :)

• Seminola

promijeni ime u SWISS TONY sad, celte

• plok

ne raditi nista je skroz kul

• plok

modovi ne radite nista,sincerelly svi ljuti i ljubazni clanovi

• Makaronac

dobro je celte, bar su ti bili uplaćeni doprinosi

• celt

e jebi ga paninaro, hteo sam da te odbanujem veceras sutra, al pretekose me :)

MODERATORI, AKO GLEDATE OVO A GLEDATE, ODBANUJTE PANINARA, BANOVAO GA NEKI DEBIL BEZ RAZLOGA!

• Seminola

ne mora, dobro mi je i na ovom nalogu. razmodovao si se jer ne mozes da istrpis pritisak, celte. ne lazi ove jadne ljude.

• director©

AKO GLEDATE OVO A GLEDATE

looooooooooolata