ЗА! али пошто је курд поставио Ц4 на неколико стратешки важних места у кајзеновом дому и двоје снајпериста који раде у сменама и 24/7 мотре на поменуту резиденцију и реагују притискањем црвеног дугмета уколико виде да долази полиција или јединице за уклањање експлозивних направа, не верујем да ће се то икад догодити
nije, suprotno je. kaznio me sto sam ukidao banove, pa par moderatora pocelo da place i trazi razmod sto im se ne postuju osecanja i misljenje pa reko ajd bolje ja da se razmodujem nego oni, i onako samo smrdim tu :)http://media.247sports.com/Uploads/Assets/486/888/2888486.jpg
Respect!- S
Skinite Remcu medatora a Keltu vratite jer je bugarin.
- A
Ja nisam hteo da moderisem s Keltom.
Pozz.

nije, treba da se banuje kad je neko kreten. ne valja kad se moderatori osile pa misle da prave neku pravdu ili poboljsavaju sajt samo banovanjem. ne valja ni ovo sto sam ja radio a to je - nista. dobro kad se ima neka sredina, pa neki banuju a ja kenjam kad mi se ucini da preteraju, mislio sam da nikom to nece da smeta, al jebi ga, ja reko pogresio si, oni jesam jel, sad cu trazim od kajzena razmod, ja ovo ne mogu vise da podnesem.
hnjohnjohnjohnjo :)