Potreban pjevač.
  • Savke_do

Bend iz Beograda traži pjevača, vrsta muzike rock i hard rock.

• Џими

Шта тачно од рока и хардрока? Као Виткеснајке, Дип Прпл, Зепелин, Дио и тако то?

• Facafacaa

Ја дерем староградско и етно. Можемо то спојити с тим твојим рокевима и да шизирамо јевропски. Ал' без зајебанције.
    Ја сам из Бања Луке, драго нас је.

• Џими

Ја дерем староградско и етно.

Фацо, ја сам чуо да ти дереш блек метал и да, кад носиш мантију, обавезно испод обучеш мају Дарктрона. Је л' то истина?

• Facafacaa

Истина. Срећа па су модовски постови невидљиви. Таман да ти испричам како сам једаред брејкденсово у мантији...

• Bruce

Ja derem samo etno, šljiva, dunja, kajsija najviše, ali može i ostalo ako je takva ponuda.

• Sale d snajperist

Таман да ти испричам како сам једаред брејкденсово у мантији...

To zvuci do jaja.

Ja znam da pevam onako solidno, ne znam lepo visoke glasove.

Ali nisam iz BG-a :) Jbg..

A inace narodno rasturam pevajuci.

• Цоле

Савке тешко да ћеш наћи доброг певача. И ја исто тражим, па знам.

• enemyofthefreeworld

Ај кад се већ зајебавате, дајте ми неког клавијатуристу, па можда пробам да вам нађем неког певача! лололололо

• toba-cco

Što ste talibani, pa čovek je ozbiljan po pitanju tražbe pjevača.

• enemyofthefreeworld

Па и ја сам озбиљан! Мада овоме свакако није место овде, али што да не понудим разумну размену! х)

• Сантјаго Коровјов

Ајд' кад сви нешто траже, ако мени може 25 евра. Толико ми фали за карте за Блек Сабат.
    Озбиљан сам.

• toba-cco

Narkomane, da ideš na Aca Pejovića pa da ti da neko, ovako, idi tamo maštaj.

• Savke_do

Imam ja možda klavijaturistu, a koliko su karte za Sabbate

• Џими

Четири и по, три и по и три.

• Триша

Ја радим фолк метал, имам храмонику чак за то.

• Букснетина™

Ја радим агресивни тренс. Можете ме додати на саундклауду, тако што ће те кликнути овде, ође или овђе.
    А какав је то рок? Дајте неки линак.

• Gospodin Čoek

Čim sam video PJEVAČ odmah sam pomislio na neku krajišku grupu pa sam se spremio da se ponudim jer imam dobar brđanski bas.. E jebiga, kad vi slušate te sekte

• Цоле

Хахахахах добра фора.

• Путинка

Ne traži se na vuki, ovde su svi jebači koji privode žrtve svojim umilnim glasovima. U kafanu se traži, sine!

• P

Turbo folk or GTFO.

• Nash Bridges

aj napisi potreban jebac pa ces videti sta je angazovanje
    lolololol

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.