Срећна Нова година!
  • Јованча

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/299115/Srecna-Nova-godina-Samoanci-Ostrvo-u-Pacifiku-preskocilo-dan-i-prvo-uslo-u-2012
    Искористијо бих прилику да честитам нову годину нашим другарима Самоанцима који нас прате преко малих екрана (курац мали, вероватно им стандард јебе у односу на наш, па имају екране од триеспешес инча, лллоолол) и да им пожелим пуно здравља и среће у наредних један'ес и по месеци. Е.
    Молим без озбиљних постова, из поштовања према нашим другарима, ллололо

• СМарко

Нека је са срећом Самоанска нова година, дрште се, Самоанци!!!

Сербиа и Самоа ортодокс брадрз!!!

• Cakana!

Nisi trebao ovaj naslov... To odbija. :)

• kryptonite

Neka vam je sa srećom, srećno da vam je.
    Aktivirate se malo, ispoštujte čojeka.
    E da, zaboravih da vam rečem: SREĆNO!
    UZDRAVLJE!

• Јованча

цакана, оно, вероватно си у праву, ал' ко их јебе.
    не морате да поштујете мене, штујмо браћу самоанце, лоолол

едит: молимо љубазног модератора који има поштовања према браћи самоанцима и разуме нашу љубав према њима да промени наслов теме у неки адекватнији, који неће одбијати још поштоваоца самоанског народа.

• Cakana!

U pravu si, ipak su nam oni bili najveća podrška u Balkanskim ratovima. :D

• kryptonite

Jel Asamoa Samoanac?! Zvuči baš samoanski.

• Триша

Нека се границе Самое распознају у правим признатим границама њихове старе империје када су били наши највернији савезници у данима пре успона јудејско-издајничко-хашке коалиције која је уништила моралне вредности обеју наших народа као и величину наших империја...

• kizo

Samoanci, vi dobro znate da smo mi bijela srpska braća. Mislim, imate S u imenu. Čestitam vam Novo leto i želim vam mnogo blagosloven novi kalendar! I želim vam da budete uz nas oko Kosova, jer to je sveta srpska zemlja. I Samoa je sveta srpska zemlja. Tamo su naše crkve i manastiri. To su zadužbine kralja Milutina. Znate šta, a da vi nama vratite te teritorije na kojima ste proglasili nezavisnost i gradili državnost mimo principa međunarodnog prava?

• marcipan

I srećan rođendan svima koji ga slave u petak, braćo Samoanci...

• kryptonite

E da, nisam vam čestitao Nikoljdan. Još dugo da slavite.
    Jeste da kasnim malo, al oprostićete mi. živjeli!

• GM

Хвала свима на лепим жељама.
    Заједно у нове победе!
    http://www.youtube.com/watch?v=6ps0B9syELA

• Cakana!

Al ću zato ja da im čestitam Badnje veče.

• Јованча

Србија, Самоа, Сао Томе и Принципе и Сенегал брацке земље!
    http://e7.img.v4.skyrock.net/e77/continiuum/pics/2266146551_small_1.jpg

• Cakana!

ZAJEDNO DO KRAJA!

• Фејзбукманијак

kaka kurac nova godina lololo SAMOA DO POBEDE! TADICU LOPOVE!

• kizo

ZAJEDNO DO KRALJA!

• Cakana!

Samoa u srcu!

• kizo

Amerika na kurcu! Dugo su vas eksploatisali braćo naša Smoansaka! Ali izbavili ste se iz vremenskog ropstva!

• Јованча

јебеш то што ми каснимо за јевропом педес' година у технолошком смислу, кад им самоа нонстоп бежи за 12 сати, ллололо
    самоа јебе!

• Cakana!

Uz našu ratnu mornaricu i vaše oklopne jedinice pokorićemo ceo svet. Dosta je bilo ugnjetavanja, vratilo se vreme Dušana Silnog.

• .,.

Чекајте, курац! Ел то она Самоа што се оцепила од НЗ, или она шо се није оцепила ни од гога, па се зове и дан данас Америчка Самоа?

• .,.

Сад на овом Блицовом линку видим да је то она нормална независна Самоа. Па стога да вам пожелим, браћо Самоанци да ове године добијете Нови Зеланд и Аустралију у рагбију, као и да у фудбалу не дозволите Тувалуу да вам метне 7 комада, и да будете бољи од ТОнге у квалификацијама за СП у Бразилу!

• Јованча

ово је "западна" самоа, она новозеланцка, брацка.
    она источна је педерска, америчка, лллоло

• .,.

Љептијебем, па они имају становника ко Суботица мртва! А где је Суботици рагби репрезентација која учествује на сваком светском првенству? Ђе су им наки боксери? Ђе је Суботици наки архипелаг, питам ја вас? Не Европској Унији, ДА Унији Океаније!

• TB

Самоо, Кирибатију, Палауу и Папуа Нова Гвинејо, наша ортодоксна океанска браћо који сте увек били уз нас током тешких тренутака наше историје, срећни празници и улазак у нову годину....

• kizo

Želim da vas podsjetim na nesebičnu pomoć bratskog naroda Samoe koji je tokom Prvog svjetskog rata prihvatio srpsku nejač i odvajao od usta svojih da ih nahrani.

• kizo

Pripreme za Božić na Samoi
    http://www.nz.emb-japan.go.jp/images/SamoaSchool.JPG

Hrisos voskrese!

• Sale d snajperist

Ko provodi novu godinu na vukajliji?

• Punjac

----A---N---U----S---

• turtleboy

Kazu na Blicu da je i austrijalcima nova godina. Opet neka zavera...

• S

Obicna nova godina je za picke.
    Srpska vec, JEBE.

• Шерлок

http://www.bing.com/maps/?mm_embed=dir&cp=30.358433452154152~168.23480224609378&rtp=~pos.-13.491999626159668_-172.88999938964844_Samoa&lvl=1&sty=r&form=LMLTEW

Probudi se Samaonac i kaže:
    Jeboteee , 'de ja živim..

ELEM , SREČNA NOVA GODINA KOJA SVIMA DONESE SREČU U NOVO LJETO JA BEZ TEBE NEČU !
    SAMAONCI TRSE !

• Hugocavez

Браћи Самоанцима желим све најбоље у новој години, уз шифровану поруку:
    "НОВЕ ГОДИНЕ САДА ДОЛАЗЕ,
    НОВЕ ГОДИНЕ У ПРАВИ ЧАС ЗА НАС!"

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.