SREĆNA NOVA GODINA
  • Jabuchillo

Pre nego što odgovorite sa: "puši kurac", "jedi govna", i slično želim da znate da sam pijan 100%, ali sam se ipak setio Vukajlije, uspeo da nađem net, i otvorio novu temu da vam svima poželim srećnu novu godinu!

Dakle, modovi slobodno mogu da zaključaju ovo što sam otvorio, ali bih molio da sačekaju bar nekoliko minuta, kako bi što više autora videlo moje lepe čestitke, jer ne zaboravimo: Pijan čovek govori samo istinu!

Još jednom:
    Srećna nova godina svima, neka vam se sve želje ispune, itd, itd...

• Слепи

ХРИСТОС СЕ РОДИ

• Џереми

Како то да ако си пијан си погодиио сва сллова без грешке?

• Jabuchillo

Слепи Ретард
    ХРИСТОС СЕ РОДИ

Vaistinu se rodi!

Јамајчанин
    Како то да ако си пијан си погодиио сва сллова без грешке?

Iskreno da ti kažem, mislim da sam to kucao bruto sat vremena, ako ne i više...
    Potrudio sam se da bude lepo sročenio, kako bi ljudi mislili da sam inteligentniji no što jesam. :)

I dalje važi: SREĆNA NOVA GODINA SVIMA, DA SMO ŽIVI I ZDRAVI, DA NAM SE SVE ŽELJE ISPUNE, ITD, ITD...

• Малолетник

vo mja oca i sina
    i svjatoga duha. Sta si hteo da postignes ovim? Jedi govna, etom

• Pajo Dačak

samo da se pridružim ekipi koja šalje pozdrave "jedi govna i puši kurac"!!!

• SnimaFarrasta

srecan ti uskrsnji post

• Jabuchillo

Малолетник
    Sta si hteo da postignes ovim?

Kako šta? Pa, kao prvo, da čestitam svima novu godinu.
    Kao drugo, pošto je već tradicija da se za novu godinu javi neka budala koja će svima čestitati srećnu novu godinu, i koju će potom svi isprozivati, reših da ove godine ja budem ta budala.

Kajtezzz
    samo da se pridružim ekipi koja šalje pozdrave "jedi govna i puši kurac"!!!

Evo kako lepo Kajtezzz poštuje narodne običaje (Kajtezzz, volim i ja tebe, sve najbolje, cmok, cmok :**)

Meśa
    Jadno.

Evo, i ovaj Meša (ili Mejsa, Mesja, Mesija, kako god da se izgovara ovo retardirano š) poštuje tradiciju, i pritom pokušava da ispadne cool, duhovit, ili šta već, što je za pohvalu (hvala na lepim željama, volim i ja tebe, cmok, cmok, :**).

Još jednom, SREĆNA NOVA GODINA!!! :)

• M

Ne, ja zaista mislim da je to jadno. Ja sam to prerastao tamo neđe oko 15 godine, a ti ako se upravljaš po tome da ti drugi određuju kojim danima ćeš bit srećan, onda izvoli slobodno, ja te kočit neću.

• SnimaFarrasta

Srećna nova godina svima

svima

to bi bilo lepo,ali jednostavno nije moguce

malouuu filozofije

• Zhajk

Da si pijan ne bi uspeo ovo da napišeš

• SnimaFarrasta

a,brate,jebem ti sranje

• Војислав Шешељ

Светна нова година, свим свбима и осталима!
    Ваш војвода.

• Jabuchillo

Meśa
    Ne, ja zaista mislim da je to jadno. Ja sam to prerastao tamo neđe oko 15 godine, a ti ako se upravljaš po tome da ti drugi određuju kojim danima ćeš bit srećan, onda izvoli slobodno, ja te kočit neću.

Šta god da si želeo da kažeš ovim, blago tebi. Nemam nameru da se svađam.

SnimaFarrasta
    to bi bilo lepo,ali jednostavno nije moguce
    malouuu filozofije

Hm, u pravu si... Ne može svima da bude lepo. Eh, da sam razmišljao o tome ranije, verovatno ne bih otvorio temu, i ne bi ljudi traćili vreme na njoj...

Zhajk
    Da si pijan ne bi uspeo ovo da napišeš

Razumljiva mi je tvoja sumnjičavost. I ja se sada čudim kako sam to uspeo da napišem. Ne mogu ti pružiti nikakav dokaz da sam bio pijan, na tebi je da l' ćeš mi verovati na reč.

Војислав Шешељ
    Светна нова година, свим свбима и осталима!
    Ваш војвода.

Hvala g-dine, i vama takođe. Sve najbolje. :)

• ninka_92

ХРИСТО СТОИЧКОВ!

• M

htio sam da ti kažem da ti je glupa priča i da ne ideš po sajtu i crnjačiš ljude sa svojim glupavim nezanimljivim sektaškim praznicima. je l ti sad jasno?

ubij se. ako mi stvarno želiš sreću onda se ubij, to bi me najviše usrećilo. i ti i tebi slični.

čekam.

• ninka_92

Што си болан Месја хејтер, пусти момка.

• M

nisam hejter, samo ne volim da mi neko glavu otvara zbog gluposti.

jabučilo, jesi se fino proveo za novu, je l da da je ova bila najbolja dosad? hajde, napiši to.

• ninka_92

Мени би ваљало да је неко отвори, нагруваше ми звучници синоћ неки притисак у главу.

• M

izađi napolje jabučilo, idi od kuće do kuće i čestitaj im najnoviju novu godinu. blamiraj se još malo.

• M

đe si jabučilo, ajde čekamo te svi, poranili smo jutros na vukajliju da vidimo ko će prvi da otvori temu o najljepšem i njadivnijem događaju, da vidimo šta će fino da nam poželi.

• Jabuchillo

Meśa
    htio sam da ti kažem da ti je glupa priča i da ne ideš po sajtu i crnjačiš ljude sa svojim glupavim nezanimljivim sektaškim praznicima. je l ti sad jasno?

ubij se. ako mi stvarno želiš sreću onda se ubij, to bi me najviše usrećilo. i ti i tebi slični.

čekam.

Pa, zapravo, nije mi jasno.
    Kao prvo, zbog čega me sada vređaš? Ako sam te uvredio nečim što sam rekao, onda izvini, ali nisam nameravao da te zajebavam.
    Kao drugo, kakvi "glupi nezanimljivi sektaški praznici"? Novu godinu slave ljudi širom sveta, ne vidim šta je tu loše?
    I, kao treće, koji je tvoj problem? Ako si nervozan zbog nečega drugog, nemoj da se iživljavaš ovde. Rekao sam da ne želim da se svađam. Idi odmori malo, verovatno si prećer'o za doček.

• M

jabučilo, rasprava sa osobama koje otvaraju ovakve i slične tema je uzaludna. trošenje vremena.

odrasti, pokušaj da shvatiš šta je zaista bitno u životu. to ti ja želim.

• Jabuchillo

mešo, ako je trošenje vremena, zbog čega se onda zadržavaš ovde već par sati?

odrasti, pokušaj da shvatiš šta je zaista bitno u životu. to ti ja želim.

I ja tebi isto to želim. Sve najbolje.

• Марко 

Пустите човека, ите у пичку материну.

• Jericho

Napusite se kurca svi sto ste napali coveka, nacestitam vam se svima nove godine!

• Радјард Куплунг

Meśa, Meśa mala svaku noć do zore.

• Facafacaa

Meщo, немо' тако, и ти си некад био деца

• Sanitarni čvor

srecno novo pustanje bobe i marije!

• Skočimiš

OVAMOOOOOOOO CIGANIIII ZAUZMITE MESTOOOO OOOOO CIGANI SNJOMSAAAAM SLUŠAO VAŠ ČESTOOOO!

• Шерлок

Kao prvo, zbog čega me sada vređaš?

И даље не капирам како неког може да увриједи нешто што је на неком сајту написао неки рендом лик са интернета који живи у курац далеко од тебе, јеботе. Ми смо само сличице и имена на твом монитору, ако стиснеш икс нећеш нас више ни гледати, је л могуће да ти наше ријечи толико значе да чак могу и да те увриједе? Ај рили донт гет ит.
    Срећна вам нова, и уздравље.

• Sanitarni čvor

najbolje jos i da se svadjate na ovaj sveti dan.

• Jabuchillo

И даље не капирам како неког може да увриједи нешто што је на неком сајту написао неки рендом лик са интернета који живи у курац далеко од тебе, јеботе. Ми смо само сличице и имена на твом монитору, ако стиснеш икс нећеш нас више ни гледати, је л могуће да ти наше ријечи толико значе да чак могу и да те увриједе? Ај рили донт гет ит.
    Срећна вам нова, и уздравље.

Pročitaj opet moj komentar. Nisam rekao da me je uvredio, već da me vređa, postoji razlika između te dve stvari.

• Шерлок

И ово што каже Санитарни, зајебите, израшће вам чир!

• Facafacaa

Шерлоке, пуши курац.

• Valdemar

Rekoh sinoć, oprostitie na ponavljanju:
    Svim mawim dushicama sa Vuke zhelim mnogo srece i ljubawi, normalnom narodu uspeha, para i zdravlja, a frikovima ispunjenje svih bizarnih i mračnih želja u nastupajućoj godini. Čirs, nazdravlje, mwa!

• Skočimiš

NOJJARSKONCERT!

Samo zbog toga volim ovu vatikansku novu godinu.

• Pepe González

SREĆNA NOVA GODINA CENJENOM AUTORSTVU VUKAJLIJE, DA U NOVOJ PIŠETE DEFINICIJE SA PRELDŽIJSKOM TEMAT'KOM, BUDETE MEHKI, VRCOGUZNI, VISPRENI I BUCMASTI OD LUKSA SFAMELIJOM.
    http://www.youtube.com/watch?v=0_STzSE3JFc

• Tračica

е лјуди ја сам кул

• Hogar_Strašni™

SRETNA NOVA GODINA LUKSU I NJEGOVOJ FAMILIJI UZ ŽELJE ZA DOBRO ZDRAVLJE I MNOGO LEPIH TRENUTAKA

POZDRAV ISKRAJINE!

http://www.youtube.com/watch?v=6zT167fb5o4

• Шерлок

Facafacaa
    Шерлоке, пуши курац.

ОПАА ВРИЈЕЂАЊЕ, САМОБАНУЈ СЕ !!2

• paninaro

Stranu i po je tema bila dostojanstvena a viđi je sad

• Sanitarni čvor

daj ne kadi temu sa tim romanticnim romom.ta muzika je toliko pederska da nije ni za zene.

• Leprikon

ти си само љубоморан, јер жељко јебе!