pljuvanje koga?
ja sam napravio dupli za pljuvanje gluposti..
davno bilo...
nije mi bilo pravo kad ostavim komentar na glupost a taj me posle hejtuje...a ne volim da kukam modovima "e neko me hejtovao"...
davno bilo, super sam se zezao...sad i ne primecujem ko i kad i dal me neko hejtuje...
ako mi berujete nemam pojma ni koliko pojena imam...

Кристина, јеботе, искулирај. И немој ми капс, и онако не видим на очи. А и боле ме што су теме дебилне. 80% аутора одавде су у најмању руку идиоти, тако да ове теме заправо одишу неком продуховљеношћу у таквој екипи.
Лули, колико год сам се трудио да напишем лошу дефиницију, увек је завршила у солидном плусу, што не значи да много добро пишем него да има брдо павијана.
Meni uopšte nije jasno za koji će vam kurac dupli nalog(zi) ?!Meni su originalni nalog stavili, manje - više, opravdano na stub srama. To me je, recimo, pogodilo i više ne želim da ga koristim. Prvo nisam hteo da dolazim na Vukajliju, ali volim da napišem tu i tamo koju glupost, čisto da nekoga nasmejem. I otvorim ti ja tako ovaj dupli, napišem neka svoja sranja, i šta se dešava? To što Reme kaže "znao sam da si ti" se više ne dešava. Niko ne prepoznaje moj "stil", ako ga je uopšte i bilo. A pre, hvalospevi na račun prepoznatljivosti mojih definicija. I tako ti ja otkrijem da svi ustvari lažu, ne bi li se uvukli, ne bi li im ti dao lajk i tu se razočaram, ubijem se i odem da popijem pivo.

Ova tema je smor u najavi, i već ima sličnih. Sajt je tako dosadan u poslednje vrijeme da moram da postujem na ovakvim temama. Prije godinu dana ne bi mi palo na pamet da kucam po ovakvim temama. Reme, zar moraš da ispuniš mjesečnu kvotu sa otvaranjem tema?
Imam dupli jer me je Džimi banovao jednom i meni se nije dalo čekati 3-4 dana da se vratim.
Ajde sad da pljujemo ljude koji pljuju sa duplog, a onda oni neka uđu sa duplog da pljuju i mi ćemo da pravimo duple da se dupliramo i da pljunemo ko dalje pljune pobedio a oni će se razbesneti i reći "O živote našta me osudi" i počeće da plaču nad svojim tužnim životom i prestaće da pljuju sa duplog i da jedu slatko na zadušnice i mi ćemo da pobedimo. Ajde. Ajde. Ajde.

Један дупли као да и није дупли, јер се зове ФејзБукснетина. Само идиот може да помисли да је то нпр. каизенов дупли.
А са других дуплих идем и коментаришем оне који су мени коментарисали са дуплих, док нисам знао да су то они. Као нпр код Славка што сам радио. Јер је он тако са ЛегоКоцкара радио. Дупли се дуплим избија.
Али више не радим ни то, јер су ми сви дупли сем горепоменутог бановани.