Пљување са дуплог - најпедерскији чин задриглог нолајфера
  • Сантјаго Коровјов

Зашто људи ово раде? А после су кул са свима, кад су са оригиналног налога ту.

• Tračica

Odsustvo mudiju.

•  električar

Ja pljujem sa duplog ali svi znaju ko sam. To što se neki kriju sve govori o njima. Mada možda ljudi vole da malo eksperimentišu, da vide kako se ostali ponašaju u takvim situacijama. Kao kad se maskiraš u provalnika i siluješ sopstvenu ženu lolo

• Сантјаго Коровјов

Нема таквих тестера овде Елек. :)

• javio

pljuvanje koga?

ja sam napravio dupli za pljuvanje gluposti..

davno bilo...

nije mi bilo pravo kad ostavim komentar na glupost a taj me posle hejtuje...a ne volim da kukam modovima "e neko me hejtovao"...

davno bilo, super sam se zezao...sad i ne primecujem ko i kad i dal me neko hejtuje...

ako mi berujete nemam pojma ni koliko pojena imam...

• дупло в

trudim se da ne ulazim u konflikte sa ljudima sa kojima sam dobar sa original naloga.
    najjača je fora što me neki ljudi ovakvog gotive, a "pravog" mene ne mirišu :D

dopuna: poslali javio i ja u istoj sekudni i zaključali temu, pa sam obrisao pa opet postovao

• Фејзбукманијак

Зашто људи ово раде?

питај Славка

• Сантјаго Коровјов

Не то Јави, него да одем ја сад на неки рандом дупли за који нико не зна, и дођем и напљујем те овде. Вратим се на Ремеа и кул смо. Било би педерски. На то мислим.

• Сантјаго Коровјов

Фејзе, ајд' леба ти не сери са Славком, молим те. :)

• javio

to jest Reme, al ja to ne radim...malo mi bode oci naslov pa sam se ubacio...

• Сантјаго Коровјов

Знам да не радиш.

• дупло в

e ljudi, ja sam hteo da se otkrijem uskoro, ali je kostić večeras pokušao da me izblefira kako je provalio ko sam.

valjda se nadao da ću mu sam reći ili da ću reći svima samo da bih ga preduhitrio.

zato odlažem, da ne ispadne da mu je uspela zamisao.

•  električar

Fejze jebo te Slavk0 lolo

Reme idem da probam pa ti javljam.

• Сантјаго Коровјов

trudim se da ne ulazim u konflikte sa ljudima sa kojima sam dobar sa original naloga.

Зашто?

• Šalabajzer

Meni uopšte nije jasno za koji će vam kurac dupli nalog(zi) ?!

• Сантјаго Коровјов

Шалабе, повремено хоћу да напишем дефку, а да људи не знају ко сам, чисто да видим је л' у питању стара слава или добро пишем.

• Сантјаго Коровјов

И да видим колико је тешко скупити 50 поена. :)

• bvdlga

Meni je pederski samo stvaranje tog duplog naloga i njegovo postojanje...

• Lullaby

jes vala, reme, zaboravili smo na te muke da se dođe do 50 ppoena :)

• дупло в

i da ne stradaju definicije zbog opravdane kritike.
    mada se posle navučeš i kreneš da se zajebavaš na sve moguće i nemoguće načine.

• Сантјаго Коровјов

Лули није ми требало пуно времена да дођем до тих 50 бодова ни са Смаремеа ни са Војислава Шешеља.

• StrajaKg

pročitao naslov i dao sam plus, toliko.

• Šalabajzer

Шалабе, повремено хоћу да напишем дефку, а да људи не знају ко сам, чисто да видим је л' у питању стара слава или добро пишем.

Pa prvo ocijeniš definiciju, pa onda vidiš ko je autor. A ovi pratioci, jebemliga, meščini da i nema pretjerane vajde od tog...

• Сантјаго Коровјов

И не разумем зашто људи сикћу на Страју.

• Tračica

није ми требало пуно времена да дођем до тих 50 бодова ни са Смаремеа ни са Војислава Шешеља.

Ah a ti si Voja..

• Сантјаго Коровјов

Шалабе има веруј ми. А и људи у једном тренутку почели да препознају моје дефиниције.

• Lullaby

brate reme, mene nedavno izlajkovaše na duplom, ne moš vjerovat.
    a prvo nešto definisah, i ne mogu da se načudim kolko ocjena dobijama, i ekstra defka ocijenjena, ono komentara brdo. a ja nešto bezveze lupila, čisto da ne lupam s ovog..

• Christine

REME, RASPALI, DOSADAN SI I TRANSFERIŠEŠ I TEME SU TI DEBILNE!!!

pošto sam žeMsko, ovo je slavko napisao. ali to ne znate.

• Сантјаго Коровјов

Кристина, јеботе, искулирај. И немој ми капс, и онако не видим на очи. А и боле ме што су теме дебилне. 80% аутора одавде су у најмању руку идиоти, тако да ове теме заправо одишу неком продуховљеношћу у таквој екипи.
    Лули, колико год сам се трудио да напишем лошу дефиницију, увек је завршила у солидном плусу, што не значи да много добро пишем него да има брдо павијана.

• Nata4Mika

Реме, не очекујеш да ти се јаве сад ти што хејтују са дуплог и да ти кажу зашто то раде?
    А ако питаш шта остали мисле, па.. Дао си одговор у наслову

• Christine

pobogu, reme, ovo je bila šala.. :D
    samo te, eto, hejtujem sa duplog :D

• Сантјаго Коровјов

Ништа не очекујем Нато. Тренутно сам запао у неко го курац расположење, мислим да би ми пријало да блејим сам у некој вукојебини што даље од сопствене собе. Мука ми је кад видим оне књижурине побацане по поду и ове зидове. Зато се и просеравам оволико. Па сам осетљивији на неке ствари.

• Сантјаго Коровјов

Кристина, прочитај овај мој пост изнад.

• Nata4Mika

Каце курчиш, оћеш да будеш ко Млата лоло

• Сантјаго Коровјов

Јок бре, није до тога. Оет тренурно кидам како знам.

• Eza

Meni uopšte nije jasno za koji će vam kurac dupli nalog(zi) ?!

Meni su originalni nalog stavili, manje - više, opravdano na stub srama. To me je, recimo, pogodilo i više ne želim da ga koristim. Prvo nisam hteo da dolazim na Vukajliju, ali volim da napišem tu i tamo koju glupost, čisto da nekoga nasmejem. I otvorim ti ja tako ovaj dupli, napišem neka svoja sranja, i šta se dešava? To što Reme kaže "znao sam da si ti" se više ne dešava. Niko ne prepoznaje moj "stil", ako ga je uopšte i bilo. A pre, hvalospevi na račun prepoznatljivosti mojih definicija. I tako ti ja otkrijem da svi ustvari lažu, ne bi li se uvukli, ne bi li im ti dao lajk i tu se razočaram, ubijem se i odem da popijem pivo.

• Šalabajzer

Jebiga, ja ne mogu ni zamisliti da me nešto odavde pogodi...

• Dub

Ova tema je smor u najavi, i već ima sličnih. Sajt je tako dosadan u poslednje vrijeme da moram da postujem na ovakvim temama. Prije godinu dana ne bi mi palo na pamet da kucam po ovakvim temama. Reme, zar moraš da ispuniš mjesečnu kvotu sa otvaranjem tema?
    Imam dupli jer me je Džimi banovao jednom i meni se nije dalo čekati 3-4 dana da se vratim.

• Сантјаго Коровјов

Знам за твој дупли Дубе. :)

• Moćni Ming

Reme ti si idijot i tema ti je retardirana... O.o jao, :šljas u čelo: pa ne pišem sa duplog...

• Дејс!

Реме шта си полудео! Иди учи тај ОЕТ људи то вуку годинама! Отвараш овде поновљене теме! :Д

Немам дуплог, никад нећу да га имам! ОПА!

• Dub

DOLE Z GLUPIM TEMAMA!! OVA TEMA VAPI ZA DOBRIM STARIM KATANCEM.

• Dub

Keca ili dvojku?

• Давид

Ово је као да си пито што људи оговарају или што људи лажу... па људи.

• Луди Чак

Odsustvo mudiju.

+1

• syngrafeas

Ajde sad da pljujemo ljude koji pljuju sa duplog, a onda oni neka uđu sa duplog da pljuju i mi ćemo da pravimo duple da se dupliramo i da pljunemo ko dalje pljune pobedio a oni će se razbesneti i reći "O živote našta me osudi" i počeće da plaču nad svojim tužnim životom i prestaće da pljuju sa duplog i da jedu slatko na zadušnice i mi ćemo da pobedimo. Ajde. Ajde. Ajde.

• Букснетина™

Један дупли као да и није дупли, јер се зове ФејзБукснетина. Само идиот може да помисли да је то нпр. каизенов дупли.
    А са других дуплих идем и коментаришем оне који су мени коментарисали са дуплих, док нисам знао да су то они. Као нпр код Славка што сам радио. Јер је он тако са ЛегоКоцкара радио. Дупли се дуплим избија.
    Али више не радим ни то, јер су ми сви дупли сем горепоменутог бановани.

• Butt

Samo jedanput sam napljuvala jednog autora sa duplog (mada sam mislila da znaju svi da je to moj dupli, jedno trinaest puta sam to rekla) i žešće se zajebala, skontavši da je taj autor možda jedan od najboljih na vukajliji, iako me je ovako nervirao. Nači, nikad više:)