INTERNEŠNL KEPS LOK DEJ - 28. jun
  • Хујо Смрад

28. juna je svecki dan kaps loka. El može da nas na taj dan ne banujete za kapsovanje? da možemo da se deremo ko budale beuz straha?

• don_brate

ахахахаххахаха

• Towelie_

Ladno kapslok ima svoj dan. Podrzavam predlog.

• Скелетор

JAO JEDVA ČEKAM! AL MOŽEMO MI ŠTO ŠIFTUJEMO DUČETSYVUJEMO?

• Хујо Смрад

MOŽU SVI DUČESTVUJU AKO DAJU MUDERATORI. AKO NE, JA 28. DOBIJAM BAN JER MORA DA SE PROSLAVI!!!

• Скелетор

ništa onda, čekamo taj dvajs i neki jun.

• Bruce

28 June and 22 October are annually marked as International Caps Lock Days as a parody holiday first noted in 2000.34 Rivaling Caps Lock Days have been since set up, such as 22 August.5

Daklem, Wiki kaže da je parodija, da postoje tri dana i da je to nepriznato. Banovaću kao i do sad, ali zato što smatram da je u pitanju nemogućnost provere da li je kapsovanje ili šiftovanje - ko mi pruži dokaz da je ćiftovao umesto kapsovao biće odbanovan... :)

• En_Dotter

Не знам кад сам последњи пут користио капс лок за писање. Једино ко хотки у игрицама, тако да ја само шифтујем. ЈАСНО?

• Champy

ovo sam pisao jednom rukom

• dusan1001

JA UVEK ŠIFTUJEM KAD PIŠEM VELIKA SLOVA

• Bruce

Не знам кад сам последњи пут користио капс лок за писање. Једино ко хотки у игрицама, тако да ја само шифтујем. ЈАСНО?

I ja treba da verujem na reč?

• Хујо Смрад

28 June and 22 October are annually marked as International Caps Lock Days as a parody holiday first noted in 2000.34 Rivaling Caps Lock Days have been since set up, such as 22 August.5

Daklem, Wiki kaže da je parodija, da postoje tri dana i da je to nepriznato. Banovaću kao i do sad, ali zato što smatram da je u pitanju nemogućnost provere da li je kapsovanje ili šiftovanje - ko mi pruži dokaz da je ćiftovao umesto kapsovao biće odbanovan... :)

Nigde ne piše da je nepriznat, al doro. Nisam ni verovao da će da nas pustite, al' red je bio da probam. Može lok ako ne daš.

• En_Dotter

Ај реално сад... Колико људи знаш да заиста користе капс, а колико их знаш да шифтују?

• dusan1001

JEL MOŽEMO DA OTVORIMO TEMU DA SE UPIŠEMO SVI KOJI DRŽE ŠIFT KAD PIŠU VELIKIM SLOVIMA DA ZNATE KOGA DA BANUJETE A KOGA NE

• paninaro

a zašto bi iko pisao velikim slovima?

• Марко 

Posto je to na Vidovdan, mozemo ceo dan da se deremo "KUD GOD DA KRENEM TEBI SE VRACAM PONOVO! KO DA MI OTME IZ MOJE DUSE NINKA KOSOVO!"

• Bruce

as a parody holiday

Ovde piše da je nepriznat, mene lično zabole, ja banujem samo kad je definicija pisana cela velikim slovima, a i onda samo na jedan dan - obavestite me dan ranije, pa ću vam otvoriti temu za kepsovanje i šiftovanje i onda imate moju dozvolu (koja vam ionako ništa ne znači, jer bi svejedno to radili, hnjo, hnjo) da na toj temi radite šta hoćete (U GRANICAMA NORMALE, DAKLE BEZ JEBANJA). Može tako?

@En_Dotter: uvek kažem "pisanje velikim slovima" kao razlog bana, uvažavam mišljenje bivše koleginice mylyce po tom pitanju jer zaista ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo kao što rekoh gore:

zato što smatram da je u pitanju nemogućnost provere da li je kapsovanje ili šiftovanje

• Bruce

A mogao bih taj dan i da zatražim vlastito izuzeće pa da uopšte ne dođem na sajt?

• Duče

Сви ће ДУЧЕствују.

• Сантјаго Коровјов

Мени је шифт излизанији од капса. Могу и да пошаљем слику и једног и другог дугмета као доказ.

• Duče

ja netju

Зашто нећеш ДУЧЕствујеш?!

• dusan1001

Reme mudro zboriš al jbg ja kupio novu tastaturu koja nije izlizana potražiću staru tamo se jasno vidi!!!

• paninaro

Зашто нећеш ДУЧЕствујеш?!

mrsko mi je da kucam velika slova. crnogorac sam, kuća mi ga daje :)

• Шоми 

ЈБТ САМО НЕКЕ ПОДЕЛЕ И КЛАНОВИ, ТЕ КАПСЕРИ, ТЕ ШИФТЕРИ... УЈЕДИНИМО СЕ, БИТНА СУ ВЕЛИКА СЛОВА А НЕ КАКО СЕ ДОЛАЗИ ДО ЊИХ! ВЕЛИКО СЛОВО ЈЕБЕ МАЛО, АУТОРИТЕТ И САМОПОУЗДАЊЕ МУ ПОМЕРА!

• RendaiM

spremijo potencijal u spreju. spešal edišon za prštanje po tastaturi

• Bruce

Šomi, čekaj praznik, nemoj da ga propustiš zbog neiskustva :)

• Скелетор

na mojoj tastaturi umesto 'shift' piše samo 'ii' i to na kraju, ne zajebavam se...
    al stara je jedno 6 godina i jače.

• Скелетор

SREĆAN VAM KEPSLOK DAN; DA STE ŽIVI I ZDRAVI JOŠ MNOGO GODINA I U ZDRAVLJU ŠIFTOVALI!

• ninka_92

MIR BOŽIJI, KAPS LOK SE RODI!

• Warner von Latinsche

KEPS KEPS
    KEPS TI JE ŠESNEES GODINA

• Сантјаго Коровјов

ЈА ШИФТУЈЕМ! КАПС ЛОК ЈЕ ЗА ДУКАТЛИЈЕ И ПОЗЕРЕ!

• DeadKenny

AJ NEK JE SRECNO DOMACINE! DA SMO ZIVI I ZDRAVI I VAZDA KEPSOVALI!

• Јованча

ШТЕТА ШТО ЋЕ ОВАЈ ДАН ДА НАМ ПРОЂЕ ДОК КАЖЕШ КЕПС!

• Warner von Latinsche

SEDMI SPRAT I KEPS U STANU

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.