Kapiram ja da je znanje hrana prosečnog homosapiensa još od paleolita, ali koj' kurac je sve potrebno servirati sada i odma'?
Novine: Predsedniče, dajte nam svoj plan za sledeće 4 godine, šta ćete sa srbima na kosovu, šta ćete sa Kosovom, šta ćete sa ovim, šta sa onim?
Predsednik: To, to, to i to.
Novine: A kako, a kada, a čime, a gde?Vukajlija:
Kaizen: Uvešću bedževe.
Lullaby: Otvoriću temu sa predlozima za bedževe.Forum Vukajlije: A kada će biti, a šta će biti na njima, a ko će ih dobiti, a gde je moja rasna crnka iz Abu-Dabija sa megalomanskim dojkarama i inženjerskom platom, da je tršim u njenoj vili na Dedinju, da mi rađa male crnce koji će pampračiti Beogradske emo cave kurčinama u malene pičiće, dok ih ja sa setom gledam i pričam: RO-DI-LO!?
D'izvinete na retardiranim primerima. A jesu retardirani ukurac.
Uostalom, da se vratim na temu. Čemu tolika radoznalost, ljudi i decxatzi?
Zar ne možete sačekati da vidite o čemu se radi, nego vam je lakše da mesec dana lupate glavu o istom i smišljate 500 stvari o tome, koje verovatno neće ni biti tu?

ja apsolutno nisam radoznala
tako me zaboli dupe za sve na ovom svijetu
ustanem, doručkuje, radi m taj dan ono što mi se radi il što moram raditi i legnem spavati
nikad se nisam pitala šta donosi sutra
bitno mi je samo da mi je danas, u ovom momentu fino, a fino mi jestem00t ni ja ne kontam zašto su ljudi toliko radoznali, zašto brinu, bla bla
ajd ono, ljudi koji imaju djecu, ljudi o kojima ovise neki, pa ono, kao radi neke sigurnosti ih zanima šta donosi sutra
al čemu briga ako imaš 20ak godina, nemaš ni kuče ni mače.... opustise, uživaj :DDD- VMA SPAVALICE MURŠ BOLAN, SAD ME NATJERA U RAZMIŠLJANJE :PPP
Ju! Samo to ne! Nikako ne želimo da se tako nešto jezivo dogodi. Razmišljanje je fashion no-no. To je fuj, to je kakano. To nije društveno prihvatljivo.
- V
Je l' to kao sad neki zajeb, šta li? Kakav si gospodar satire i komedije. NE.
- V
Odnosilo se na Sunčicu.
- V
Ali da, može da se primeni i na ostale.
- VKo je Sunčica?
Sunshine, jbt.

Не зајебавајте људи , ко да не знате да смо сви природно радознали. Како би они јебени пећинци провалили да курац иде у пичку да нам Бог није подарио радозналост ? Како би открили ватру ? Како би наука напредовала ? Како би могли да живимо а да се не питамо "чему ово служи" ? Кашиком би набадали шнице , а виљушком јели пасуљ.

Капирам да нисте сви чули ону причицу о Исаку Брауну.
"Кад се ђеца врате из школе родитељи их са врата питају :
-Како вам је било у школи ?
Мене је моја мајка увијек питала:
-Јеси ли данас поставио неко питање ?
Ја сам увијек само махао главом , али сам онда схватио да могу нешто интересантно да питам професоре , так сам их све више и више изненађивао , и та радозналост ми је донијела Нобелову награду."
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.