Da li kompjuter može da namiriše hranu
  • dusan1001

Već neko vreme me muči ovo pitanje.Navikao sam da večeram ili ispred kompjutera il ispred tv-a i primetio sam da se otkako stavljam komp na sleep sam upali kad stavim tanjir na sto.Ne pipnem ništa ni miša ni monitor samo stavim tanjir na sto i on se upali.
    Evo i sad seo za komp da jedem pošto sam sam u kući i smor mi da sedim u trpezariji i sam se upalio.
    Imal neko odgovor na ovaj fenomen.

• Букснетина™

Кад ставиш тањир на сто ствара се мини потрес који проузрокује престанак спавања твога компјутера.

Али баш минијатурни потрес, али је он довољан да дрмне миша и да га разбуди.

Др Ксна

• Шљиворад Тртовић™

Кад ставиш тањир на сто ствара се мини потрес који проузрокује престанак спавања твога компјутера.

Ксна кобјасниЈо!

• Sub Focus

Naučnici sa Tehnološkog instituta u Masačusetsu su otkrili da kompjuter ipak može da namiriše hranu. Naime brižljivim ispitivanjem je dokazano da tranzistori u električnim kolima u kućištu imaju sposobnost da proizvode neurotransmitere. To znači da mogu da odgovore na mirisni nadražaj tako što će proizvesti supstance koje uspevaju da prenesu nadražaj najpre hemijskim a zatim elektronskim putem do procesora, što prouzrokuje povratnu informaciju - podizanje adrenalina i povećana glad, što dalje uzrokuje povećanu pažnju, odnosno uključivanje monitora.

Dipl. ing. Fokus

• paninaro

je li ti miš optički?

• Niko Ćosavić

Постоји одређена и мала радиоактивност виршли с љутим ајваром која одређеном амплитудом (истом) буди оне мале џиџа-биџе што изгледају к'о тепсије на оној зеленој тепсији у твом кућишту и онда се он пробуди.

• Skočimiš

Sad se postavlja pitanje - da li miš može da podigne sistem iz stendbaj moda...

• dusan1001

da li miš može da podigne sistem iz stendbaj moda

Nemere kad cimam miša ostane na sleep kad stavim tanjir uključi se zato mi neobično :)
    I jest optički

• Dzankee

Hhahahahaha Fokus objasnio!

• Peri d platapus

Takodje se postavlja i pitanje - koje travke tebi stavljaju u jelo? lololo

• dusan1001

Ima samo peršuna nema nedozvoljenih trava lolo

• Skočimiš

E, i meni se gasi kompjuter zbog hrane. Dakle - ima.

• dusan1001

Sad se setih nekog lika što je polio kopjuter čajem kad su mu rekli da je pun virusa i ovaj se pokvario dakle kompjuter vole hranu al nevole piće

• kizo

A kad ga ostaviš nasamo sa hranom, jel pojede?

• Natnat

Ako ima mrva u tastaturi, to znači da moraš da mu izbaciš sa menija gluten koji ne može da svari, a koga ima u brašnu. Ne znam kako stoje stvari sa laktozom.

• msmojne

Zanimljivo mi je to oko glutena. Šta ti se dešava ako ti smeta gluten a ne znaš ?

• dusan1001

Moj komjuter voli susam mrve retko ispadaju iz njega al susam redovno

• Скелетор

ovaj moj komp obožava kad prospem pivo po tastaturi, prosto je lud bez toga

• kizo

Šta ti se dešava ako ti smeta gluten a ne znaš ?

Onda saznaš da ti ne smeta.

• Natnat

Živiš u zabludi.

• kizo

Ili si Đovak.

• msmojne

Osetljivost na gluten je sada kao nešto u trendu, od kad ga je Đovak izbacio iz ishrane, svi su u fazonu smeta mi gluten...

• kizo

Bezglutenska dijeta je slengara za doping.

• dusan1001

Haha kizo definiši leba ti

• kizo

Aj ti, ja ne mogu od straha!

• Natnat

Ahaaaa. Evo i moje koleginice poludeše za testovima "tolerancije na namirnice". Plate po par hiljada nekim doktorima da bi im rekli da izbace sa jelovnika belo brašno, slatkiše i masnoće. To mi je još veće zaluđivanje od one "ishrane po krvnim grupama".

• msmojne

Na kraju ispadne smeš samo travu da paseš...

• msmojne

Na kraju ispadne smeš samo travu da paseš...

• paninaro

kao kad sam ja bio kod doktora za srce i rekao mi da smanjim hranu, cigarete i da se ne nerviram. 50 evra me koštalo da čujem nešto što bi mi svaka baba rekla.

• YouCantHandleTheTruћ

Бабе наплаћују више од 100, тако да си добро прошао.

• Skočimiš

Meni smeta gluten i izbacijo sam ga iz ishrane i od tada bolje jebem.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.