Lajkovi na fejsu i vukajlija tulbar(ako se tako zove)
  • Peri d platapus

Već duže vreme mi se ne pojavljuju lajkovi na fejsu, a jedno 2 nedelje mi ne radi ono obaveštenje kad odaberete nešto novo...reinstalirao sam tulbar, opet neće..takođe mi ne prikazuje pojedine slike na forumu, ali to je verovatno do mog interneta...

• Duče

custom vukajlija?

• kizo

Lajkovi na fb?

• Шерлок

Ни мени не ради оно обавештење за нове одабране дефке и просере; позадина, ембедовање слика и клипова на чету раде али обавештења на пристижу.

• АК

Taman sam hteo da te napljujem jer sam kontao da ti fejzbuk baguje. Mozda si zakacio neku bolescinu na netu, ortak je imao slican problem pa je rusio sistem i sada je okej.

• Перовић

Ни мени не ради оно обавештење за нове одабране дефке и просере; позадина, ембедовање слика и клипова на чету раде али обавештења на пристижу.

• Remac

Towelie smanji doživljaj.
    Kaizen je apdejtovao fleš pleyer na sajtu, možda to ima neke veze zašto vam ne radi. A i probajte da izbrišete kukije, i to je nešto mijenjao pa možda vam i to jebe aplikaciju.

• Peri d platapus

e, popravilo mi se ono obavestenje za nove defke :)
    Fejsllajci mi se i dalje ne vide, ali to je nebitno, ako ste mi popravili nesto, onda hvala, ako niste, ondak nista...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.