"Тако љепа, тако близу" или "Зове море"?
  • Л0Л

Ђе бисте у овом тренутку рађе ишли да вам неко поклони десет дана летовања, пун пансион све плаћено, фул сервис - у Хрватску или у Црну Гору?

• Rosoneri

U Montenegro jer ih Bajaga reklamira.

• Cenotaph

Kroejša.Vaj?Pa nikad nisam bio tamo.

• Vizard

Niko mi neće pokloniti deset dana letovanja.

• Фатман

Не бих ишао нигде.

Јел' сте провалили билборде "1244 острва"?

Чисто информативно, у Хрватској има 1246 острва по мојим информацијама, тако да ми није јасно који им је курац.

• Vizard

Ne znaju ni oni. Važno je da im je ljepa. I naša.

• Л0Л

Niko mi neće pokloniti deset dana letovanja.

Неће никоме, али причамо хипотетички, да ти поклоне, где би ишао...

Не бих ишао нигде.

А да мораш да бираш, да ти држе пиштољ уперен у главу бре лолололо

• Vizard

Hipotetički, kažeš. Ne dopada mi se tvoja hipoteza gari, ali ništa lično, meni se ionako ne dopadaju ljudi koji postavljaju hipoteze.

• СМарко

Ја у Црну Гору, бољи су они... Нема бољег народа од Црногораца.

• Christine

hrvatsko primorje je predivno, 'oću tamo.
    :)

• Фатман

У сваком случају, радије бих ишао у Хрватску, Црногорци су ми се попели на курац.

• n

Išla bih vrlo rado u Hrvatsku.
    U Crno Goru teeeeško, čak i da mi plate.

Inače ću na Tasos.

• Š

Ja ću ove godine u Grčku da trošim pare,Crna Gora mi se na glavu popela :)

• En_Dotter

Мислим да нећу више да крочим у Црну Гору. За Хрватску ме заболе, можда и одем. Одо негде де нисам био.

• Remac

kada bih morao da biram izmedju Crne Gore i Hrvatske, izabrao bi selo svoje i one bazene dje mjenjaju vodu jednom u 10 dana...

• Bruce

Чисто информативно, у Хрватској има 1246 острва по мојим информацијама, тако да ми није јасно који им је курац.

Subliminalna reklama, Srbima ostaje u glavi broj 12/44 lakše nego 1246...

• Butt

kada bih morao da biram izmedju Crne Gore i Hrvatske, izabrao bi selo svoje i one bazene dje mjenjaju vodu jednom u 10 dana...

Ditto. Crna Gora, ok, ali svako ko ima decu, dvaput mora da se zapita ako ide u Hrvatsku.

• Majmunovski

Crna Gora,jebiga ponos je ponos, ni Crnogorce ne volim preterano al u poredjenju sa Hrvatima ih obozavam.

• Remac

Sta Ditto, sta znaci to koji djavo?

• Bruce

-||- oznaka za ponavljanje - Ameri kažu Ditto...

• Remac

Joj kolko sam glup, jel i vas sramota sto ste ovo morali da procitate?

• Butt

Nisi ti glup, nego sam ja strani plaćenik i domaći izdajnik koji koristi američke izraze:)

(mada je reč latinsko/italijanskog porekla, ako me sećanje služi...)

• Remac

cekam nekog muskarca da mi odgovori, vi zene to uljepsavate...

• Bruce

italijanski za "rečeno", ali Ameri ga koriste bez prevoda, kao i gomilu drugih stvari za koje ne znaju značenje...

• Remac

de bolan mani se toga, reci mi svoj utisak koliko te bilo sramota sto sam se prosuo.... : )

• Verbalni GzV

Hrvatska - Tako lepa , tako genocidna .
    Sa užitkom letujte tamo gde vam dedove pobiše.

Inače ja sam iz CG tako da..

• DP

grcka...sad mozes rucni top da prosvercujes a kamoli lake droge...carinici strajkuju.

• javio

Soko banja....ili Vrnjačka banja....ili tako nešto..kaki kurac da nosim pare srpskim neprijateljima....

• С

Ишао бих у српски Дубровник, што да не.

• a

Oftopikujete čoveku temu.
    Da mi plate sve išla bih u Hrvatsku. I to vrlo rado. Služili bi me Hrvati za džaba.
    Kul
    Jedino ne znam da li bi im smetali opušci- ako koji ispadne iz mojih ruku, inače to ne radim ali ta borovina....taj miris....te uspomene...
    Ovo drugo, što reče Remac

• Bruce

letovao sam godinama i u CG i u Hrvatskoj, otac mi je bio Baranin pa smo išli tamo dok mu je tetka bila živa, a posle u Hrvatsku... ne ide mi se ni u jednu od te dve države jer sve što znam dobrih ljudi u njima živi daleko od mora...

• Stefan_Tivat_2

Ajte vi u Grčku na proteste, ajte, pa će da vas nataknu ispred Partenona na pendrek, neće vam past više napamet.
    Mjesto da kao ljudi dođete kod mene u cg, nećemo mi mnogo da vam naplatimo :)

• Л0Л

Ишао бих у српски Дубровник, што да не.

Младене? :)

• Butt

cekam nekog muskarca da mi odgovori, vi zene to uljepsavate...

Da, mi ženskadija zaista uljepšavamo;)

Hrvatska - Tako lepa , tako genocidna .
    Sa užitkom letujte tamo gde vam dedove pobiše.

Znaš, nikad nećeš steći prijatelje s takvim stavom. Bilo je što je bilo, mene brine samo da li je sada bolje...

• Л0Л

mene brine samo da li je sada bolje...

Реално, зависи. Колико год волео Хрватску као земљу и неке људе у њој, неких људи и даље има који су идиоти. Али има их и код нас, тако да јебига... Мада, прошле године сам био, у ауту БГ таблица, длака ми с главе није фалила, ништа ауту није било, био паркиран испред Максимира...

• Pepe González

Ne bih išao nigde, nego pravac u Bosnu kući na selo, jurio mlade seljančice uspaljene, pio jeftinu pivu i krkao rolovane ćevape za 6 maraka.

• Remac

luksdoc moj coek jebo te kolje...

• Butt

Мада, прошле године сам био, у ауту БГ таблица, длака ми с главе није фалила, ништа ауту није било, био паркиран испред Максимира...

Mhm, ne znam. Da idem sam, ne bi mi bio problem. Ovako-ne još. Možda kroz pet-deset godina, kad oni budu u eu, pripitomljeni.

(al zaista treba da odem jednom u Hrvatsku i iz drugih razloga, mislim da mi je dužnost da posetim Jasenovac nekad u životu)

• leela

prosle godine sam bila u Zadru i na Pagu i to mi je jedno od najlepsih letovanja do sada.
    Tako, da ako pobedim u ovom hipotetickom nagradnom kvizu, hocu opet isto. :)
    Mada cu verovatno opet tamo svratiti i ove godine na neki dan...
    I bas me zanima da li je neko ko je bio tamo na moru imao nekih problema...ili samo vi sto niste bili tamo i sto su vam pricali ortaci ortakovih ortaka koji su bili znate koliko je zapravo sranje i kako su oni nepripitomljeni?

• a

Мада, прошле године сам био, у ауту БГ таблица, длака ми с главе није фалила, ништа ауту није било, био паркиран испред Максимира...

to je taj rezon
    dakle da se ponovim
    Ako mi neko plati sve ići ću, ni pare ne dam.
    Ni u tranzitu batice ako mi nije SPREMNIK pun k'o oko, gume i auto ispravno.

• Урош

Заменио бих тај поклон за паре и мудро инвестирао.

• Триша

Ja odlazim na Krf ovu godinu uz malo sreće, inače Crnogorci nemaju baš puno šansi za turizam pored Hrvatske. A još su probali da oteraju "paradajz" turiste od kojih su dobijali najviše love pa sad svi odlaze u Tursku il' Grčku.
    Kod CG-a je najlepša Boka Kotorska, em zbog starih gradova em što liči ko na fjord...

• Л0Л

Није то тај резон Ауроро, лик је питао да ли има проблема, ја сам рекао да нема. Да ме је питао какав је угођај рекао бих му да је то рај на земљи...

• Butt

I bas me zanima da li je neko ko je bio tamo na moru imao nekih problema...ili samo vi sto niste bili tamo i sto su vam pricali ortaci ortakovih ortaka koji su bili znate koliko je zapravo sranje i kako su oni nepripitomljeni?

Mislim da ne razumeš poentu onoga što sam napisao. Zapravo, mislim da ni ne želiš da razumeš poentu, al dobro.

Da sam sam (kondicijal), išao bih u Hrvatsku bez dileme.

Čitaj sad polako. Slobodno uzmi vremena.

• Predražinjo

Parkiraj ga tako sledeći put ispred Poljuda... kontam da ćeš ga naći na klocnama :)

• GM

лик је питао да ли има проблема, ја сам рекао да нема.

Није иста ситуација у северном делу кифле и у јужном. Био сам и у једном и у другом. Шта знам... ако бих плаћао, волео бих да одем негде где не морам стално да будем у некаквом грчу. Већина је ОК, али вероватноћа да налетиш на неку будалу није занемарљива. И треба избегавати почетак августа. Тад славе етничко чишћење.

• a

Заменио бих тај поклон за паре и мудро инвестирао.

:ustaje, aplaudira:
    Zaključajte temu. Ionako mislim da je otvorena zbog sasvim druge stvari.

• tonre

Svako leto i u Crnu Goru i u Hrvatsku.

• a

Prijateljstva su jedno, rodbina je drugo, posao treće a turizam sasvim četvrta stvar.
    Dati nekom milju evra za deset dana a cvikati DA LI ĆE ili NEĆE ti neko razbiti auto, labrnju ili bilo šta slično je po meni čist debilizam. Ideš da odmoriš jebote a ne da stojiš na terasi i gledaš u auto ili da se kao što npr.moji zeničani, muslimani rade, pretvaraš da se ne zoveš tako kako se zoveš je već vrhunac debilizma.
    To je zasad tako, a veruj mi da je bilo slučajeva i u staroj državi gde su ti povremeno davali do znanja da nisi dobrodošao.