Otvaram temu za diskusiju o futsalu uopšte,kao i o Svetskom Pevenstvu koje se trenutno održava na Tajlandu,na kome učestvuje i naša reprezentacija.
Završeno je prvo kolo,a šampionat je počeo 1. novembra.Na prvenstvu učestvuje 24 ekipe, podeljenih u 6 grupa po 4
Osmina finala:Paragvaj-Portugal 1:4
Ukrajina-Japan 6:3
Španija-Tajland 7:1
Iran-Kolumbija 1:2
Italija-Egipat 5:1
Brazil-Panama 16:0
Rusija-Češka 3:0
Srbija:Argentina 1:2Četvrt finale(sve utakmice se igraju u sredu)10:00 Argentina-Brazil
12:30 Kolumbija-Ukrajina
12:30 Portugal-Italija
15:00 Španija-RusijaPolufinale:Španija-Italija 4:1
Brazil-Kolumbija 3:1FINALE18.11.
Španija-Brazil
Ако којим случајем прођемо групу, а вјерујем да хоћемо, највјероватније идемо на Аргентину. Каква нам је постава, али и ротација, мислим да можемо да их прођемо, јер у малом фудбалу, Аргентинци немају Месија. Послије тога, скоро сигурно идемо на Бразил од кога пуцамо, јер смо тако у могућности. Бразил је најјачи. Они могу да направе 10 постава, а да нас и тада побједе. Шпанија је одмах ту негдје, они играју мало тврђе од Бразилаца, па ако дају гол дају, али тешко. Укратко, јаке су све репрезентације у којима играју натурализовани Бразилци, а то су богате земље као што су Русија. Наш реалан домет је четвртфинале. Све преко тога била би научна фантастика, али заиста. Још ако се разбрани Аксентијевић, не сумњам да ћемо остварити добар резултат.

http://static.kupindoslike.com/golovi-za-mali-fudbal_slika_O_1087271.jpg
Ово, ово, на овооо сам мислијо.

Znate kako, kontam da je ovo mali fudbal, tj na malom terenu sa rukometnim golovima, ali u sali, sad se zove futsal ali kako se pre zvao?
Svi mi igramo napolju fudbal na rukometnim golovima, na betonu ili travi, kako se to zove, fuca mislim ili kako? Šta je street football, to je outdoors ali na koje golove?

I danas dobra partija naše reprezentacije u futsalu . Ovaj put , posle pobede nad Egiptom ( 3 - 1 ) , svladana je selekcija Kuvajta još ubedljivije ( 7 - 2 ) . Evo i trenutne tabele naše grupe :
1. Srbija 2 2 0 0 +7 6
2. Egipat 2 1 0 1 +3 3
3. Češka 2 1 0 1 -4 3
4. Kuvajt 2 0 0 2 -6 0Sledeće ( poslednje ) kolo igra se u petak , a sastaju se Srbija - Češka i Egipat - Kuvajt .

ne znam stvarno vidi na fifa.com ja tu gledam