Светско првенство - ШПАНИЈА 2014
  • Thilmo

Тачно за месец дана креће Мундобаскет у Шпанији. Ево и група.
    http://www.sillonbol.com/var/ezflow_site/storage/images/baloncesto/europa/mundobasket-2014-las-trampas-campan/59188-3-esl-ES/mundobasket-2014-las-trampas-campan_big.jpg

Србија је у најтежој групи, а што је најгоре укрштамо се са групом Б, јес' да су нам ту старе муштерије Хрвати, матори Гаучоси али могло је боље. По 4 тима из групе иду даље и укрштају се по систему први са четвртим, други са трећим.
    http://www.dodaj.rs/f/11/oq/3hKbCE53/1/screenshot56.png

Шпанија долази у најјачем саставу, Французи без главних звезда, Паркер, Ноа, Серафан, Алексис. Бразил има врхунске играче али не знам хоће ли сви играти.

Наш шири списак тренутно изгледа овако:

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Stefan Marković, Vasilije Micić, Vladimir Micov, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Marko Simonović, Nikola Kalinić, Stefan Birčević, Luka Mitrović, Vladimir Štimac, Dejan Kravić, Raško Katić, Miroslav Raduljica, Nenad Krstić.

Прву утакмицу играмо 30. августа са земљом кошарке Египтом.

Очекивања, надања, крајњи домет наших?

• Марко 

Египат је био првак Европе па ти види.

• Dzankee

Dzoni, ovde cemo diskutovati sve tekme...a ne samo tekme nasih retarda...

• Thilmo

Да Џони, ово је тема за СП у кошарци.

Елем, зашто је звао Катића накнадно, надам се да не планира да га води стварно. Мало ми је живаца покидао у Звезди, сад још у репки да га гледам.

• Dzankee

Meni je najzanimljivije ovo rasporedjivanje grupa, uporedite A i D, smesno

• Džonovan

U svakom slučaju, prvi u grupi ne možemo biti nikako, tako da pri ukrštanju nećemo dobiti četvrtog iz B grupe, nego Argentince, Hrvate ili Grke. A kontam da smo sa svima egal, pa kako nam bude.Uz malo sreće bi utakmica osmine mogla biti rutavija od eventualnog četvrtfinala. Ovako kad gledam sve reprezentacije, negdje smo oko 5. mjesta.

• Thilmo

А најбоље је што су Ц и Д за десет класа испод А и Б.

И пошто се Ц и Д укрсте, имаћеш поред Амера још и прејадну Турку, Словенију и Литванију које иду даље. Зато што нема нико квалитетнији.

А кад се укрсте А и Б, неке три од ових седам: Шпаније, Француске, Србије, Грчке, Хрватске, Аргентине или Бразила иду кући.

• celt

ne smeta tema dzoni, bolje kad je neko prvenstvo ovako da se otvori nova, nije da naplacuju po temi :)

3. ili 4. u grupi, ispadamo od argentine npr.

• Марко 

рекао сам вероватно да сам једино што се тиче кошаркашке репрезентације оптимиста, а знате какав сам кад су остали спортови у питању

више ни у ове не верујем нимало, ем немамо тренера, ем немамо играче, ем смо у ултразајебаној групи

• ciklon

ŠampiJoni ćemo biti!!1

• Марко 

горе од овога може бити само ако будемо држали чамуге у репрезентацији

• Carl Cox

Prolazimo u 1/2 finale, paiteštasamrekoo. Štimac će da objašnjava, 20+ poena po utakmici, Krle će da mlati peškirom da stimuliše ekipu, Bogdanović će da šutira samo preko pola, i da ima 99% procenat šuta, a Teo će da najavljuje kome asistira, jer jebiga nije fora kad ne znaju de će lopta.

Za sve se zajebavam, jedino sam za polufinale ozbiljan, dobro nisam ni tu ozbiljan, al realno što da ih ne tučemo. A voleo bih polufinale da bude npr sa Amerima, (nisam gledao kostur, ne znam kako ide), ne samo zato što bi to značilo da smo prošli do polufinala, nego bi bila mnogo jaka utakmica, njihova snaga protiv lepršave igre Marka Simonovića. Nego kakav je bio dugotrajni na meču Srbija protiv Srbije? Ako je gledao neko.

• Che-Vu

Realno - C grupa je najjača, Zeland jebe, a tu je takođe i US&A. Ove ostale grupe fino popunjavaju prostor.

• sijalica

Vidim da ima NBA zvezda u ekipi SAD, mada mi ipak po sastavu Španija zvuči ultra zajebanije a još i kod kuće igraju, tako da bih pre dao šansu tim ciganima za titulu. A Tilmo reče Turska, ma kakva Turska, pre će Ukrajina dalje nego oni...

• Thilmo

Јбт, сад гледам косутр такмичења. Након што се у 1/8 финала укрсте А и Б, у 1/4 опет се укрштају међусобно победници дуела из А и Б.

Што значи да Турци, Словенци, Украјинци, имају реалну шансу да играју полуфинале.

• celt

Јбт, сад гледам косутр такмичења. Након што се у 1/8 финала укрсте А и Б, у 1/4 опет се укрштају међусобно победници дуела из А и Б.

cudno malo to...

• Rasni

Pa daj lik kostura ovde.

• Rasni

Ja kontam da ce u nasoj grupi plasman biti kao sto je i ovde poredano.

• Carl Cox

Za amere su otkazali Grifin i Love, od onih pozvanih.

• izijem flips

Znate li da jedan Olimpio Cipriano igra na ovom svetskom prvenstvu...nego, dal ima negde neki Fantazi SP da igramo?

• Thilmo

Овде сам гледао костур расни, одеш на games па на full schedule. у пдф-у је.
    http://www.fiba.com/basketballworldcup/2014

• Richard Pryor

A i B grupe daju jednog finalistu, a C i D drugog finalistu. Lepo namincali Španci da ne mogu da igraju sa Amerima pre finala. Realno, te dve ekipe su bar za klasu bolje od ostalih. Mi spadamo u grupu ekipa koje mogu da ispadnu u osmini finala, a mogu i do polufinala. Ne nadam se nešto previše, pa ako me pozitivno iznenade, tim bolje.

• Thilmo

Штета што нисмо у Ц или Д. Прошетали би се до полуфинала.

• Thilmo

Сад гледам комбинације, нама је боље да будемо четврти. Онда у осмини идемо на првог из групе Б а тотално је свеједно да ли је то Арг, Хвр или грчка.

Онда у борби за полуфинале играмо са победником дуела други из наше и трећи из њихове групе. Што би реално била Француска или неко од поменутог тројца из њихове групе. Ту су реалне шансе да прођемо.

Ако будемо трећи, играмо са другим из Б групе. Али онда у борби за полуфинале играмо са победником дуела први из наше и четврти из њихове групе. А први из наше ће бити Шпанија. Што значи ако смо трећи најебали смо.

Најбоља опција други или четврти.

едит: то расни, саћу убацим костур у уводни пост.

• Марко 

ко ти каже да ћемо проћи прву групу?

• Thilmo

замисли ови да нас победе ахахахах види какви су сунце ти пољубим
    http://islamtimes.org/images/docs/000007/n00007355-t.jpg

имају и женски секцију лол
    http://thecairopost.com/wp-content/uploads/2013/10/Egypt-women-basketball-team.jpg

• Billy Sharp

Jedva čekam meč Južna Koreja - Meksiko, koliko prekaljenih asova na parketu će tada biti. Imam utisak da je boranija od prvenstva, fale neke jače reprezentacije koje su ranije pržile, naročito Italija i Rusija, možda čak i Nemačka. Možda bih radije gledao Kinu koja ima atraktivno prvenstvo nego pola reprezentacija. Naši mogu komotno do polufinala ako se žreb namesti, ne zato što smo dobri, nego zato što konkurencija nije baš neka (sa ovim timom smo sedmi po kvotama za pobednika).

• Petar Pan Pezo$

jbt nisam ni znao da se u pola ovih zemalja uopste igra kosarka...

za amere otkazali i lamarkus oldridz i hauard i kavaji lenard ja mislim....al bez obzira opet imaju sve paklene igrace

od ovih 20 igraca koji su trenutno na spisku ja licno ne znam kojih bi 12 izabrao

• Cara™

U svakom slučaju, sa aspekta navijanja, daleko zanimljivije prvenstvo od onog u Brazilu.
    Još imamo i čemu da se nadamo.

A i ako pukneš sa 5 razlike neće te biti blam

jebo košarku

• izijem flips

Boomers World Cup team: David Andersen (Strasbourg; France), Cameron Bairstow (Chicago Bulls; NBA), Aron Baynes (San Antonio Spurs; NBA), Ryan Broekhoff (Besiktas; Turkey), Matthew Dellavedova (Cleveland Cavaliers; NBA) Dante Exum (Utah Jazz; NBA), Adam Gibson (Adelaide 36ers; NBL), Chris Goulding (CAI Zaragoza; Spain), Joe Ingles (Maccabi Tel-Aviv; Israel), Nathan Jawai (Galatasaray; Turkey), Brock Motum (Bologna; Italy), Brad Newley (Gran Canaria, Spain)

• Cara™

STIMOROL LOOOOOOL

jbt, zvuči ko neke tablete za podizanje potencije

• Tibor Váci

Caro koja si nubara to su bile vrh kežva

• Cara™

Koja si nubara ladno si itreepowao da ne znam shta je stimorol.
    E cimo me truleks krpa oće avatar u 8 bita. Ja mu reko da mora Tibora da pita.
    On kaže: a el nije to tvoj dupli!?
    Reko jok.

Nemoj da mu uradiš u 8 bita

• Tibor Váci

Ma daaa NOoOb
    Teško, nemam vremena a i volje

• Cara™

Teshki nooob, eno sad je i izbrisao postove sa PVT-a.
    Mora da se osetio povredjenim.

Klasichno prelosh troll

• Tibor Váci

Blago sam izneverovao mada ništa me ne čudi

• Rasni

Jel to imate neki program za avatar u 8 bita?

• Tibor Váci

Imaš, photoshop ili illustrator

• Tibor Váci

Nadješ pixel art tutorijale na jutjubu i pratiš uputstva pozz

• Thilmo

Па то су снајпери, ђенерали, тигрови..лоло које ложане ови Египћани.
    https://www.youtube.com/watch?v=2WRSH-H4rps

• L@ki

ЈЕБИ САД МАМУ ЈАЊИЧАРСКУ!1

• plok

zar se nije zavrsilo ovo jos davno

• Rasni

JEBI!
    IDEMO PO ZLATO!!!

• FAĐO

Oćemo igrati Fantazi?

• Dzankee

mogli bi, jebes PL

• Dzankee

1,67 da ce P. Gasol biti najbolji strelac Spanije, kakva pokloncina. Kad bih imao sad 100-200 jura pljasnuo bih odma.