Doček Nove godine na Vukajliji
  • Гужвач постеља

Zašto čekate baš ođe? Da li ste imali drugog izbora? Šta očekujete od dočeka (koji je u trenutno u toku ako nijeste znali)? Hoćete li privoditi šta?

EDIT: Što se mog odgovora tiče. Ja sam ođe jer treba da spremam ispite a ni "ne slavim pretjerano" ovaj divni praznik. Ništa privoditi neću.

• Facafacaa

У мојој временској зони била је прије два сата. Фино се понапијали и сад могу даље да нолајферишем. Закључак: мислили сте да ћете правити срање на сајту око поноћи, ал' сте се зајебали. Дежурни мод је ту да вам загорча Нову Годину!

• TheVlajko

SREEEĆAN VAM DEEEVETIIII MAAAART!!!11
    a sada jel može jedan zaključ da vidimo koji mod takođe slavi novu godinu sa nama

• S

Фацо откључај ЈЕБАЊЕ :)

• Гужвач постеља

E faco, šteta onda. Al' ljubim te brate ka' da si je dočekao po SRBSKOM vremenu :* :* :* (triput)

• electrolover

Moze moze, otkljucaj JEBANJE dizdivljamo bar sada za novaka. Neka to bude poklon za ng. Na nekih sat vremena bar, bice dovoljno. Da nam jebanjem krene nova godina. :)

• MatiasFernandez

Meni je kuća puna likova iz škole,ali su se ponapijali,plaču i duvaju...

• Гужвач постеља

Faco, kodaberi ovu defku za Novu, to mi je bila vječna želja na starom nalogu koju sam iz više navrata izrazio. Nek počne godina sa slengom. Znam da je ovako protiv pravila al' vala da nam na dobro krene a i NG je jednom godišnje sem prestupne godine.

• TheVlajko

Ponapijali su se sokićem od breskve, aj bre beži bre, ovo mora da je pravi praznik za tebe, keva ti je dala da ovako kasno ostaneš na kompu.
    Mnogo sam lud u kombinacij vopi i komp.

• Vučica21

Želim da Vam Bog da ono što želite a neamte i sačuva ono što iamet a volite. Srećna Nova Godina!

• Гужвач постеља

Vučica prva na Vukajliji večeras na čiju čestitku mogu da kažem: "Hvala." a da se ne osjetim čudno. Lollololo

• S

Нова година је 14. јануара изроди једни. Ви сте секта ! КОСОВО ЈЕ СРБИЈА ! ПРАВДА ЗА УРОША ! ТОЛЕ ЛОПОВЕ ! ФРИДОМ ФОР ПАЛЕСТИНА !

• Facafacaa

Ponapijali su se sokićem od breskve, aj bre beži bre, ovo mora da je pravi praznik za tebe, keva ti je dala da ovako kasno ostaneš na kompu.

Алоооо ел ти знаш колики је постотак алкохола у соку од брескве ! Маму ми не помињи, вечерас ме је пустила чак до два изјутра да нолајферишем.

• MatiasFernandez

Kako je lud ovaj Vlajko, spustio me je, odoh da plačem.

• electrolover

Jao divi ga Faca kako je vickast. A lako je njemu da se sprda, on je vec u dveiljadetrinestoj.

• Facafacaa

Асам хумористичан, спичим ти га из двеиљадетринестре рођаче.

• Гужвач постеља

Ај да пуштамо музику на овој теми. У 12 нека неко пушти АК47

Ево ја мало да се загријемо

http://www.youtube.com/watch?v=IX5TnZjUx0o

VESELOOOOOOOOOO!!!!

• electrolover

Асам хумористичан, спичим ти га из двеиљадетринестре рођаче.

Pa ajde rodjace, spičnem ti ga i ja tebi, ziveli!

• Sale d snajperist

FACA PUTUJE KROZ VREME!

• Гужвач постеља

И КРЕНУЛА ЈЕ МЈЕСЕЧИНА НА ПИНКУ!!!!!!!!!!!

• Kurd

Aj pa tako....da se ne ljubimo.

• Гужвач постеља

СРЕЋНА НОВА СРБИЈОООО!

• Пд

Ала рока напољу бемти сунце, кад нас Амери нису сјебали деведесдевете, сами ћемо аупичкуматерину!

Е да, срећна свима нова година и тако то, дазте живи и здрави!

• Гужвач постеља

ФАЛА СРБИНЕЕЕЕЕ! СРБИЈААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа

• electrolover

Srecna nova, ljudovi!

• ckavu

Srecan NG narode! Ja ne znam sta je sa ovim svetom, svake godine se vesele, urlicu i pucaju kao da ce se sutra sve promeniti, a ono, samo kolotecina.
    Inace, na Zvezdari je 1999. godina, april, na pr.

• Гужвач постеља

ЦКАВУ СРБИНЕ МАЛО ДА СЕ НАШАЛИМО ЗА НОВУ! ИДЕМО СРБИЈОООООО! МОДОВИ ВАМА НАРОЧИТО СРЕТНА ЈЕР СМО МИ СВИ СРБИ А ВИ ВЕЛИКИ СРБИ И ВОЖД САЈТА КАИЗЕН СРБЕНДАААА!

• Гужвач постеља

ЈЕБО БИ ОВУ СНЕКИ ДА МИ НИЈЕ ПРИЈА! НЕ БИ СТИГО ДИЗВАДИМ КУРЧИНУ ДОК СВРШИМ. ПИЧКУ БИ ЈОЈ НАПУНИЈОООО, КАКЕ НОГЕ ИМА ПО БУТКАМА ДА ЈОЈ СЈЕМЕ (МОЈЕ СРБСКО) ЦУРИ!

• Facafacaa

Pa ajde rodjace, spičnem ti ga i ja tebi, ziveli!

Вала нек нам је са срећом!

• Гужвач постеља

ФАЦО СРБИНЕ НАЈВЕЋИ ОШ ОДАБРАТ ОНУ ДЕФКУ ШТО САМ ТЕ ПИТА' НА ПРОШЛУ СТРАНУ?

• Bruce

Imam veliku želju da vam poželim nešto lepo u novoj godini, ali sam potpuno bez reči. Zamislite da sam napisao nešto vickasto, duhovito, puno iskričavog humora i dobrog raspoloženja. Ja nešto ne mogu...

• Гужвач постеља

Важи Брус и ти замисли да сам ти одговорио подједнако квалитетно.

• Шљиворад Тртовић™

Ja sam na dočeku al sam ipak na vuki, tako da treba da mi odaberete defki. :)

• Sale d snajperist

Srecna nova ljudi, da se jos dugo druzimo, da nam modovi odabiru defke vise, a manje banjavaju i sve najbolje :)

• Natnat

JIPIKA JEA! SREĆNO LJUDI!

• Bruce

Samo malo tiše slavite, deca mi spavaju :)

• Шљиворад Тртовић™

Nato, ti si naša snajka, srećna nova! Vi ostali ste žohari koji nemaju veze sa Kg-om

• Гужвач постеља

Ja sam na dočeku al sam ipak na vuki, tako da treba da mi odaberete defki. :)

А ми што смо у 00:00 лудовали уз Калашњиков да нам профил одаберу а?

• Natnat

Nato, ti si naša snajka, srećna nova!

Fala zete, u zdravlje!

• Tuccini

Konacno, klinci na spavanju, a sad cu i ja
    Ima da pevusim praznacasanamomstolu par dana bar
    Nek je sa srecom, iako ima 13 u broju, ali bar nije prestupna i venera je izasla iz raka
    Aj pa tako

• велики комбинатор

за компјутерским столом је најлепша прослава нг

• Гужвач постеља

Србине теби и твојима срећна туђинска нова година а за 14 дана и наша СРБСКААААААА!!!!!!!!!!

• Facafacaa

ФАЦО СРБИНЕ НАЈВЕЋИ ОШ ОДАБРАТ ОНУ ДЕФКУ ШТО САМ ТЕ ПИТА' НА ПРОШЛУ СТРАНУ?

Ево јебеш ми матер, није што сам Србин највећи но што је Нова Година, као лудило је, кулминација, хаос. Има ли још неко доброг кандидата за насловне да Свети Никола донесе поклончић?

• Skočimiš

Aj i meni odaber, al odaberi neko sranje da popasem minusa ko pljeve.

• Гужвач постеља

ТО СРБИНЕ!!! ВОЛИМ СРБИУ ЗБОГ ОВАКО ДОБРИХ ЉУДИ! ПРАВИ СИ СРБИН БРАТЕ МОЈ СРБИНЕ!

• Facafacaa

Скочимише, нема неку, дај линк па да затварамо круг до Српске Нове.