Ovako je lakše, bar ću moći da ažuriram lakše spisak koji će se proširivati.
Dakle, subota, 12.01.2013. "Kornjača".
Nalazimo se u 8 ispred Doma sindikata.
Izvol'te se prijaviti.Dolaze sigurno:
1. Томдрил Мерилин
2. messalina
3. Триша
4. Reme
5. бури
6. lemaja
7. Луди Чак
8. Ella Kurajberka
9. Johnny Kurajber
10. industrial
11. |-|ombre
12. Tračica
13. Давид
14. Niko Ćosavić
15. ninka_92
16. Marvellous
17. YeahBatch
18. Срна
19. Christine
20. mixmax
21. Vita
22. forget-me-not
23. i naravno DžejMožda dolaze:
- Фејзбукманијак
- gonzo 99 %
- TucanKamen
- ManUtdOwn18
- Blake Griffin
- javio
- Doppia_LeonessaDa rezimiramo:
Sutra u 8 uveče i koji minut ranije (bolje nego kasnije) čekamo se ispred Doma sindikata.Babe i dede koji mogu da ostanu sami kod kuće nahranite keksom i mlekom, ušuškajte i pođite na okupljanje.
Članove bliže i dalje familije, prijatelje, simpatizere, komšije, studente na razmeni kao i leva smetala kojih niste mogli da se otarasite možete povesti pod jednim uslovom: nijedan Vukajlijaš ne sme biti tom prilikom uskraćen za samostalno mesto na klupici, kriglu i neometan pristup pepeljari i klozetu.
Kerove nemojte voditi, kasno je.
Imam ja fotoaparat i verovatno ću ga poneti ako se setim.
Ništa, to je to, vidimo se sutra! Naspavajte se, okupajte i obucite čiste gaće.
Jeste Nat, lakse ali ne znam kakav cu biti sa parama...ako slucajno tih dana svratim negde, na primer na tiganj, pa mi treba ta lova od rodjendana da se vadim onda mi daleko i skupo da se cimam u grad....
ako budnem dobar pa obilazim kladionicu onda mozda i dodjem...
ja zbog vas, kontam vi se okupljate da kenjate, bitno da nije ladno, da ima casa i pepeljara i pica...pice, C kao Curka a ne kao Cipele.,..

Ako neko bude išao sa pravca NS sa svojim prevozom onda može da računa i na mene,a drugačije ne mogu,a vrlo rado bi došao.
Čisto sumljam da će neko svojim sopstvenim prevozom ići iz tog pravca,ali ako slučajno neko bude hteo da ide može da računa na mene i naravno izadje jeftinije ako naletimo na još nekog ako bude hteo da ide.