~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******
  • Natnat

Ovako je lakše, bar ću moći da ažuriram lakše spisak koji će se proširivati.
    Dakle, subota, 12.01.2013. "Kornjača".
    Nalazimo se u 8 ispred Doma sindikata.
    Izvol'te se prijaviti.

Dolaze sigurno:
    1. Томдрил Мерилин
    2. messalina
    3. Триша
    4. Reme
    5. бури
    6. lemaja
    7. Луди Чак
    8. Ella Kurajberka
    9. Johnny Kurajber
    10. industrial
    11. |-|ombre
    12. Tračica
    13. Давид
    14. Niko Ćosavić
    15. ninka_92
    16. Marvellous
    17. YeahBatch
    18. Срна
    19. Christine
    20. mixmax
    21. Vita
    22. forget-me-not
    23. i naravno Džej

Možda dolaze:
    - Фејзбукманијак
    - gonzo 99 %
    - TucanKamen
    - ManUtdOwn18
    - Blake Griffin
    - javio
    - Doppia_Leonessa

Da rezimiramo:
    Sutra u 8 uveče i koji minut ranije (bolje nego kasnije) čekamo se ispred Doma sindikata.

Babe i dede koji mogu da ostanu sami kod kuće nahranite keksom i mlekom, ušuškajte i pođite na okupljanje.
    Članove bliže i dalje familije, prijatelje, simpatizere, komšije, studente na razmeni kao i leva smetala kojih niste mogli da se otarasite možete povesti pod jednim uslovom: nijedan Vukajlijaš ne sme biti tom prilikom uskraćen za samostalno mesto na klupici, kriglu i neometan pristup pepeljari i klozetu.
    Kerove nemojte voditi, kasno je.
    Imam ja fotoaparat i verovatno ću ga poneti ako se setim.
    Ništa, to je to, vidimo se sutra! Naspavajte se, okupajte i obucite čiste gaće.

• industrial

Samo dve ribe na spisku? Evo onda dodaj i mene pa da imate tri!11!!

• Natnat

Prijave stižu sa svih strana, sms, pvt, telex, telegram...

• industrial

I mora li kornjaća? nema se bre para jbt, daj neku klošarsku varijantu

• Natnat

Ne mora Kornjača, ništa nije konačno, daj predlog, lako ćemo da se izdogovaramo, ali mora da se zna nekoliko dana unapred, najkasnije do srede. Ne može 20-30 ljudi da bane bilo gde tek tako.

• krupovrbaski zmaj

sada se svi istrošili :)

• Natnat

Prijave stižu sa svih strana, sms, pvt, telex, telegram...

• messalina

Natnat, je l' ti to radiš refresh?

• Kurd

Ma jok...baguje sajt, koliko vidim. Meni tako uradilo na komentarima. Prvo kao "pojelo" post, pa se posle par minuta pojavio kada sam već stavio drugi...

• gonzo

Nato upiši i mene. Ja sam za, samo ako me taj dan posao nešto ne zajebe, ali ću u svakom slučaju blagovremeno obavestiti ako ipak ne budem mogao.
    Upiši me pod ''možda'' :)

• Tračica

ЈА БГАТЕ!

• Давид

која корњача, у дечанској?

и ако мислите да уђе нас оволико мора да се резервише.

• омбре

pa je l' oš ti dideš Davide?

• ninka_92

Стави и мене под "можда".

• Давид

па оћу дидем што нећу, мисим вероватно. него мора дас резервише.

• Natnat

Ne brinite za rezervisanje, već sam to obavljala, znam kako ide, u ponedeljak ću da se dogovorim sa njima. Sad, jbg, jedino ako već imaju nešto zakazano za taj dan pa ne bude moglo, ali onaj prostor dole im je skoro uvek slobodan.

• Давид

тај фазон, нама ни не треба нико можемо доле.

• омбре

opraćemo se dolje !

• javio

Aloha....

za tu sirotinjsku vrijantu, 20-30 ljudi moze da bane kod mene u igraonicu, al od pola 10, 10...do 9, 12-tog imam rodjendan...

• Natnat

Nema potrebe da se perete unapred, ima dole klozet.

• омбре

a 'de ti je igraonica?

• javio

a jebi ga Nat...mrzi me da kucam opet...

• омбре

Aloha....

za tu sirotinjsku vrijantu, 20-30 ljudi moze da bane kod mene u igraonicu, al od pola 10, 10...do 9, 12-tog imam rodjendan...

• javio

Periferija...Miljakovac 2...

• Natnat

Kakva bre sirotinjska varijanta? Pab k'o pab, samo imaju dole u suterenu prostor za organizovana okupljanja, sve regularno, još i bolje jer je private.

• омбре

kacam dobar čo'ek

• омбре

Aj Nato ti to sve lepo smisli, dogovori, pa javi kako ćemo.

• javio

Dakle varijanta kupite sta cete da locete, ponesete u kesi, ako ocete da jedete isto tako kupite, nema na periferiji nista posle 10...al imate prostor...tako, 40 ljudi komotno...

samo je Miljakovac 2...

• омбре

Malkice je cim.

• javio

jeste jebiga, za vas iz kruga dvojke....

• Natnat

Javio, lakše je da dođeš ti do grada :))

• javio

do slavije 20 min basom...

• javio

Jeste Nat, lakse ali ne znam kakav cu biti sa parama...ako slucajno tih dana svratim negde, na primer na tiganj, pa mi treba ta lova od rodjendana da se vadim onda mi daleko i skupo da se cimam u grad....

ako budnem dobar pa obilazim kladionicu onda mozda i dodjem...

ja zbog vas, kontam vi se okupljate da kenjate, bitno da nije ladno, da ima casa i pepeljara i pica...pice, C kao Curka a ne kao Cipele.,..

• javio

a i u pravu ste, igraonica mi je tako, ko seoska prodavnica...nije bas neki fenseraj...:)

• Natnat

Jao bre kakav si ti kapitalista kad nemaš za pivo? Ugledaj se na ove studente koji od usta odvajaju za okupljanje, ccc.

• Bruce

u mislima sam s vama, rado bi došao da nije između dve nove godine i jednog Božića - imam dosta viška meseca na kraju plate...

• Марко 

Eee, stavi mene pod mozda. Sanse za moj dolazak 10%, iam rodjendan 13-og, a morao bih i neke moje ljude tamo da cimam za prenociste.

• Makaronac

biće nezasluženo odabranih defki, recimo negde 7-8.
    "Platio mi pivo, ide odabrana."

• Glavni

Jebiga, došao bih, ali moram da vjenčam jednog od najboljih prijatelja.

• Zhajk

Ako neko bude išao sa pravca NS sa svojim prevozom onda može da računa i na mene,a drugačije ne mogu,a vrlo rado bi došao.
    Čisto sumljam da će neko svojim sopstvenim prevozom ići iz tog pravca,ali ako slučajno neko bude hteo da ide može da računa na mene i naravno izadje jeftinije ako naletimo na još nekog ako bude hteo da ide.

• Марко 

Pa da se zajedno krijete u zbunu kao u Novom Sadu.

• ninka_92

Pa da se zajedno krijete u zbunu kao u Novom Sadu.

Хахахахахахахах

• Zhajk

ahahahahahaha (ne seri)

• Давид

лоло а шта вам је реко - како ја могу вама да верујем? хааха

• Kurd

He he...sećam se toga čak i ja! :-D

• Марко 

Mi rekli da ga cekamo kod fontane neke, on lik kaze "kako ja vama mogu da verujem?"

• Mickey Savage

YeahBatch

Mi rekli da ga cekamo kod fontane neke, on lik kaze "kako ja vama mogu da verujem?"

HAHAHAHAHAHA!

Elem, u sred roka sam, te ću banuti nekom drugom prilikom. Lepo se provedite!

• Kurd

Jel' ti znaš koliko je tako ljudi ubijeno bre? Kažu ti "Dođi kod fontane" i ti se zajebeš pa dođeš i gotovo...ceo život ti proleti pred očima u sekundu...

• Zhajk

bla,bla,bla ...
    Mislim da nije lepo da postujemo o nečemu što nema veze sa okupljanjem u BG.

• Mickey Savage

Žajk je kao Stv Bušemi u "Velikom Lebovskom", lolo!