Dakle, subota, 21.12.2013. Pub "Kornjača", recimo 8 uveče.
NALAZIMO SE U PROLAZU KOD DOMA SINDIKATA, ČEKAMO SE DO 8 I 15 NAJKASNIJE!
Za nekih 5-6 dana će biti jasno ko ima nameru da dođe, pa ću moći da rezervišem prostor.Smislite se, izorganizujte, naučite šta imate, sve to lepo položite, uštedite neki dinar i dolazte!
Oni koji su već bili u Kornjači, znaju da to nije beskonačan prostor, pa ću da prepišem post sa prethodne teme koji važi još uvek.
Članove bliže i dalje familije, prijatelje, simpatizere, komšije, studente na razmeni kao i leva smetala kojih niste mogli da se otarasite možete povesti pod jednim uslovom: nijedan Vukajlijaš ne sme biti tom prilikom uskraćen za samostalno mesto na klupici, kriglu i neometan pristup pepeljari i klozetu.Dolazak potvrdili:
-Natnat
-Johnny Kurajber
-Ella Kurajberka
-Луди Чак
-Давид
-Tandrcak
-pseto88
-Ironični
-industrial
-омбре
-Director
-taedium_vitae
-Glavni
-ФејзБукснетина
-MidoriMožda dolaze:
-Valdemar
-YeahBatch - ako bude para
-Радмило Топола
-Agilni
-_AJAX_
-KBO!
-Larry Underwood
-PrankMasterMAPA - Za one koji ne stignu do 8 i 15 do Doma sindikatahttps://maps.google.com/maps?q=44.814084,20.462989&num=1&t=h&z=17
http://www.theblackturtle.com/srb/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=83
- l
kontam da je kornjača kod doma sindikata?
:pljuc: (zapljunula se za dolazak)
Nema mesta za duple, skučen je prostor.Ali pošto RL nije Vukajlija, pa samo jedan čovek po glavi vukajlijaša može da dođe, kako će se znati da li čovek dolazi sa duplog ili sa glavnog? I kako će se znati da li je nečija tajna identiteta otkrivena? Osim ako negde ne postoji tajni spisak ko je čiji dupli...
Ђе је та корњача???Preko puta Doma Sindikata.
ništa pomjeranje datuma?
Mada sam možda kontao da odem na utakmicu 19-og decembra ali i na koncert godine u ns 21-og... :/Nema pomeranja datuma. Vikend pre je prerano za organizaciju, vikend posle je već pred Novu godinu, može se desiti da pola ljudi otputuje, a što se tiče utakmice, rekla sam ti da dođeš.
Koliko ozbiljno shvataju novajliju u očajničkoj potrebi za pažnjom...Jak si mi ti novajlija :)