Jebena reklama preko celog ekrana
  • Punjac

Kajzene koji ti je kurac

• Ракун баца флеш.

и то здемонима, сва нека трипозна, полако обузима екран
    исеко сам се сав
    мењајте ово

• highlighter

e, to se zove reklama.

• j

smara jebena reklamaa

• Munja nebeska!

Evo, pa da je turite za pozadinu, da se lakše naviknete na nju.
    http://i.imgur.com/kQK1Rsb.jpg

• Срета-Штета

Је л' мора то да буде на свакој јебеној страници? Не мож' се живи...

• Bruce

em je govno od reklame, em je ta serija posle druge sezone totalno govno, em nisam očekivao takvo sranje na ekranu pa sam oladio misleći da mi crkava računar - toliko je dobra reklama da iz inata neću više da gledam Pravu krv iako sam odgledao skoro sve epizode do sada...

• Миле Бубрег

cekaj, adblock, 5 odabranih, ne pomaze nista? ja ne vidim... mozda je do mog provajdera lololo

• Bruce

Ma kad gledam iz offa, idiotski hrom ne poseduje adblok, a FF mi je odbio poslušnost još pre mesec dana iz samo njemu znanog razloga. Sve sajtove normalno pregleda, samo fb i Vuka su sjebani (našla me CIA)...

• Срета-Штета

em je govno od reklame, em je ta serija posle druge sezone totalno govno, em nisam očekivao takvo sranje na ekranu pa sam oladio misleći da mi crkava računar - toliko je dobra reklama da iz inata neću više da gledam Pravu krv iako sam odgledao skoro sve epizode do sada...

Мене смарају све те вампирске приче. Од серија ми је једино Блејд био готиван, штета што нису наставили да снимају.

• Срета-Штета

А од оних вампирских серија за тинејџере ми се и кења и баца пегла у исто време.

• Bruce

Ana Pakin nije loša riba, a i druge su bile OK u prve dve sezone. Sad su došli dotle da se više ne zna ni ko koga jebe, ni ko je koga jeb'o, ni ko će koga jebati, a sve to jebavanje je potpuno bacilo u senku i vampire i pravu krv i normalne ljude. Premisa serije u kojoj je izmišljena savršena zamena za krv pa su vampiri odlučili da se uključe u normalno društvo se sad razvila na vile, menjolike, vampire, vukodlake, srpske političare i sve ostale nenormalne likove... postala je serija gora od Anandi...

• Munja nebeska!

Kad joj priđeš otpozadi tokom onih dana, dok se tušira
    http://i.imgur.com/kQK1Rsb.jpg

• GLIGORIJE VULE

To Glavni hahahaha

• Billy Sharp

Čekaj malo, ovo se nekima non stop pojavljuje? Primite moje saučešće. :)

• crnigrujan

Eto primite i mojeg... saučešća. Ja ovo srećom ni ugledao nisam, a još se sinoć pitam o kakvim to vampirima svi trube koji moj.

• Peri d platapus

Jebote, nisam je ocekivao prvi out, iscimao sam se da mi crkava komp...btw glavni iskidao :D

• dokle_vise

ја ово нисам ни видео, имам фф, адблок + и улогован сам.

Ma kad gledam iz offa

што уопште гледаш из оффа? :D

• paperjasto

Baš me istripovalo, a i onako sam pod živcima, jbg... :P

• paninaro

Podrška za reklamu.

• krupovrbaski zmaj

izgleda da kod mene ovo značka + adblok djeluju.

• Bruce

што уопште гледаш из оффа? :D

Zato što ponekad nemam vremena da džedžm ovde i čekam da se neko smiluje i postuje zanimljivo pa samo držim otvoren tab dok radim redovan posao i uključim se kad krene zajebancija.

@enemy: kaže čovek: "Molim te da mi malo para uplatiš jer ovo nije džabe", jedino što kradem od softvera su majkrosoftovi proizvodi, sve ostalo koristim legalno ili ne koristim.

• Radijacija

Kaizen. Šalje decu kod neuropsihijatra od 2013.

• TheWaveRider

Enemi, brate, od mene imaš pivo!! Hvala za link!

• enemyofthefreeworld

jedino što kradem od softvera su majkrosoftovi proizvodi, sve ostalo koristim legalno ili ne koristim.

Чек'... Зашто?

• Bruce

zato što je majkrosoft imperijalističko govno koje treba srušiti, a mali čovek programira za sitan dinar i treba mu pomoći ili barem ne iskorištavati ga :)

EDIT: a sem toga, kad se ulogujem nemam reklame :))

• enemyofthefreeworld

Не би мали човек ништа радио да нема добру кинтицу од тога, веееруј ми.

Интернет има право да ти душу узима рекламама, да ти неуморно спемује инбокс, да ти потура неке разноразне искачуће вампире, да ти краде податке како би ти рекламирао производ који ти треба... А ти немаш право да један мали програмчић позајмиш? лолололо

• Bruce

ja sam bio haker devedesetih godina, ostalo mi u podsvesti, jače od mene...

• B

адблок брат мој <3

• Bruce

ne znaš ti kako je bilo zajebano provaliti čitove za Commodore 64 :)

• TheWaveRider

haker devedesetih godina

Hakovao digitrone i tetris... lolololo

• enemyofthefreeworld

Мораш ићи у корак с временом Брусе! :Р

• Bruce

Hakovao digitrone i tetris... lolololo

Tetris je tad već bio stara fora, imali smo već crno-beli internet, doduše bez www, a devedesdruge se čak i miš sa dva dugmeta pojavio, tad je bilo boza...

• Radijacija

Bruce

ne znaš ti kako je bilo zajebano provaliti čitove za Commodore 64 :)

Ja sam imao modul sa uputstvom, napravio neki lik iz Zagreba, učitavao sam turbo 250 iz odma.

• director©

ne vredi - protiv ovog crvenog proliva pomaže samo povratak na spektrum (i to 16 K) . Komodor je već nemoćan!

• Bruce

Ja sam imao modul sa uputstvom, napravio neki lik iz Zagreba, učitavao sam turbo 250 iz odma.

Uh, a kasetofon mi bio sa rupom iznad glave, krene učitavanje, ostavim linije na TV (ko zna o čemu pričam) pa u toku učitavanja vizuelnom metodom podešavam azimut glave jer se traka opustila pa ne učitava kako treba. Posle snimim na novu fero kasetu pa pošaljem ortaku za BL da ubaci u distribuciju...

• TheWaveRider

Ma zezam se ja malo, Brus... :)

• Bruce

Ma zezam se ja malo, Brus... :)

Zato smo ovde, ne sekiraj se nemam plitku matericu :)

• Leteći medvjedić

Fercera pravo

Sinoc je i meni "Adblock Plus", dobro radio, međutim jutros isti smor sa reklamama. Sad sam dodala i taj "Adblock" i opet radi.
    Inače, koristim CoolNovo, jedna verzija Chroma, meni bolja od samog Chroma.

• Radijacija

Bruce
    Uh, a kasetofon mi bio sa rupom iznad glave, krene učitavanje, ostavim linije na TV (ko zna o čemu pričam) pa u toku učitavanja vizuelnom metodom podešavam azimut glave jer se traka opustila pa ne učitava kako treba. Posle snimim na novu fero kasetu pa pošaljem ortaku za BL da ubaci u distribuciju...

Jao Basf fero extra I.

Imam još nekoliko komada kod kuće, jedini sam bio sa C64. Sad su nam ostali samo emulatori.

• Mrs.Raven

Ja sam do sad kulirala reklame, jer na Operu ne volim da kačim add-ove, ali sad sam već morala d'uključim blokadu.

• Bruce

ih bre, ja bi tražio neki Operablok da je imam na kompu :)

• crnigrujan

Na operi dugo nije bilo tih adblokova jer može ručno da se odradi blokada, samo ubaciš listu, ako ne voliš dodatke pogledaj po netu kako to tačno ide.

• Radijacija

Odavno sam nakačio operablok nisam ni primetio dotičnu reklamu, morao sam da idem na hrom da vidim o čemu se radi.
    Ajd jednom, al svaka strana, pa malo je preterano.

• paninaro

sve bih vas ja pobanovao što koristite adblok taj, rušite koncepciju sajta.