Žive legende Srbije
  • Violeta Nikitović

Po našem ponosu i našoj diki Novaku No1u Đokoviću (Bravo Nole) nazvan je prvi avion Air Serbia-e. To je inače prvi od 14 aviona koji će dobiti naziv po nekom Srbinu koji je zadužio ovu zemlju, a još nije otišao na večni počinak. Dakle, uskoro bi trebalo da se odrede imena i preostalih 13 živih legendi ove naše zemlje.

Ko su po vašem mišljenju preostalih 13 kandidata čija imena bi trebalo da krase ove naše nebeske ptice? Ima li 13 živih Srba koja spadaju u legende? Da li bi i Jelena Janković i Ana Ivanović trebale da dobiju svoj avion, pošto su i one bile prve na listi? Nađa Higl? Čavić? Milka Canić? Neko od glumaca?
    Nada Blam?
    Vlastimir Đuza Stojiljković?
    I Nikola Simić?

• александаркг

М'рш. Сваки авион да се назове по Ђоваку, почев од ђовак1, ђовак2 па надаље.

• b

Raspala radikalsko muslimanska firma. Ko ih bre jebe.

• Comi_PG

Evo ja predlažem da se drugi nazove Milan Tarot, a treći Rade Lacković, ipak je zaslužio.
    Za ostale viđite sami.

• Kafa

Дjoвак тачниje.

• Бохор

Jedan od, makar i trinesti da se zove Straja Kg, eventualno Rezervoir dog.

• paninaro

nemojte da spemujete nebitnim temama eno Stevo otvorio neka govna bolje da idete i da ga podržite jer će opet da menstruiše po sajtu.

• Radijacija

Ima li 13 živih Srba koja spadaju u legende?

Nema.

• M

Žarko Laušević, uz slogan "Brže od metka!".

• Бохор

Snažniji od lokomotive.

• Natnat

Ako ne Nada Macura, onda stvarno ne znam...možda Avram Izrael.

• director©

do 17:10 je bijo Tijanič
    sad nema ko

• Radijacija

Da obrazložim. Sportska dostignuća ne spadaju u ništa toliko bitno da bi se ti ljudi nazivali legendama. Među navijačima da, oni jesu legende ali među nama smrtnicima koji ne pratimo sport meni Đovak nije niko drugi do udarač loptice koji želi da zaradi što više za sebe. Dakle "legende" sporta postoje al su zanemarljivi.

Dalje, glumac možda. Velimir Bata Živojinović, Dragan Nikolić, Voja Brajović ima ih još živih koji bi mogli sasvim lepo da budu na tom avionu.

Ostatak estrade brišemo.

Neki živ naučnik tu i tamo, oni se stalno dokazuju i nekad se istaknu pa nekad kiksnu. Mogao bi na primer, ali veoma glup primer da se stavi Voja Antonić.

I tako dalje i tako bliže...

• dusan1001

neša trauma-taj da prevozi samo ljude koji se plaše letenja

• Natnat

Vesna Vulović

• Radijacija

Natnat
    Vesna Vulović

Ona. To bi bilo idealno. Lepo si se nje setila.

• Petar Pan Pezo$

Jelena Bačić-Alimpić

• director©

Zlatko Vujović.
    I Zoran!

Mance nije!

• Violeta Nikitović

Paninaro, ako ti je tema nebitna, slobodno možeš da je preskočiš, niko te ne tera da zabadaš nos.

Zašto mislite da je na primer Voja Brajević zaslužniji da avion ponese njegovo ime, nego Novak? Dobrobit za Srbiju? Pa ni Voja nije ništa budibogznašta toliko uradio za Srbiju. Budimo realni, Đoković je svakako bolji ambasador Srbije u svetu, nego Voja. Svakako poznatiji.
    Ne branim Đovaka, niti ga nešto specijalno volim, ali tako je.

• Стеван

Зато што је проћелавији од Новака.

• Rasni

NATASA KOVACEVIC TAKO DA SE ZOVE DRUGI AVION!!!!!!!!

• plok

taman zaboravim kakva smo transfer drzava,ali konstantno me mora neko podsecati na to
    nek se srusi djovak avion i sve u pm

• dusan1001

ĐOVAČE TI SI NAŠ PRECSTAVNIK U SVETU
    _________ĐOVAKĐOV____________ĐOVAKĐOVA
    ______ĐOVAKĐOVAKĐOVA_______ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐ
    ____ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA___ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA
    ___ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO_______ĐOVA
    __ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO_________ĐOVA
    _ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐ_______ĐOVA
    _ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAK______Đ
    ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA__ĐOV
    ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO_Đ
    ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA
    ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVA
    _ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO
    __ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAK
    ____ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO
    ______ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐO
    _________ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐ
    ____________ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAK
    ______________ĐOVAKĐOVAKĐOVAKĐOVAK
    _________________ĐOVAKĐOVAKĐOV
    ___________________ĐOVAKĐOVA
    _____________________ĐOVAKĐ
    ______________________ĐOVA
    _______________________ĐO

• Radijacija

Đoković je samo trenutni hit. Kad bude sišao sa prvog mesta i prestigne ga neki mlađi koji ima jače droge i koji još luđi od njega ovaj narod će prestati da gleda tenis istom onom brzinom kojom je i počeo.

I ne hvataj se Voje Brajovića njega sam dao samo za primer, al da je zaslužniji jeste. Ako po ničemu drugom, po mom mišljenju veća je živa legenda od Đokovića kao što je tebi Đoković trenutno od njega. Al to su već sukobi moja legenda je veća od tvoje legende zbog toga i toga i možemo do sutra tako.

Sve u svemu ovo govno nije zaslužilo da njegovo ime nosi ništa u ovoj državi osim eventualno linije njegove firmirane odeće koju će prodavati našoj deci i isterivati jadnim roditeljima poslednji dinar iz džepa za "NOVAK" patike da bi njihovo dete moglo da trenira tenis na "Đoković" terenima za 400 evra mesečno, dok on ubira kajmak u Monaku.
    Dakle nije legenda. Kad crkne onda može da bude.

• Valdemar

Leteo sam u Abu Dabi, imao sam sedište u repu Lepe Lukić.

• Paja Cutura

A zasto ne, recimo Bora Dugic.Ili Tocak? sto puta vece legende nego smrdljivi Djokovic.

• paninaro

DA SE ZOVE "PAJA ČUTURA No. 1"

• Paja Cutura

paninaro, nemoj da me zezas.

• paninaro

ne zezam, ozbiljan sam. ako već mora da nosi ime nekog znamenitog ne vidim bolji izbor.

• Paja Cutura

Ako aludiras na Vuisica, on je pokojni.Ovde se prica o zivima, ako sam dobro ukapirao.

• Valdemar

Што не би био Бора Ђорђевић, па да буде много недуховитих шала и досетки уз помоћ стихова "авиону, сломићу ти крила"?

• paninaro

baš sam pričao sa ocem o tome da se avionu da ime žive osobe, nije mu bilo jasno to. nije ni meni, da ti pravo kažem.

• dusan1001

baš sam pričao sa ocem o tome da se avionu da ime žive osobe, nije mu bilo jasno to. nije ni meni, da ti pravo kažem.

AIR SRBIJA PRAVE ŽIVE AVIJONE MRTVE NE PRAVE BRE
    http://www.youtube.com/watch?v=Srwkw4VmWDk

• plok

a mene stvarno boli kurac ko se na sta lozi,lozi se za sebe
    nemoj mi tu predstavljati drzavu ko da je kazahstan jebeni,ispada da je najbolje udaranje loptice jednog coveka jedino u istoriji ikada na sta mozemo biti ponosni

• _

Aleksandar Čubrilo
    Bodiroga
    Divac
    Vesa Petrović
    Mića Berić
    Haris Brkić
    Ratko Varda
    Dejan Milojević
    Dejan Tomašević
    Mirsad Jahović
    Dražen Petrović
    Emina Jahović

• Nisa

Na kom sajtu je ovo glasanje?

• Leprikon

Ххахахаххахахахах андреј пејић има више гласова од пеђе стојаковића хахахаххахахаха

• Paja Cutura

Ladno Brena vodi. Ja se lomim izmedju Kuste, Divca i Stefana.Na kom je sajtu ovo, stvarno

• Valdemar

Кокпит Александра Вучића. Усисници на моторима Марине Абрамович. Емир Кустурица у пламену, тринаесторо мртвих. Проблеми са Цециним стајним трапом. Чавић слетео са пола секунде закашњења. Позивају се путници да се укрцају у Лепу Брену.

• dusan1001

Mene blam od ove ankete

• Valdemar

Može na transfer.

• Majakovska

Đorđe David
    Iva Štrljić
    Đovakova Devojka Jelena
    Bivša Modelsica #1
    Bivša Modelsica #2
    Dragan Đilas

• dusan1001

Sad kad pomenu đovakovu devojku jel se samo ljudi računaju u kandidate jel može pjer da ima svoj avijon.

Može na transfer.

Može komotno

• Gvozzden

Pavle Vujisić. Jeste da je mrtav od alkohola ali to je bila tolika legenda da je on za mene i dalje živ. Kakva gluma, kakav čovek, ekstravaganca. Treba da dobije avion.

• MlaDiLuk

Ja nisam mogao da verujem da su jebeni avion nazvali po jebenom đovaku. Koji kurac nazivaš avion po živom čoveku ni ameri presednički ne zovu Obamin ili presjedniči nego Air Force sunce mu poljubim.

Ako može đovak može i Čiča. Živ je Draža umro nije ! Može neki veliki čovek, Divac bre !
    Ili Kaizen, ionako bi ga boleo kurac.