Vukajlijaške legende
  • P

Svi smo svesni raznih Vukajlijaških internih šala i mitova, pa hajde da ih sve skupimo na jednom mestu. Ko je sve fenomen ovog sajta? Pišite ovde o Mogši, Ćiri i njima sličnim, kao i raznoraznim forama koje su nastale na ovom sajtu.

EDIT: Bez spema, molim!

• Earthworm Jim

TO! Još jedna tema i Mogši! JEA!

• L@ki

ко је тај Ћира до курца......

• Earthworm Jim

KKA BOJ JE LEGENDA ON ISTO JEBE!

• Zmia

Гамби , ладно сам те сањала ноћас. Били смо на неком вашару, ти си се цењкао око оне мрежице која сече кувана јаја на кришке и на крају кад си постигао цену ниси тео да купиш. Испемово си ми сан јбт :р

• Earthworm Jim

Hahahaha, brate! :)

• musssashe

Гамби , ладно сам те сањала ноћас. Били смо на неком вашару, ти си се цењкао око оне мрежице која сече кувана јаја на кришке и на крају кад си постигао цену ниси тео да купиш. Испемово си ми сан јбт :р

o.O ja sam sanjao milicu..ne znam sta..jer je bilo gomila uloga u snu iz svih svera ljudi...nesto se cudno desava sa vukajlijasima nocu.

• melkijades

Imaju visak slobodnog vremena.

• Zmia

И у сну смо нолајфери, неамо шта да сањамо јбт.

• Пд

Јел зна неко уопште зашто је Абраксус отишао са сајта?

• Фејзбукманијак

Пеки дизвинеш, ал јебо вас Абраксус, кога бооли курац!

• Earthworm Jim

Divi gavajo Fejz što me preteče!

• Пд

Па шта пишеш онда овде ако те боли курац?

• Tulumbac

Da, bre, pusti njega... Daj pričajte ko se s kim jebo, to me uvek zanima.

• Фејзбукманијак

Ниси сконто до сад, ево да ти појасним, ја контрирам вазда! Тако вас исто јебо Могша као и Абракс што вас јебо... и наравно геј смајли на крају :)

• Пд

Па ово није контрирање, ово је измотавање. Контрирање углавном има сврхе, ово нема, само безвезе спемујеш тему, а ја сам лепо питао нешто. Ако не знаш одговор, нема потребе да ми се посереш на питање.

• Tulumbac

A ko se s kim jebo? Ćutimo, ćutimo.

Kad smo već kod snova, ja sinoć sanjao da je ortak doneo onaj kurac u kome konobari nose piće(ancir, ancer, jebem li ga), prosuo kesu kokaina, sipao majonez preko i sve ušmrkao.

• Mr. Moon

Tulume, ne znam ko se s kim, al' znam ko nije sa mnom. Svi :)))

• Фејзбукманијак

Ја знам ко кога јебе ал не бих да причам, то су већ трачеви, нису легенде!

• P

A što svaku temu koju otvorim mi urnišete, koji muški reproduktivni organ?

• dusan1001

Hahaahahahahah

• Tulumbac

Ako ti je za utehu, nije to do tebe, tako je sa svakom temom.

• Фејзбукманијак

најзад се слажем са Тулимом!

• StrajaKg

pekky moj ti je savet dodaj u prvi post BEZ SPEMA.

• Фејзбукманијак

Ево једна добра тема где могу да оставим моје разочарење... Ништа против Страје, ал сам се скроз сморио кад сам видео да је прешао Мотику... баш сам се сморио

• P

StrajaKg

pekky moj ti je savet dodaj u prvi post BEZ SPEMA.

Dod'o.

• L@ki

Oпа , Страја меље као парни ваљак , друго место матори , још цирка 6 000 поена и нови шампион вукајлије .......... дечко у успону ... свака част...

• Tulumbac

Vidiš, pekky, prvo su spemovali zato što je dozvoljeno. Sad će u zinat. Isto ti se 'vata.

• P

Sikter iz teme ili tutnite lock!

• Cara™

Peki u čemui je problem?
    Sve je urabana legenda ovde samo pitanje kako ko doživljava.

Milisav je legenda, možda i najveća i najzilčjavija istovremeno, javio se kao borac protiv ziljavsosti fejsbuka a nakraju sam sebe pokopao. Eto TI

• P

Ma ne kažem tebi, Caro, nego ovima što urnisaše temu. Ti si odgovorio baš kako treba. ;)

• Фејзбукманијак

Пекки је урбана легенда!

• StrajaKg

Laki hvala :)
    Fejz, ne volim ni ja da Barsa bije Real ali šta da radim :)
    izvinjavam se pekiju zbog spema ali u doprinos temi želim da dodam da se na temama gde autor naglasi bez spema može dobiti ban a i sviđa mi se ova tema, ajde da razradimo nekako ako možemo

• Фејзбукманијак

Ајде!

ШТО ЈЕ ОТИШАО АБРАКСУС!

• Zmia

Можда је имао неке неодложне обавезе.

• Surovi

bogami i gde se ne naglasi trebalo bi da se podrazumeva. sad ću da sredim, izvinjavam se na čekanju.

gospoda koja spemuju bi mogli da pročitaju pravila foruma ponekad. kako ovog tako i bilo kog drugog.

izvinjavam se u ime moderatorskog tima na sporoj reakciji.

• StrajaKg

evo i mene zanima šta je sa abraksusom, uz to me zanima i ko je najčuveniji moderator ikada na sajtu (dobro-loše nebitno)?

• En_Dotter

Мене интересује зашто на овом сјту мора да дође неки надркани мод с времена на време и да крене да банује и брише ко ненормалан, ај што банује него брише како му се ћефне. То више и није легенда, али сам до мало пре сматрао да јесте. Да ли сам једини тог мишљења или сам се зајебо?

ЕДИТ:
    А да! Сетих се. Да ли модератори желе да постану легенде због одабира ретардираних постера?

• mylyca

Зајебо си се, ако мислиш на Суровог, тотално је у праву. Издркотине свуда по форуму, заједно с мојим, а ако неко растаче објашњења и упозорења на кваркове онда је то он :)
    Него, да ли ЈТУ спада у урбану легенду сад?

• En_Dotter

ЈТУ је премалад за легенду, али мислим да је Златан55 довољно стар да би постао.

• P

Mylyce, itekako.

• Сантјаго Коровјов

Ćera, živa legenda Vukajlije.

• sedplas

ja sam odje nekih 2-3 mjeseca tek i vidio sam da se taj JTU pominje svuda i non stop, jebem li ga vec sam pomislio da je to neki ćirin drug, jel postoji JTU uopste?

• melkijades

Kuvajlija je definitivno legenda. A Abrakus pise sa drugog naloga vec skoro godinu dana. I dobre su mu defke, odem da ih pogledam s vremena na vreme.

• Surovi

ma taj zlatan je bio aktivan jedina tri meseca koja sam ja proveo neaktivan na sajtu. nikako ne mogu da imam neku impresiju o njemu, iako znam o čemu se radi. isuviše je brzo izgoreo da bi bio upamćen, običan spemer, čini mi se. ali opet, jeste legenda, u neku ruku.

što se strajinog pitanja tiče, verujem da je najčuveniji moderator možda baš abraksus.

a "otišao" je sa sajta verovatno zato što mu je postao dosadan. iako ne mora da znači da je uopšte odlazio.

to za moderatore koji brišu i pritom se izdrkavaju, to sam uglavnom u 100 posto slučajeva samo ja. nemojte kriviti ostatak tima, oni rade apsolutno korektno.

• musssashe

ovaj covek http://vukajlija.com/recnik/autori/18149 je napisao 118 definicija za groblje u jednom danu