EVO PETICIJA DA NAM SE VRATI MITKE!
POTPIŠITE! http://www.ipetitions.com/petition/mitke/

mitke se sada vozi na bemiksu, ide prema prodavnici da kupi štap sa magnetićem i one plasnične ribe što se na taj štap pecaju. poslije toga otići će na koš, popeti se gore, sjesti na obruč i gledati na školu, eh tu osnovnu školu, izvući će kajdanku iz ranca i zapjevušiće VIŠNJIČICA ROD RODILA VIŠNJI-VIŠNJIČICA ROD RODILA!
OD RODA SE SALOMILA! OD RO-OD RODA SE SALOMILA!
PETICIJA ZA MITKETA! MIDORI I JA POTPISALI! AJMO!
http://www.ipetitions.com/petition/mitke/
mitke je bio drugarčina...nije više sajt isto kad nije on tu...znao je da se našali, i na svoj i tuđ račun, i da opsuje mater, al mu ne bi niko to uzeo za zlo...e jebem te živote kad si tako crn da crnji ne može biti...ako se ne vrati do sledeće nedelje i ja napuštam sajt, tj. ovo što je ostalo od sajta :(

sećam se mitkea kao čoveka koji je uvek imao sluha za moja pitanja i moje nelagode na sajtu i veliko mi je pomogao u mojoj afirmaciji kao mladog autora. sada kad sam postao lord vukajlije, zahvaljujem ti se mitke, jer sva ova moja slava je tvoja slava i sav moj uspeh je i tvoj uspeh. možda nas sada gledaš sa nekog boljeg mesta, ali znaj, bez tebe bih ostao samo nekakav piun i pulen, hvala ti, mitke, mitke, hvala ti. ovaj pehar dižem za tebe mitke, mitke, učitelju, mitke, tutoru, mitke, meceno, mitke, druže, mitke, brate! :'(

❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄
KAD NEMA MIT-KET-A NISAM SAV SVOJ
PAHULJICE MI HLADE ZNOJ
UVALIM IM MOJ
NA INTERNET SPOJ
❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄ ❆❇ ❈ ❅ ❄
вратим се кући једног сивог поподнева, и имам шта и да видим - сиви бетон постао је још сивљи и туробнији, магла га је прекрила, та сива магла погана, зашто сунце не гране већ једном, помислих, те узех стару дедину ракију да прочистим грло и мисли, дедину ракију стару коју је носио у кино када су гледали Прохујало с вихором, дедину ракију, ракију мог деде, мог деде, људине, увијек је носио један те исти прслук, и паде ми на памет Митке и његова идеологија... зашто га нисам подржавао кад сам могао? зашто нисам стао уз њега, и бранио његове ставове? зашто нисам био Фидел Кастро том Че Гевари?
ех, ти махом непромишљени потези довели су ме овдје, да кукам за њим. А могли смо много тога... могли... смо...

Mitke urazumljuje Vukajlijaše koji skrenuše sa puta ispravnoga.
http://cdn01.dailycaller.com/wp-content/uploads/2011/05/9c7a40c70ea54f26b130855b4221da54-e1306705039765.jpg
1. Ko je otvorio temu?
2.A šta je uradio pre bana osim što je demonstrativno napusto sajt3. M dižemo čelo, mi kročimo smijelo i stišćemo pe-s(ideja za poster jebote!)ni-ce. Uz mitketa maršala, junačkoga sina!
Čisto odgovor na neki možda budući komentar, jer moram dučim fiziku:
Neko: pa bre Peri, el nisi ti čak i predložio da se mitke umoduje, a sad ga pljulješ?
Peri: pa šta, nikad nisi čuo za hipokrita?