Ове године се у Новом Саду одржава јубиларни 20-ти по реду Концерт године. Концерт је заказан за 21.12.2013 и већ су познати учесници концерта.
http://www.koncertgodine.com/2013/20-godina-kasnije-ponovo-legendarni-ns-koncert-godine.html
Пишите о овогодишњем програму, очекивањима, омиљеним бендовима који ће/неће наступати, да ли долазите, о цијени улазница, нудите помоћ једни другима око куповине или мијењања карата, договарајте се око потенцијалних састанака.
Пишите о историјату, о претходним добрим/лошим искуствима, о духу концерта, младости, музици...
Још један Концерт године је пред нама, нека буде најбољи до сада.
Сва обавјештења и информације имате на сајту:
http://www.koncertgodine.com/- M
Dvadesti koncert, a zamisli da ima isto tolko tema o njemu, bi l u redu bilo to?
- M
Vlade arahnista.

sranje postava, kao i uvek, pošto je 70% ista već godinama lol
Partibrejkersi - zbog njih bih moožda i išao, mada mi smor više da ih slušam, nije vredno soma dinara
Hladno pivo - sranje
Električni orgazam - sranje (bar to što sad sviraju)
Eyesburn - mnjeh smor, svake godine isto
Bjesovi - isto što i za partibrejkerse, i zbog njih bih došao al smorilo malo
Six Pack - mrš
Kanda Kodža i Nebojša - mrš
Obojeni program - onako
Brkovi - mnjeh
Feud - šitčuga, mršdakle, nema teorije da idem. i ljudi koji idu tamo su iritantna klinčadija šatro alternativni i gužva je i retardirano je. preskačem

Па јебига, виш да смо сви различити, свако има своје нешто. Реално, вриједи отићи чак и да ти се 3-4 групе свиђају.
За Хладно пиво знам да ће одлично одрадити посао, ко и увијек.
Надам се да ће се Оргазам и Обојени програм мало раздрмати, у скорије вријеме јако смарају.
Сикс пек једва чекам, мислим да ће они одрадити добар посао.
Искрено, највише ми се иде због Феуда и Бркова, они ће се, надам се, приказати у одличном свијетлу.е сад, са Ајсбрном су претјерали, то је 3 или 4-та година заредом, јеботе. Брејкерси не посједују ни трун енергије од раније. Бјесови, опет, немају шта ново да понуде. Е за ККН не знам, искрено их не готивим толико, али ајд покушаћу одслушати.
И да, надам се да ће бити неки добар млади новосадски бенд на бини без прекида, ако је уопште буде ове године.
Све у свему, мислим да ћу отићи и надам се, уживати.

sada i nema nekih dogadjanja.prosli oni fasisti,anti fasisti,kurci palci.ne znam ni da li je bilo ista...

ritam nereda je bio poslednjih sve puta,ateisti malo manje,ipak nisu svirali...
ja sam prvi i jedini put bio na koncertu 2002ge.jos kao klinja,izgubljen u onoj masi.prvi put sa ocem na jutrenje,samo bez oca.karta bila 300 dingera,meni neka riba prodala za 200.sreci nikada kraja.jos 100 dindzi za trosenje.secam se jos saveta ukucana,da pazim sta radim,ipak sam jos mali za takva okupljanja.sve u svemu,bile neke ruzne pankerke,par dobrih goticarki,vecina debelih i masnih,neki skinsi i raja koja je dosla da vidi taj neki koncert.bilo pun kurac ljudi.tada sam prvi put gledao let 3.nisam imao pojma da ce lik sebe da penetrira u dupe nekim cvetom.da,svidelom mi se.drk'o sam na to danima.za lokalne humoriste.bg sindikat dosao sa svom rajom koju su mogli da pokupe usput.bilo ih ko siptara.darkvud dab poceo da pimpla ono njihovo sranje od muzike...ne mogu da se setim koliko je pivo bilo,al znam da je uvek skupo.samo su tada makar sipali celu casu od lapo litre.
Ne ako ih slušaš samo jednom godišnje.koncert godine ti je jedina prilika da ih slusas?
ista lokacija,isti bendovi,maltene ista i satnica.elem,neka ide ko gde hoce,al je glupost da bude jedno te isto.sta ces kada prestanu da sviraju jedni te isti,nema vise svirki?Ладно си био 2002. Што не долазиш сада? Долазиш ли ове године?to mi bio prvi neki veci koncert.ono pubertetlija na certu,ovo-ono...
necu ove godine,svi bendovi koje bi eventualno hteo da vidim sam vec x puta gledao.sem brkova...
ne znam za ovu godinu.to je bilo proslih.to bude negde pred koncert.2-3 nedelje.a mozda ove i ne bude.ja znam da sam nesto na sajtu spensa(ako se dobro secam)glasao za drgarev bend.te jedene godine bila i svirka u holu spensa.
sranje postava, kao i uvek, pošto je 70% ista već godinama lolPartibrejkersi - zbog njih bih moožda i išao, mada mi smor više da ih slušam, nije vredno soma dinara
Hladno pivo - sranje
Električni orgazam - sranje (bar to što sad sviraju)
Eyesburn - mnjeh smor, svake godine isto
Bjesovi - isto što i za partibrejkerse, i zbog njih bih došao al smorilo malo
Six Pack - mrš
Kanda Kodža i Nebojša - mrš
Obojeni program - onako
Brkovi - mnjeh
Feud - šitčuga, mršdakle, nema teorije da idem. i ljudi koji idu tamo su iritantna klinčadija šatro alternativni i gužva je i retardirano je. preskačem
Samo Brkovi ok, a Obojeni program mrš.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.