Концерт године 2013.
  • poplava92

Ове године се у Новом Саду одржава јубиларни 20-ти по реду Концерт године. Концерт је заказан за 21.12.2013 и већ су познати учесници концерта.

http://www.koncertgodine.com/2013/20-godina-kasnije-ponovo-legendarni-ns-koncert-godine.html

Пишите о овогодишњем програму, очекивањима, омиљеним бендовима који ће/неће наступати, да ли долазите, о цијени улазница, нудите помоћ једни другима око куповине или мијењања карата, договарајте се око потенцијалних састанака.

Пишите о историјату, о претходним добрим/лошим искуствима, о духу концерта, младости, музици...

Још један Концерт године је пред нама, нека буде најбољи до сада.

Сва обавјештења и информације имате на сајту:
    http://www.koncertgodine.com/

• M

Dvadesti koncert, a zamisli da ima isto tolko tema o njemu, bi l u redu bilo to?

• Nienna

све ће позерај да иде , шитчина, једино ће наркоманима да буде добро, и нама који ћемо да идемо у шутку на Збрну

• M

Vlade arahnista.

• poplava92

Dvadesti koncert, a zamisli da ima isto tolko tema o njemu, bi l u redu bilo to?

Како мислиш, за сваки Концерт има тема?

• Nienna

да ,како то мислиш?
    месјо ниси ми јасан уопште, буди конкретан.
    Месијо*

• Kuzman92

pozeri mogu biti samo likovi koji nisu čuli za pola bendova a idu jer su iz nsa,o stali su legit

• ipčenaš

sranje postava, kao i uvek, pošto je 70% ista već godinama lol

Partibrejkersi - zbog njih bih moožda i išao, mada mi smor više da ih slušam, nije vredno soma dinara
    Hladno pivo - sranje
    Električni orgazam - sranje (bar to što sad sviraju)
    Eyesburn - mnjeh smor, svake godine isto
    Bjesovi - isto što i za partibrejkerse, i zbog njih bih došao al smorilo malo
    Six Pack - mrš
    Kanda Kodža i Nebojša - mrš
    Obojeni program - onako
    Brkovi - mnjeh
    Feud - šitčuga, mrš

dakle, nema teorije da idem. i ljudi koji idu tamo su iritantna klinčadija šatro alternativni i gužva je i retardirano je. preskačem

• Valdemar

Smorili su sve živo i mrtvo, dobro je sve to za decu koja tek treba da se upute u muziku, a za matorce je izanđalo već.

Nego, Novi Sad, 12. Madball, 13. PTTB, fešta hc-a i panka. Jebo koncert godine. Moraću da izlapim nekako dva dana po NS, samo da ne bude neka mećava ledara.

• Хујо Смрад

ja se razmišljavam didem, brejkersi i brkovi. I nadrogirane ženke na KKNu.

• Sanitarni čvor

zovu iste bendove jer nece da trose karte na plakate.kriza je...nema ritma nereda?moraju i oni da sviraju.i ateisti.

• Mala Vidra

ja oću didem zbog brkova, al kontam da će biti tipa u 4 popodne
    crap

• poplava92

Па јебига, виш да смо сви различити, свако има своје нешто. Реално, вриједи отићи чак и да ти се 3-4 групе свиђају.

За Хладно пиво знам да ће одлично одрадити посао, ко и увијек.
    Надам се да ће се Оргазам и Обојени програм мало раздрмати, у скорије вријеме јако смарају.
    Сикс пек једва чекам, мислим да ће они одрадити добар посао.
    Искрено, највише ми се иде због Феуда и Бркова, они ће се, надам се, приказати у одличном свијетлу.

е сад, са Ајсбрном су претјерали, то је 3 или 4-та година заредом, јеботе. Брејкерси не посједују ни трун енергије од раније. Бјесови, опет, немају шта ново да понуде. Е за ККН не знам, искрено их не готивим толико, али ајд покушаћу одслушати.

И да, надам се да ће бити неки добар млади новосадски бенд на бини без прекида, ако је уопште буде ове године.

Све у свему, мислим да ћу отићи и надам се, уживати.

• Sanitarni čvor

crap

ja cu da sacekam da sviraju dzaba povodom nekog dana kada se politicari uvlace gradjanima.

• Mala Vidra

a ko će ih dočekat'....

• Sanitarni čvor

sada i nema nekih dogadjanja.prosli oni fasisti,anti fasisti,kurci palci.ne znam ni da li je bilo ista...

• Mala Vidra

pa, tad je bilo. i poslije toga ništa :D

• Sanitarni čvor

cekamo repertoar za novu godinu.2 vlada georgijeva i jos nesto.pre svih njih apsolutno romanticno.

• Kile®

crap

Ja zato idem na brčine dan pre koncerta godine, sviraju u BG-u. A na kon.god. će verovatno svirati među prvima i kratko će to da traje.
    Sranje što ne sviraju Atheisti i neredi.

• Sanitarni čvor

zar ne mislis da je malo previse da sviraju svake godine?

• poplava92

Sranje što ne sviraju Atheisti i neredi.

Brate Ritam nereda su bili zadnje 3 godine, Atheisti su bili 3 puta u zadnje 4 godine.

• Sanitarni čvor

ritam nereda je bio poslednjih sve puta,ateisti malo manje,ipak nisu svirali...
    ja sam prvi i jedini put bio na koncertu 2002ge.jos kao klinja,izgubljen u onoj masi.prvi put sa ocem na jutrenje,samo bez oca.karta bila 300 dingera,meni neka riba prodala za 200.sreci nikada kraja.jos 100 dindzi za trosenje.secam se jos saveta ukucana,da pazim sta radim,ipak sam jos mali za takva okupljanja.sve u svemu,bile neke ruzne pankerke,par dobrih goticarki,vecina debelih i masnih,neki skinsi i raja koja je dosla da vidi taj neki koncert.bilo pun kurac ljudi.tada sam prvi put gledao let 3.nisam imao pojma da ce lik sebe da penetrira u dupe nekim cvetom.da,svidelom mi se.drk'o sam na to danima.za lokalne humoriste.bg sindikat dosao sa svom rajom koju su mogli da pokupe usput.bilo ih ko siptara.darkvud dab poceo da pimpla ono njihovo sranje od muzike...ne mogu da se setim koliko je pivo bilo,al znam da je uvek skupo.samo su tada makar sipali celu casu od lapo litre.

• Kile®

Šta ima veze što su bili, i treba da budu jer su kvalitet. :)
    Kakvi bre kurčevi kkn..

• Sanitarni čvor

kvalitet se gubi i dolazi do zasicenja kod potrosaca.
    jedna ekonomska definicija malo modifikovana.

• Kile®

Ne ako ih slušaš samo jednom godišnje.

• poplava92

Ладно си био 2002. Што не долазиш сада? Долазиш ли ове године?

• Kuzman92

Brate Ritam nereda su bili zadnje 3 godine, Atheisti su bili 3 puta u zadnje 4 godine.

I da li je moguće da nisi skontao ironiju u postu

• Leprikon

размишљам додем, јел ово коначна листа, ил ће буду још бендова?

• Sanitarni čvor

Ne ako ih slušaš samo jednom godišnje.

koncert godine ti je jedina prilika da ih slusas?
    ista lokacija,isti bendovi,maltene ista i satnica.elem,neka ide ko gde hoce,al je glupost da bude jedno te isto.sta ces kada prestanu da sviraju jedni te isti,nema vise svirki?

Ладно си био 2002. Што не долазиш сада? Долазиш ли ове године?

to mi bio prvi neki veci koncert.ono pubertetlija na certu,ovo-ono...
    necu ove godine,svi bendovi koje bi eventualno hteo da vidim sam vec x puta gledao.sem brkova...

• poplava92

I da li je moguće da nisi skontao ironiju u postu

Не знам само гдје си ти сконто иронију, ово је било потпуно озбиљно.

размишљам додем, јел ово коначна листа, ил ће буду још бендова?

Требало би да буде још неких бендова, мање познатих бендова на другој бини, али за сада ништа не објављују.

• Sanitarni čvor

organizovali su neka glasanja za tu binu.

• poplava92

Е гдје су гласања, можеш оставити линк? Ја нисам могао да нађем.

• Sanitarni čvor

ne znam za ovu godinu.to je bilo proslih.to bude negde pred koncert.2-3 nedelje.a mozda ove i ne bude.ja znam da sam nesto na sajtu spensa(ako se dobro secam)glasao za drgarev bend.te jedene godine bila i svirka u holu spensa.

• Mala Vidra

ma kakvo glasanje, đeš više bendova, siroti brkovi neće stić ni po sata odsvirat

• poplava92

Богами Видра,с обзиром да траје 10 сати, треба колкош бендова. Ако буду 2 бине као прошлих година, онда мора бити још бендова.

• Nienna

Мени ово трећа година заредом, збрн не може сморити, шутке су до јаја а и релано маса се на њима наложи.
    а хладно пиво је говно
    обојени програм сам слушао на јелен топ 10 , лик не зна текст па чита спапира лоло

• Dub

а хладно пиво је говно

Nemaš ti pojma.

• Nienna

пре су били до јаја, сад певају геј

• poplava92

пре су били до јаја, сад певају геј

Nemaš ti pojma.

• Луди Чак

sranje postava, kao i uvek, pošto je 70% ista već godinama lol

Partibrejkersi - zbog njih bih moožda i išao, mada mi smor više da ih slušam, nije vredno soma dinara
    Hladno pivo - sranje
    Električni orgazam - sranje (bar to što sad sviraju)
    Eyesburn - mnjeh smor, svake godine isto
    Bjesovi - isto što i za partibrejkerse, i zbog njih bih došao al smorilo malo
    Six Pack - mrš
    Kanda Kodža i Nebojša - mrš
    Obojeni program - onako
    Brkovi - mnjeh
    Feud - šitčuga, mrš

dakle, nema teorije da idem. i ljudi koji idu tamo su iritantna klinčadija šatro alternativni i gužva je i retardirano je. preskačem

Samo Brkovi ok, a Obojeni program mrš.

• Sanitarni čvor

обојени програм сам слушао на јелен топ 10 , лик не зна текст па чита спапира лоло

ima toliko staza u dopanju da je dobro da nije zaboravio da cita.

• Mala Vidra

moraju hipstere navuć nekako

• poplava92

А чиме мислиш да ће привући хипстере?

• Mala Vidra

obojeni prougrammmmm

• bvdlga

Do jajoa, samo sto pada treci dan Svetog Nikole... isao bih definitivno zbog hladnog piva, six pack-a i KKN.. Koliko se secam, slicno je bilo i prosle godine, tako da, ako ne odem ove, isto ce biti i sledece... Soma dinara je skroz ok cena....

• Nienna

Nemaš ti pojma.

• Mala Vidra

sranje mrtvo od koncerta, et

• sunshine

Sjajan gol Vidro protiv Hal Sitija, čestitke.

• Makaronac

Hvala ti Vidro. Igrao sam X i prošao tiket.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.