ОКУПЉАЊЕ - Концерт године NS
  • Duče

Е 'вако, предлог Ареи Куен-а да се отвори засебна тема за скуп, да виду људи.

Пишите ако сте за, када улазите у салу и све. Да можемо да одредимо термин.

Ево и листе
    16.00 otvaranje ulaza dvorane
    16.05 video koncert iznenađenja
    17.00 S. A. R. S.
    17.35 Bez prekida bina Impuls
    17.50 ORTHODOX CELTS
    18.30 Bez prekida bina Žuta minuta
    18.45 BLOCK OUT
    19.25 Bez prekida bina ZAA
    19.45 EYESBURN
    20.25 Bez prekida bina Iskaz
    20.45 ATHEIST RAP
    21.25 Bez prekida bina Saša 21
    21.45 RITAM NEREDA
    22.30 Bez prekida bina Trula koalicija
    22.50 DUBIOZA KOLEKTIV
    23.40 Bez prekida bina Čovek bez sluha
    00.00 HLADNO PIVO
    01.?? IZNENAĐENJE
    01.30 Bez prekida bina Feud
    01.50 SVE BARABE

• ninka_92

Ја сам за, у салу улазим око 5, кад почне Сарс и остајем до краја Хладног Пива, значи некад до 1. Треба издржати, сунце ти јебем.

• Duče

Тамо сам најраније у 6. Најбоље је кад буде нека паузица, неки лошији бенд на бини без прекида, па да мало чамопри, попијемо које пиво и потучемо се.

• АК

Може. Ја капирам да бих дош'о раније, па докле стојим.

• ninka_92

Јебено једва чекам аааааааааа! Какве ли ће ту само шутке да падају, не могу ни да замислим. Морам ципеле оне зимске да обујем, да газим.

• Duče

Хахаха. Биће до јаја, има да се обучем као клошар, прошле године ја набацио нов џембер, цимао сам се цело вече да га не сјебем у шутки лоло.

• ninka_92

Шта има џемпер, строго неку мајицу и преко јакну, јакну под трибине и удри. :Д

• Duče

Биће тамо они курци за јанке, као даш јашу, 30 динџи и чува ти цело вече, само мораш да сачуваш број на ком ти је окачена, да ти је нађе после :Д

• АК

Е то за јакне је до јаја, не мораш се цимати кад те пиво уради гдеш са јакном.

• ninka_92

Ајде? Одлично, треба број сачувати. Даћу малој, нек' се она бакће око тога, бар да имам коме да серем ако ми ко украде јакну. :)

• Doppia_Leonessa

Ja dolazim, al nisam na parteru... i ne znam da li ću doći pre 7

• Duče

Е је, а неш моћи да сићеш.
    Нема везе, ми ћемо да се довикујемо лоло.

• ninka_92

Купи пива па нам добацуј. :)

• Trankila

Čuj ba neće moći da siđe, pa nek skoči. Nisam nikad vido da ljudi ostanu na tim tribinama. :D

• Duče

Не може, има обезбеђење, прошле године смо нудили једном дебил 1000 динара да пусти ортака да сиђе, није хтео.

• hladan.krompir

Промените назив теме у "окупање" у складу са кадионицом и разнопразним питањима. Само сугеришем, но офенс.

• Vladimir Nikovski

Ja sam za šankom, pa ko voli neka izvoli.

• Vladimir Nikovski

Dovodim i Algebru, moram da vam pokaže moj dupli. xaxxaxa

• ninka_92

Добро је, има нас. Колико вас из Врбаса долази?

• Duče

Из Врбаса, биће 50 људи лололо. Ми сви заједно возом, ал одвојићемо се ми вукајлијаши, дођће можда онај са крестом што је био на скупу, ал без кресте овог пута, перовић не иде, потхеад иде, ићи ће Хенри Летхам. ТО је то.

• ninka_92

Значи Креста, Потхед, ти, јебем ти Перовића, што он неће?

• Duče

Не воли он ту музику :) Контам да ће ићи Даб.

• ninka_92

Иће и Видра, сацам јој линк теме дао.

• Doppia_Leonessa

Ne mogu da po'vatam ko su ti ljudi

• Mala Vidra

biću sa jedno tries' ljudi, pa ono, vidimo se ;p

• Duče

Још имаш наранџасту косу?

• Duče

E dobro, bićeš prepoznatljiva :D

• Nash Bridges

Za digod ste nasli kartu? Meni nasli za parter. Ako budem raspolozen, mozda se i javim ali jedino ako moj veliki prijatelj sos bude tu. lolol

• Chavez

Do kurca. Koji sam retard, smetuh sa uma da će ići raja odavde. Da sam se toga setio, kupio bih kartu mrtvu. Ovako mogu da ga sisam.

• Перовић

перовић не иде

Вид' човека, није ни пит'о је л' идем!

• ninka_92

Ја нисам планирао, ал' мала рече ај да идемо, те ајде. Партер, строго.

• Nash Bridges

Ako hercegovac dolazi onda ja ne dolazim. Aukurac!

• ninka_92

УША! И боље ти је, да улетиш са мном у шутку по јаду, па ти онда ја крив. :)

• Duče

Мени се једном у шутки, јесе тако каже?, изула патика лоло, нисам могао да је нађем 6 минута.
    После тога нађем као неку малу торбицу, унутра телефон, жваке и ганџа, и ја као шта ћу, бацим ,и увати ортак и прода фон за 200 е :(

• Mala Vidra

ne'š ti ni u kakvu šutku pored Ane žive, sam' da znaš :D inače ostaje na milost i nemilost meni :buahahha:

• ninka_92

Хахаха кукала јој мајка ако се са тобом ухвати. :Д Извућу се ја на сат времена, нека је са сестром и зетом, ко је јебе. :)

• Lutak iskrivljenog L

hah! tu ste se sakrili! gde se nalazite? naso sam kartu

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.