Kojih se svojih postupaka u životu stidite
  • BLZ

Napomena

---> SVOJIH <---

• Nash Bridges

što ti nisam napisao u ovom postu da mi popušiš kurac

• BLZ

Jedan od mojih postupaka kojeg se stidim je to što svojoj majici kažem previše ružnih i teških reči. Svi oko mene poznaju situaciju i znaju da je zaslužila čak i mnogo više pa me ne osuđuju zbog toga, ali meni je krivo...3 meseca ne pričam s njom, pa onda pričamo 2 dana, pa se popičkamo opet, pa ne pričamo 2 meseca..i tako sve u krug. Stvarno me interesuje kako da joj čestitam novu godinu i da li će ona meni ili ako neće, da li će prihvatiti moje čestitke. A što je još gore, ne pričaju ni sestra ni ćale s njom pa mi još žalije.

• Radijacija

Šta te boli kurac.
    Još i tebi da se pravdam.

• BLZ

Aj, bre majmuni jedni retardirani, jebem vam se s ustima. Odjebite. Umrite za novu godinu da vaši svake nove godine umesto da je slave - obeležavaju vašu smrt.

• Nash Bridges

ne spemuj degenu

• nb

Ako si zombi, onda je sasvim logično da slave tvoju smrt, jer ona dođe kao rođendan, iz perspektive zombija.

• snebivljivaazdaja

pa sta koji djavo visis ovde i zalis se. uradi nesto. skuvaj zeni kafu. izvini se. tolko je tesko?
    draga saveta mi nije ravna...

• BLZ

Kajem se što sam sopstvenu temu spemovao zbog imbecila. Samo vi pišite. Na vaš obraz ide.

• nb

Bolest ne bira gde udara.

• Марко 

Што сам се родио.

• Nash Bridges

e tako treba!
    Budi dobar kuca

• dusan1001

Posavetuj se sa vejvrajderom on je stručnjak za tople odnose sa majkom

• BLZ

Aždajo, ne vredi. Ulizujem se svaki dan. Po svaku cenu sam dobar... kada skuvam tu kafu npr, ostaće tu i 3 dana ako treba, ali je ona neće popiti niti pomeriti.

• nb

Tomi Đeri, Ninđa kornjače...

• menijesamodosadno

Nash Bridges
    što ti nisam napisao u ovom postu da mi popušiš kurac

AHAHA

• Majakovska

Stidim se što sam lagala osobu do koje mi je mnogo bilo stalo, i što sam je zbog laži izgubila. Ostala mi je lekcija da se svaki odnos gradi pre svega na iskrenosti.

• Petar Pan Pezo$

zene i iskrenost...da da bas....zene ne postuju muskarce, to je tako bilo i tako ce biti uvek.
    muskarac mnogo jace i iskrenije voli nego zena.

• Nienna

SasvimNebitna
    Stidim se što sam lagala osobu do koje mi je mnogo bilo stalo, i što sam je zbog laži izgubila. Ostala mi je lekcija da se svaki odnos gradi pre svega na iskrenosti.

http://ispovesti.com/

• Milos-88

Sto rece pezos na nekoj temi "sve prave ljubavi su tuzne". Zapamtite njegove reci :(.
    Stidim se sto ti autor Nash Bridges nije u onom postu napisao da mu popušiš kurac. ( pederski smajli).

• Glavni

stidim se što sam prvi put jerbo strinest dina

• Nienna

stidim se zato sto sam video post sasvim nebitne

• Majakovska

Nienna, pa tema i jeste zamišljena za ispovesti.

• Mala Vidra

kad smo kod ispovijesti, jako mrzim kad pošaljem nekom poruku i taj neko odgovori poslije sat i ja bih odmah u sekundi odgovorila, al neću da ispadnem previše paćenik koji je sat vremena čekao odgovor, iako jesam
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• Шека

Up'o sam u šahtu kad sam bio nackli.

• Рус

Kolega mi je nasao 100 eura, ja sam rekao da meni da, da vidim jesu li lazne, i kada sam uzeo rekao sam, da su lazne... -.-
    naravno nisu bile..

• Марко 

А јеботе, ја мислио тема је због којих се поступака кајете.
    У сваком случају, остајем при ономе што сам написао већ.

• Petar Pan Pezo$

KAJEM SE STO SAM VOLEO! DO KOSTI SAM VOLEO!

• BLZ

pogrešio si temu... nije kajanje nego stid

• Марко 

Един Дино на курац ми зино xD

• BLZ

Един Дино на курац ми зино xD

:*

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.