War Thunder
  • Radijacija

Od skoro se pojavio konkurent kompaniji Wargaming isto su iz Rusije i zovu se Gaijin Entertainment.
    http://www.gamersgate.com/img/publisher_logos/1251.jpg

Trenutno Gaijin ent. stoji iza igre War Thunder koja je u otvorenoj beta fazi i ozbiljno preti oštrom konkurencijom Wargamingu koji stoji iza igara kao što su World of tanks/world of warplanes.
    http://mgnews.ru/gameimage/normal/21671/war-thunder-logo.jpg

Trenutno igra War Thunder ima avione iz perioda drugog svetskog rata, ima 5 nacija sa kojima možete igrati a to su Amerika/Nemačka/Rusija/Britanija i Japan. Svaka nacija ima širok spektar aviona od lovaca do teških bombardera koji mogu da nose i po nekoliko tona bombi.
    Avioni su podeljeni u 5 nivoa težine i kada igrate neće biti moguće da vidite recimo mlaznjak a igrate sa nemačkom štukom, nego će vas igra staviti sa dostojnim protivnikom koji ima avion sličnih karakteristika.

http://www.armchairgeneral.com/wordpress/wp-content/gallery/war-thunder-preview/tech-tree-usa.jpg

Što se tiče toka bitke u jednu bitku možete poneti do 5 aviona i kad vas ubiju recimo vi ne izlazite iz bitke nego uzmete drugi avion i nastavljate na istoj mapi, što recimo nije slučaj kao sa igrom world of tanks gde je jedna bitka gotova ako vam unište jedan tenk recimo. I kad vam unište sve avione ili ako preživite i vi njih pobijete vraćate se u svoj hangar gde možete da istražite nove motore, nove mitraljeze za avion, spremišta za više bombi. A čak i da napredujete i otključavate nove avione.

Za uništene avione i dobijene bitke dobija se novac i vi možete kupovati nove avione, obučavati posadu, kupovati opremu i sl.

E sad.
    Početkom decembra počeo je zatvoreni beta test kopnenih jedinica što znači da dolaze tenkovi, protiv avionski tenkovi i još dosta toga. Pošto još zatvorena beta nije gotova i trebalo bi da bude ubačena u igru negde sredinom ili krajem februara kada se izbace svi bagovi i kada se istorijski detalji ubace u igru poput tačne debljine oklopa nemačkog tenka Tigar i tako tih sitnica.
    Kada tenkovi budu ubačeni oni će biti na istoj mapi gde su avioni. Tako da ćete moći da izbombardujete sirotog malog Hermana iz Nemačke a kasnije na istoj mapi u istoj igri ući u tenk i dokusuriti ga. Imaćete više slotova tako da ćete biti u mogućnosti da imate po 5 aviona i 4 tenka u istoj igri recimo. i da kombinujete, ako vas ne zanimaju avioni vi poređate tenkove i rokate se tenkovima.

Od skoro je dozvoljeno da testeri kopnenih jedinica postavljaju slike gde se nalaze tenkovi tako da ću ja podeliti neke slike sa vama da bi videli kako to trenutno sve izgleda.
    Evo recimo ovo je nemački Tigar
    http://www.dodaj.rs/f/1v/vm/k8qSyt4/shot-20140116-152453.jpg

Zimska kamuflaža.
    http://www.dodaj.rs/f/1l/BE/4eK44Yuf/shot-20140116-152401.jpg

U borbi
    http://www.dodaj.rs/f/u/zS/4AiIIPoI/shot-20140116-152918.jpg

Imate dnevne bitke, noćne, kiša, sneg, oluje, blato... Znači sve.

Igra nije zahtevna i može da je igra ko hoće. I pre svega igra je besplatna, dakle ne plaća se ništa. napravi se nalog, skine se klijent i to je to.
    -----------------------------------------------------------------
    Minimal system requirements
    CPU: 2,2 GHz
    RAM: 1 Gb
    Videocard: Nvidia GeForce 7XXX series or higher; AMD Radeon 1XXX series or higher
    Free space: 8 Gb

• Radijacija

Ako hoćete da igrate, ovde možete napraviti nalog i dobiti 50 zlatnika kao poklon.
    http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_6725537

A odavde možete skinuti klijent
    http://yupmaster.gaijinent.com/launcher/current.php?id=WarThunderLauncher

prijatno igranje i vidimo se na nebu a kasnije i na zemlji.

• Puzzle-Fox

skinuću pa ću igrati kad obrnem Silent Hill i ovu neku viz. novelu što čitam. Tamo za vikend vjerovatno upanem da probam.

• perinho

Ovo deluje kul. Da se upišem, trebalo bi da skidam kad prođe rok.

• Mister_NO

Igrica jebe izrazito, i normalno i u pičku.
    Popalio me drugar, obično igram strategije i Menadžer, ali ovo je fenomenalno.
    Dodiše igram na sirotinjskim detaljima.
    Svakom preporučujem. Nenormalno paljevinski.

• Mister_NO

Jebote bog šta propuštate ne igrajući ovo.
    Ajde ako ima neko ko igra sa avionima neka mi se javne.

• Mister_NO

Nikad mi nije bila neka pička.

• Bata Sale

I ja sam se primio na ovo govno. Igram sa avionima. Ako neko hoce da me frendzonuje nick mi je AlexTheSerb

• Mister_NO

Ako igraš realistic možemo da se udružimo.

• Sale d snajperist

Sale, deinstalirao sam to.

Ali zbog tebe cu ponovo da instaliram da te prcam sa IL 2

• Пипач хлеба

Hocu i ja, evo instaliram

• Марко 

играо сам то док нису почели сви редом да ме јебу

• Sale d snajperist

Upani opet da se jebemo medjusobno

• Пипач хлеба

Skinuo sam, nik mi je Bilioner, dodajte me ili kako vec ide to

• Đoto

Koje pobedijo?

• Bata Sale

Igram realistic, preferiram boNbardere, kao pravi srbenda najvise volim kada nesto jeksplodira.

• Mister_NO

Moj nik je TheDoctor1985. TAZ eskadrila.

• Sale d snajperist

Nick je ITKuvar_95
    Sad instaliram i da vas kidam

• Bata Sale

Mister_NO
    Moj nik je TheDoctor1985. TAZ eskadrila.

Prijavio se u eskadrilu TAZ. De malo poguraj ziv ti sve, dupadnem preko veze :D

• Mister_NO

Nije frka, dali su mi mogućnost da prihvatam i odbijam nove članove, samo ne vidim prijavu...
    Inače eskadrila je internacionalna, jedini uslov je da si malo stariji, da nisi dete, znači tipa oko 25 'dina, i naviše.

• Bata Sale

Sinoc se prijavio, ajd probacu opet veceras

• Sale d snajperist

Jebote kurac sale.
    Smor je ovo kad nema respawna, mene oborila artiljerija usta je jebem

• Bata Sale

Uznes drugi avijon i igras sledecu bitku dok ti se ova ne zavrsi.

Imas u startu po 3 komada od svake nacije jbt.

• Sale d snajperist

A uracuna mi poJene sto sam do tad skupio?

• Bata Sale

Racuna. Samo moras cekas da se zavrsi bitka u kojoj si izgino ko Mancester i dobijes poruku kolko para i ostalog si zaradio. Mislim ono, igras sa drugim avionom, ne blejis ko bilmez u ekran cekajuci.

Znam da je malo zbunjujuce u pocetku, ali mi Mister No objasnio sve.

• Mister_NO

mene oborila artiljerija usta je jebem

U realistik PVO bije dušu uzima, naročito oko aerodroma, tako da izbegavajte neprijateljski aerodrom ispod 5km kao kugu.

• Sale d snajperist

E to da, mene bas kod aerodroma oborila haha..
    I bas PVO bije razvaljuje na realistic, na arkadi moz na 100 metara da dodjes mase te

• Mister_NO

Jbg, malo je preterano, treba da bude rizično da uletiš u gustu vatru, ali da te obara ko iz pičke nezavisno od brzine ili da li manevrišeš je debilno.
    Al tako je, bole ih kurac da menjaju za sad.

• ps

Hocete da im ja posaljem mejl da se zalim imam iskustva jos sa fantazija za euro16

• Mister_NO

Ruska firma, bole ih kurac za žalbe, kukaju ljudi po forumima i jućubu godinama.

• Sale d snajperist

Hvala ps jako drugarski otebe

Ja i volim da letim da se okrecem ko lud, i brzo ih ubije g sila hehehe

• Sale d snajperist

A ako radim research za avione SSSR-a

Da li ide reserch iako se borim Americkim aviJonem..
    Jurim da navatam IL2 sa tim mi je deda leteo pa da ga imam u kolekciji

• Mister_NO

Ne, mora avion iz te nacije, dakle ruski avion za IL-2.
    Ako nisi spičkao onih 500 zlatnika što imaš na početku možeš da kupiš po jedan premium od 250 (oni prvi) za dve nacije koje ti se najviše sviđaju, sa njima onda ide brže otključavanje.

• Sale d snajperist

E vis ja seljak to spickao na neki research nisam ni gledao, ostalo mi 90..
    U kurac krasni.

Moze nekako da se dobije ili samo da se plati?

• Mister_NO

Mislim da dobiješ jedno premium vozilo za dž sa prvom nacijom sa kojom odigraš partiju. Ja se zajebo pa ušo u tenkove i dobio neki pancer koji nikad nisam koristio :D
    Možeš da zaradiž tozla, ali trebaće ti bar jedan lovac 3 klase. Svake 2 nedelje kod onih nagrada svaki dan kad se uloguješ dobićeš Wager takozvani, koji kad igraš dobijaš zlato zavisno od toga kolko si uspešan. Al o tom potom.

• Sale d snajperist

Gledam neki tournament ili neki kurac.
    Sad budzim PBY-5 za ucestvovanje na tome, treba mi jos 1600 onih kuraca..

Ma ja se zajebo kupovao neke upgradeove nisam ni gledao :D
    Ali zaradicu

• Mister_NO

Opušteno, i ja sam se zajebo i stucao odma na neke gluposti.
    A prva dva meseca nisam znao da onaj buster što dobijaš svaki dan treba da se aktivira da bi imao efekat :D

• Sale d snajperist

Onaj sto dobijas iz kutije?
    Ja t oaktiviram jedan po jedan

• Sale d snajperist

Idiukurac imenjace kako ti bonmbardujes..
    Ja pokusao nista, meni bolju idu fajteri

• Bata Sale

Tebra bonbarderi majka, narocito teski i medium. Letis na 5km visine i bole te kurac. Rokas baze i aerodrome :D

Jos kada bi balavanderi sa fajterima hteli da me prate i cuvaju mi pedu...

Bas sinoc ja ostao sam sa ruskim AR-2. I skontam bolje da oborim bar jedan avion nego da jurim zemaljske ciljeve. I oborim neprijateljski bomb svojim turetima. Odmah posle me sjebo jedan sa Spitfajerom, ali vredelo. :D

• NekoOdNekud

Ako vam treba pomoć, obratite mi se. Prijatelj mi radi u Gajinu, radio i na WT-u, sve zajebancije što vam trebaju, samo recite. Ali samo PVT, ne mogu javno.

• Bata Sale

Ako Gaijin ima referral program moze li da me preporuci? On dobije lovu za mene, ja se konacno otkacim od ovih jebenih bankara.

• Sale d snajperist

Sale, udruzicemo se u nekoj borbi pa cu ti cuvam cmar ne brini :D

• Sale d snajperist

Jebem ti ja ove tenkove razbih.
    12 sam imao pobijenih u jednoj rundi, samo sam redjao lel

• Makaronac

To hoces da kazes da si Romel, jel??

• Bata Sale

Cekam ja njega na mesovitim bitkama, da skonta zasto su Svapski tenkisti zvali IL-2 "Crna Smrt"