Ništa, čisto da ima i ova tema.
Mada ako neko ima nešto da kaže neka slobodno napiše.Za mene je idealno govno na Balkanu takve morfologije da je njegova uzdužna osa 4,15 puta duža od njegovog prečnika R.
Takođe, treba biti tamno braon boje i smrditi taman toliko da se jedva osjeti promjena kada se neposredno nakon sranja uđe u WC iz hodnika.U prevodu
l = 4,15 x R
gdje je poželjno da R bude između 3.5 i 4.25 cm
- V
"Mislim da se stepen razvijenosti nekog društva više neće procenjivati na osnovu načina na koji jedu, već na osnovu toga kako seru", da parafraziram Žižeka.
Baš sam danas pogledao trejler za film Transcendence i razmišljam kako je anti-transhumanistički/anti-singularitet i kako podilazi tom neoludičkom sentimentu prisutnom kod prosečnog hrišćanina (i ne samo hrišćanina) da je TEHNOLOGIJA ZLA, NE MOŽEMO VEROVATI NAUČNICIMA, bla, bla... I onda shvatim koliko je bizarno u zemlji Srbiji se opšte upuštati u razmišljanja o veštačkoj inteligenciji, transhumanizmu, singularitetu, post-čoveku, sivoj sluzi... Ovde su i jednostavniji koncepti poput povlačenja vode u javnom WC-u i pranja ruku čista naučna-fantastika.
Hoću bide u svakom kupatilu u Srbiji. Šta smo mi – divljaci?
- G
Вендислава, који си просер... Како ти уопште комуницираш са људима?
- G
Кад год читам коментаре ово Вендислава имам утисак да су му родитељи сељачине, да серу а не бришу дупе, да пишају а не перу руке, да знају три падежа, да су му сви по фамилији само са основном школом, да га је јебо попа док је био дете (Качавенда, надам се!), да су му уместо Новогодишње бајке пуштали Бој на Косову и Слобине говоре, да је уместо ужине добијао батине и да је факс уписао само да би побегао од оца, мајке, сестре, брата, 2 стрица, 1 стрине, краве, трактора, комше Жике. И сада се гађа термитима које ни сам не капира. Како ли купује парадајз на пијаци да ми је знати...
- V
Ali, zamisli da odeš napolje i valjaš se u blatu, dođeš kući i samo se obrišeš parčetom papira. To je u suštini tvoje dupe.
Uzgred, tako je, Valdemare, oslobodi svoj unutrašnji palanački duh. Živele subvencije za poljoprivredu i porodične vrednosti! Radan iskren čovek sa ljudskom toplinom će prevazići sve nedaće uz pomoć ljubavi.
- G
Тако је Лимени Вендиславе. Посматрајмо свет црно-бело.
Ево, `вако.
http://www.cks.org.rs/wp-content/uploads/2011/12/Nacisti%C4%8Dki-teroror-nad-homoseksualcima-3.jpg
Само да им уместо trokuta метемо крстаче. - GValsinarb90
Ali, zamisli da odeš napolje i valjaš se u blatu, dođeš kući i samo se obrišeš parčetom papira. To je u suštini tvoje dupe.Ко још у Србији брише дупе?
- V
Granjka, to je neka viša hermeneutika, ne razumem te ja ništa. Moram da primetim da ispoljavaš šizofreničan govor, možda bi trebalo da se posavetuješ sa lokalnim psihijatrom.
- V
Valdemare, u svom bednom pokušaju da me parodiraš, ispoljavaš upravo ono za šta te optužujem.
Otprilike kao ovaj strip:
- G
Вендислава ни ја себе не разумем ништа. Каква наутика? Нисам био код скипијатра одавно. Јел ти стварно бришеш своје дупе?
- V
Ja nemam dupe. Ja sam učitao svoj um na kompjuter.
PS. Imao sam i mnogo bolji odgovor koji je uključivao tvoju mamu i rimjob, ali to bi bilo previše, zar ne? (Iako bi bilo urnebesno.)

Браниславе, опет нешто доказујеш глупим а шаљивим садржајима са интернета. Прво, не пародирам те, већ радим нешто као антипародију, требало би то да знаш, јер би пародија била опонашање твог говора, што ме сад мрзи... А можеш мислити, заиста има овде људи који размишљају о нанотехнологији, трансхуманизму и шта ти ја знам сингуларитету, а има их који не повлаче воду за собом. Нисам против науке, али изгледа да си ти сувише одушевљен сај-фајем, а чику на небу је заменио чика на земљи са белим мантилом и ретортом. А једно питање, апропо оног филма, зашто си се аплоудовао баш овде? И коме се обраћаш говором који 99,9 посто људи не разуме? Хоћеш да докажеш свету поенту на свахилију? Навали. Све што ће бити јасно људима је да нешто мрнџаш. Порадио си на дискурсу, али социјалну интелигенцију, бар ову на друштвеним сајтовима ниси развио.
- V
Ja se nisam rodio sa ovakvim govorom. Naučio sam ga. I drugi će... implicitno, ako nikako drugačije. Socijalna osmoza je čudo.
Kompleksne reči rađaju kompleksne misli. Nikako ne može biti obrnuto. Što bi rekao Vitgenštajn, granice mog jezika su granice mog sveta. - GPS. Imao sam i mnogo bolji odgovor koji je uključivao tvoju mamu i rimjob, ali to bi bilo previše, zar ne? (Iako bi bilo urnebesno.)
Вендислава, сваки твој одговор је много бољи од било ког другог одговора. Мислим да би ти моја мама потпуно одговарала, јер се њене године и изглед потпуно уклапају са твојим карактером.
Socijalna osmoza je čudo.
Kompleksne reči rađaju kompleksne misli. Nikako ne može biti obrnuto. Što bi rekao Vitgenštajn, granice mog jezika su granice mog sveta.Trolovanje ili ne ili kako god, meni su zanimljivi Valsinarbovi postovi.
Nisam doduše na tom nivou erudicije da sve pokapiram, ali dobro, osmoza će da odradi stvar :D- GSuper Marko
Ja samo ne razumem nivo osobe koja može da vredja Valsinarba glupavim nadimcima poput "Vendislava" ili "Vlasuljar". To je na nivou upadica u osnovnoj školi. I vredjanje majke i ne znam ja šta...Ne umete konstruktivno da se rapspravljate. Pojedini.То је зато што ниси на нивоу да схватиш интерне разговоре аутора који се давно познају. Ако будеш наставио да будеш безобразан час ћеш зарадити слово Ч у нику.
Он мени вређа мајку, а ја се не љутим, тако да се искулирај. Одјеб у три скока.
Ja se nisam rodio sa ovakvim govorom. Naučio sam ga. I drugi će... implicitno, ako nikako drugačije. Socijalna osmoza je čudo.
Kompleksne reči rađaju kompleksne misli. Nikako ne može biti obrnuto. Što bi rekao Vitgenštajn, granice mog jezika su granice mog sveta.Jezik i govor nisu isto. Gle šta kaže Lakan. Nego, šta misliš na primer o čoveku čiji jezik je poezija, da li je poetski govor i poetski jezik superioran nad naučnim i filozofskim govorom i jezikom? Jer poetski jezik stvara sam sebe, prateći svoju unutrašnju zakonitost, i zakonitost duha kome pripada i koji čini, a krut "anti-transhumanistički/anti-singularitet i kako podilazi tom neoludičkom sentimentu" jezik izražava obične činjenice iz sveta nauke kojoj pripada? Voliš li poeziju, čitaš li nešto osim Žižeka, Hajdegera, Vitgenštajna i tako to? Znam jednog dečka, Warnera, znaš ga i ti sa ovog sajta, čovek poseduje tvoje diskurzivne moći, ali ih ne upotrebljava tako često i rado, već prilagođava čovek nivo komunikacije potrebama trenutka. To je baš lepo od njega.
То је зато што ниси на нивоу да схватиш интерне разговоре аутора који се давно познају. Ако будеш наставио да будеш безобразан час ћеш зарадити слово Ч у нику.
Он мени вређа мајку, а ја се не љутим, тако да се искулирај. Одјеб у три скока.Pa pratio sam postove i znam zašto ga zovete Vendislava, ali mi je glupo nekako.
Slovo Č? Pa da, bitno je samo da se vredjamo. :I Ali dobro, ne bih da se upuštam dalje, mrzi me. Pozonja od mene!
Interesuje me samo ova rečenica
razmišljam kako je anti-transhumanistički/anti-singularitet i kako podilazi tom neoludičkom sentimentu prisutnom kod prosečnog hrišćaninaPrevedena
Razmišljam kako je borba protiv zamisli budućeg sjedinjavanja čoveka i mašine u stvari protivljenje težnjama za naučno kontrolisano prevazilaženje današnjeg čoveka, i kako to podilazi strahu od tehnologije kod prosečnog hrišćanina.Jesu li se promenile granice ikakvog sveta ako si to rekao na ovaj drugi način, želeći da svoju misao podeliš sa drugima?
I još, ako pišeš "antifašistički", onda piši i "antitranshumanistički". Treba znati i kako se piše jezik koji određuje granice tvog sveta.

"Iako ne zvuči kao implicitno žigošuća ova tema koketira sa verbalnim dadaizmom, i na taj način vredja mene odgojenog u strogoj tradiciji skolastičkih dogmi."
Ja bih za ovakvo kenjanje (koje sam ja napisao jer mi je prvo palo na pamet) sekao usi. Kome je to toga evo ga jedan majstor Sasa Milenic zvani Galimatijas.
http://www.youtube.com/watch?v=updd8uBXegE
Iz njegovog profila:
Sasa Milenic (1967) je pesnik i filozof posvecen politici kao komunikativnoj umetnosti samooblikovanja zavicajnog sveta.Trrrrrrt...
Ja sam to odavno nazvao vestinom proseravanja. Taj nacin govora moze da impresionira samo jako matore ili jako neskolovane ljude. Biti dobar govornik, zahteva: harizmu, drskost, elokventnost, hladnokrvnost i najvaznije IMANJE POJMA ocemu pricas.
Evo kako izgleda konkretan odgovor na zadatu temu.
....Jer svaki normalan covek se na kraju okrene da vidi rezultat svog rada, jeli."
Radovan TreciSto je zemlja siromasnija ljudi se sve losije hrane ili uzimaju manje kolicine hrane sto dovodi do procesa mrsavljenja, pretvaranjem masnih naslaga u glikogen koji se manifestuje umereno smrdljivom i izuzetno lepljivom stolicom, tj GOVNIMA. U bogatim zemljama im maltene i ne treba cetka, a kod nas ti treba strafiks na 120 bara da bi ocistio cucavce. E to je paradigma sranja kroz sociooekonomske uslove, i dokaz da se na svaku temu moze dati konkretan odgovor.
Kupujte Karcher strafikse nabolji su!
Servis Misko.
Pseto, otkud ti ovde, prvo treba da pustiš neku kosicu, staviš cvikere, skineš trenerku, navikneš da kažeš "diskurs" i "singularitet".Zašto želiš da skinem trenerku dečko, jel bi ti to mene jebo?
Pseto i ortaći u očima Vlademara:
http://rtcg.files.wordpress.com/2011/01/omladina90ih.jpg
Ево да измузеш штрумпфа, псетосамнафурано:
http://s7.postimg.org/dwulesgfr/218bq.jpg?noCache=1392324796